"...אני שונאת אנשים, אנשים חלשים
שבמקום לדבר הם זזים..."
אף אחד פשוט לא יוכל לתאר כמה אני עצבנית כרגע, אין שום דבר בעולם שישתווה לזה. זו מן הרגשה של רצון לדבר עם אותו בנאדם בדיוק ברגע זה, לומר פשוט הכל, להקיא עליו כ"כ הרבה אינפורמציה, לומר לו הכל בפנים. אני לא אומרת שאני מושלמת, באמת שלא, אבל יש גבול לכמה שאני יכולה לספוג. מישהו חכם אמר לי שיש רצוי ויש מצוי, כנראה שהרצוי נעלם מפה מזמן, כנראה שזה לא מה שקורה כאן. אני יודעת, שגם במצב הכי איום ונורא בעולם, אני תמיד נמצאת ותמיד אמצא שם בשביל אנשים שצריכים אותי.. מה שכנראה לא קורה אצל כל אחד. כל השינויים האלה שלה, כל הריחוק הזה, והידיעה הברורה שהיא שלחה לי הודעה רק מסיבה אחת.. רק בגלל דבר אחד שהיה מובן מאליו. בשנייה שראיתי את השם שלה מהבהב לי על המסך ידעתי למה היא חותרת.. פשוט אינטואיציה. אז אין לי בעיה עם זה, להיפך, אני אפילו רוצה שהיא תשוב לשם, אבל יש לי כמה דברים לומר קודם, ואני חושבת שיש לי את כל הזכות בעולם לדרוש לומר את מה שיש לי לומר. בתנאים שלי, ברצונות שלי, וגם אם לא נעים, להקשיב לי עד הסוף זה לגיטימי מאוד.. ואפילו מחייב. עד הניתוק, כשהגיע הניתוק בטלפון, זה היה השיא. מבחינתי אנשיםפ שמנתקים לי את הטלפון בפרצוף הם חצופים, מגעילים, אבל יותר מזה, חלשים
בד"כ אני מוחקת אנשים כאלה מהחיים שלי, אבל מה עושים אם אלה אנשים שאוהבים יותר מידי
שבמקום לדבר הם זזים..."