אני שונאת את הבוס שלי!!!!

אני שונאת את הבוס שלי!!!! ../images/Emo46.gif

הבוקר הגעתי לעבודה נינוחה ומוכנה להתחיל את השבוע שלי ברוגע. פתאום קלטתי שהבוס שלי הגיע לארץ (הוא טס הרבה). הוא נכנס למשרד וישר אמר לי לגשת למכונת צילום להביא לו את הדפים ואז בא לשם ושאל מה קורה בזמן שאני מחכה למליון דפים שיצאו. אז הוא אומר לי לחורר את הדפים אז אני מתככוונת לעשות זאת אך הוא אומר לי לא לעשות את זה פה ( אצל שניים מהחברה של המשרד ששם נמצא המדפסת הצבעונית) כלומר לא להפריע להם. טוב אז אחרי 2 דקותהוא רוצה לצאת מהמשרד ואז הוא פתאום שואל אותי למה האינטרקום לא תקין אז אני עונה לו שהזמנתי טכנאי ושזה בתיקון וקופסא חדשה תעלה כמה אלפי שקלים. פתאום הוא מרים את קולו עלייואומר למה לא שאלתי אותו בטח לא יתנו לנו אחריות על התיקון ושצריך חדש. מי אני שמחליטה על דעת עצמי ועוד.. לאחר מכן יצאתי להחליף איתו רכבים. נכנסתי למכונית שחסמה אותו ולא הצלחתי להתניע עם הקוד (כנראה בגלל הלחץ) ואז שוב ניסיתי. פתאום הוא יוצא מהרכב השני ושואל בצעקות מה קורה והאם אני עושה לו את זה בכוונה בגלל שהוא לחוץ וצריך לצאת בדחיפות. הוא אז נכנס לאוטו ומנסה להתניע וצועק עליי שאני שיחקתי עם הקוד הרבה ולכן לא נדלק האוטו. ועניתי לו שלא.לאחר שהוא התניע את האוטו הוא נכנס לרכב השני בטריקת דלת ונסע לא לפני שהוא אמר לי שאנחנו אני והשניה לא עובדים כמו שצריך והסביבה שלנו רדומה. ממש היו לי דמעות בעיניים מכל ההטחות שלו על הבוקר. למה הוא צריך להפיל עליי את כל הזבל שלו ואת כל הצרות שלו בעולם. שונאת שונאת שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sea Urchin

New member
לצערי הרב, נראה לי שלא תשני אותו

אני ממליץ להחליף מקום עבודה, וכמו-כן לברר בפורום "דיני עבודה" מהן זכויותייך לאור היחס לו את "זוכה" מהבוס.

פעם ב... כשהוא עצבני אז

הוא מוציא את העצבים עלינו המזכירות. זה ממש משפיל. במיוחד כשהוא לחוץ לפני טיסה כי הוא רוצה להספיק הרבה דברים אז אסור לעשות טעיות באותו הרגע לידו. לפעמים אחרי חצי שעה הוא פתאום נרגע כי לא קרה כלום. יש אומרים שבהרבה מקומות יש כאלה בוסים פחות רעים יותר רעים. אבל לפעמים מי שהוא בוס קצת תופס תחת ויורד על הקטנים ממנו. לפעמים הוא מבקש לדבר איתי כאילו באותו הגובה אבל זה לא נכון כי לבסוף הוא מסתכל אליי מלמעלה. מה שכן אם הוא היה כל הזמן בארץ אז ממזמן לא הייתי עובדת שם. טוב עוד כמה חודשים אני מקווה לעוף משם ולחפש משהו יותר נעים. מקווה שאמצא. \זה עוד דבר שמנע ממני לברוח משם. המצב לא כלכך טוב בחוץ. קשה יותר ויותר למצוא עבודה נורמלית.

אני מקווה

שהוא הרבה בחו"ל. דווקא המצב בשוק עכשיו השתפר. תחפשי לאט לאט. בלי לחץ. בסוף תמצאי.

דלמטית

New member
היי :)

מה שרשמת מאוד נגע לי מאחר וככה היה לי בעבודתי הראשונה אחרי הצבא.. בוס שצועק משפיל ומצפה ליותר מידיי- כשכל הטוב שעושים בשבילו ובשביל המשרד נשכח ממנו ברגע שהוא שורף ת'פיוז. אני יודעת שהמצב בחוץ ON THE FACE אז עצה שלי היא שתתחילי לחפש משהו אחר.. כשאני עזבתי את המקום ההוא עזבתי עם הרבה ניסיון, קצת כסף, וחוב למכללה- זה היה מאוד מפחיד שאני לא אמצא עבודה ישר (אחרי הכל זו הייתה העבודה הראשונה שלי).. אבל אני מאמינה שעם המון מזל ועקשנות והתמדה בחיפוש עבודה- את תצליחי
המון סבלנות, התמדה והערכה עצמית

למעלה