אני שונאת אותם !!!! הצילו כינים

mumfor4

New member
אני שונאת אותם !!!! הצילו כינים

בן הרבע ל6 שלי הביא הביתה מתנה מבית הספר , כינים קטנות ממש פיצפוניות ולא חמודות בעליל
מהיותי אמא חרדתית ( שמנסה להיראות אמא קולית ) עשיתי מבצע חפיף לכול בני הבית
היחיד שניצל הוא בעלי ורק מפני שיש לו קרחת .
אחרי טיפול מאוד אינטנסיבי שנמשך יומיים שלמים הבעייה מוגרה ( תודה לאל ) אבל כול גירוד קטן מכניס אותי לכוננות ספריי ומסרק
יש לכם רעיונות יצירתיים ? מה עושים ? טיפים יתקבלו בברכה

מנסיוני, הוא נדבק מילד בכיתה.

צריך להנחות אותו שהראש ישאר רחוק מראשים של אחרים, להסביר שהכינים עוברות מראש לראש.
ועוד דבר מנסיוני, לא נפטרים מזה בטיפול אחד
טוב שמגיעה חופשת הקיץ.

mumfor4

New member
לגמרי הסברתי !

אין לו אפילו ביצה על הראש , הכול נקי . אני מקפידה לעבור עם מסרק דק פעמיים בשבוע על הראש של כולם ככה שנראה לי שתפסתי את זה ממש בהתחלה
גם היום אני אבדוק לכול מקרה , הוא אמר לי אמא איזה כייף לא גירד לי בכלל .
אני מתה מזה !!!

alphadelta

New member
מגרד לי הראש רק לחשוב על זה

עברנו כבר את שלב זה של חיינו. אבל עד כמה שזכור לי, בנוסף לסירוק במסרק צפוף, יש להחליף כל יום בימים הקרובים את הציפיות של הכרית. גם לכם. לשים משהו על מושב כיסא האוטו ולהחליף כל יום. כינים יכולות לחיות משהו כמו 48 ללא ראש מארח. ומי שלא בקעה, תעשה זאת תוך 10 ימים. מה שאי אפשר לכבס ( כמו כריות בסלון) לשים בשקית ל72 שעות. יש כאלה שמוכנים להשבע ששמן רוזמרין מהול דוחה כינים. עד כמה שידוע לי זה לא הוכח מעולם. אה, ולא לשכוח לנשום הצד החיובי - יש לך ילד חברותי שמתקרב לילדים אחרים ;)

לצערי הגיע גם אלינו

בנתיים ילדה אחת ולצערי גם אני נדבקתי.
2 טיפולים ושלום על ישראל

&nbsp
לא לשכוח לעשות עוד טיפול חוזר אחרי שבוע...
&nbsp
הבאסה שלי היא שהחומרים פה ממש שמנוניים והשיער ממש שמנוני אחרי השימוש ולוקח הרבה חפיפות עד שהשמנוניות עוברת
בארץ זה היה ככה רק בחלק מהמקרים. אני בדיוק מנסה להיזכר בשם החומר שהשתמשתי בו בארץ כדי לבקש שאמא שלי תשלח לי- שיהיה, בתקווה שלא נצטרך להשתמש שוב

למעלה