אני שונאת את הדמות של האוס!!!!

efratbas

New member
אני שונאת את הדמות של האוס!!!!

אחרי צפייה בפרק, הגעתי למסקנה חש משמעית-האוס חמור!!!!! לא הייתה לו שום סיבה להתנהג ככה לילדה, לשבור לה את האצבעות ולסכן את חייה, רק בגלל שהוא חושב שהיא משקרת? כאילו איזה מן בן אדם עושה דבר כזה???? מה שהכי מפליא אותי, זה שאף אחד מהצוות לא התנגד, אפילו לא חשב לעצור אותו... פשוט מזעזע!

ToryMaster

New member
תצפי שוב

הוא היה צריך להכאיב לה כדי ליצור את התגובה המבוקשת בסביבה מבוקרת. ההזיות שהיו לה ושאר ירקות [או לא שאר ירקות? לא זוכרת] כמו הודלקו על ידי הכאב.

efratbas

New member
טוב אני לא שונאת את האוס

אבל לפעמים הוא ממש מעצבן!!!! בדרך כלל הדמות שמרגיזה אותי היא פורמן, אבל הפרק האוס התעלה עליו בכמה רמות!!!!

הוא כזה מלך..

שהוא לא נופל בקסמים שלה למרות שהיא ילדה קטנה וחמודה כזאת.. זה מה שיפה בו, הוא לא צבוע, הוא מנייאק לכולם.. חוץ מזה, הם מנסים לעצור אותו, בערך.. הם אומרים לו להפסיק, אבל כמו תמיד הם לא מתעקשים כי הם יודעים שבסוף הוא יהיה צודק.. אם זה לא היה סדרת טלוויזיה, ההאוס הזה היה מזמן מפוטר, ועומד לאיזה מליון משפטים. תחשבו רגע, אם הוא היה שובר לה את האצבע ובסוף היא לא הייתה הוזה? זה כאילו הוא שבר לה את האצבע סתם.. אבל איזה כיף שזאת טלוויזיה, ואפשר תמיד לעשות אותו צודק בסוף.. :)

efratbas

New member
רבאק הוא שבר לה ת'אצבע מסכנה!!!

אחרי כל מה שהיא עברה,עם הסופת קטרינה. תהיה לה טראומה לכל החיים בגללו!!! מחלה או לא מחלה, אין לו זכות לפגוע בה!!! הקטע שהוא אף פעם לא לוקח בחשבון שהוא יכול לטעות, לכן גם אם היו עוצרים אותו זה לא היה משנה, כי הוא משיג את שלו בד"כ.... ממש מוזר שאף מטופל עוד לא מת בגללו.

חח רילקס בייבי..../images/Emo140.gif

זה מה שכייף בסדרות טלוויזיה, אפשר לעשות דמויות הכי קיצוניות, לקחת אותם הכי לקצה, ליצור דמויות שבחיים לא היו קיימות במציאות... לשבור את כל המוסכמות, לעשות מה שפאקינג בא לנו.. ס"כ באיזה מקום האוס ממלא פנטזיות שלי, דברים שאולי לפעמים הייתי מתה לעשות, אבל לעולם לא אוכל, התנהגויות שהייתי מתה להתנהג, אבל במציאות לעולם לא היו עובדות, כי מה לעשות, אתה לא יכול מה שבא לך. ובמציאות, האוס לעולם לא היה קיים, אפילו לא חצי ממנו... כן הוא משוגע, ומטורף.. ואני לא מעודדת את מה שהוא עושה.. ואם הייתי מכירה רופא שהיה שובר למטופלת את האצבע הייתי תובעת לו תצורה, לא משנה צודק לא צודק.. ולא, זה שהיה לו חרא חיים והוא נכה, וחברה שלו בגדה בו ושיקרה לו, לא מצדיק את ההתנהגות שלו אבל מה שיפה בטלוויזיה, זה שהיא לוקחת אותך לעולם שאתה באמת יכול לעשות מה שבא לך, ואתה תמיד מודע לכך שזאת טלוויזיה ואתה תמיד מודע לכך, שכל קשר בינה לבין המציאות מקרי לחלוטין.. התוכנית טובה לפנטזיה.. וכל מה שקורה בה צריך לקחת ברמת הדמיון. גם אני הייתי מתה לבוא ולשבור למישהו שאני שונאת את האצבע ואז עוד למצוא לזה איזה הצדקה רפואית ולצאת מזה בשלום. במציאות זה לעולם לא היה מתאפשר.. וזה לא צריך להתאפשר, כי איזה מן עולם היה לנו אם דבר כזה היה אפשרי? אבל תמיד אפשר לחוות את כל מה שאסור דרך הטלוויזיה וזה מה שכל כך כייף. וזה ממש לא מוזר שאף חולה לא מת.. כי זה לא שמה שקורה שם מקרי, יש תסריאטים שתמיד יוציאו את האוס צודק, כדי לשמר את הדמות שלו, ואת הפנטזיה שאנחנו כל כך אוהבים (חלקנו
)

ketas

New member
מסכימה לגמרי ../images/Emo13.gif

אף פעם לא הרגשת הרגשה של "יוו הייתי מתה לשבור לה את האצבע"? או משהו בסגנון

ToryMaster

New member
אין לו?

הוא צריך להציל אותה, המטרה מקדשת את כל האמצעים. הוא לא יכול היה ליצור את התגובה הזו בסביבה מבוקרת בלי להכאיב לה נורא, תתפכחו כבר. שבירת אצבעות זה באמת בקטנה לצד כל השאר.

Koki Girl1

New member
הוא לא חמור.חוץ מזה הוא מנייק

לאנשים מנייקים ושקרנים
חוץ מיזה לסכן את חייה? בגלל אצבע? והיא באמת משקרת! כמו כולם שם

efratbas

New member
הוא סיכן את חייה כשהוא גרם לה להתקף

לב מדומה, עוד לפני שהוא שבר לה את האצבע ובכך סיכן את חייה.

ketas

New member
נצל"ש../images/Emo9.gif

חדשה בפורום...לגמרי מכורה להאוס... ואו לא ידעתי שיש לזה פורום.. חח מסתבר שבתפוז יש פורום לכל דבר..איזה כיף.

shahar615

New member
ברוכה הבאה!

אני שחר בת 14 מהצפון. אני חושבת שבשביל להציג את עצמך אפשר לפתוח שישור אבל שיהיה. תספרי משהו על עצמך. השתלבות מהנה

ToryMaster

New member
ושוב

זה היה בסביבה מבוקרת, במטרה לרפא אותה. מה היה עדיף, שהיא תשתחרר ותחווה את זה במקום שבו אי אפשר לעזור לה?

למעלה