חח רילקס בייבי..../images/Emo140.gif
זה מה שכייף בסדרות טלוויזיה, אפשר לעשות דמויות הכי קיצוניות, לקחת אותם הכי לקצה, ליצור דמויות שבחיים לא היו קיימות במציאות... לשבור את כל המוסכמות, לעשות מה שפאקינג בא לנו.. ס"כ באיזה מקום האוס ממלא פנטזיות שלי, דברים שאולי לפעמים הייתי מתה לעשות, אבל לעולם לא אוכל, התנהגויות שהייתי מתה להתנהג, אבל במציאות לעולם לא היו עובדות, כי מה לעשות, אתה לא יכול מה שבא לך. ובמציאות, האוס לעולם לא היה קיים, אפילו לא חצי ממנו... כן הוא משוגע, ומטורף.. ואני לא מעודדת את מה שהוא עושה.. ואם הייתי מכירה רופא שהיה שובר למטופלת את האצבע הייתי תובעת לו תצורה, לא משנה צודק לא צודק.. ולא, זה שהיה לו חרא חיים והוא נכה, וחברה שלו בגדה בו ושיקרה לו, לא מצדיק את ההתנהגות שלו אבל מה שיפה בטלוויזיה, זה שהיא לוקחת אותך לעולם שאתה באמת יכול לעשות מה שבא לך, ואתה תמיד מודע לכך שזאת טלוויזיה ואתה תמיד מודע לכך, שכל קשר בינה לבין המציאות מקרי לחלוטין.. התוכנית טובה לפנטזיה.. וכל מה שקורה בה צריך לקחת ברמת הדמיון. גם אני הייתי מתה לבוא ולשבור למישהו שאני שונאת את האצבע ואז עוד למצוא לזה איזה הצדקה רפואית ולצאת מזה בשלום. במציאות זה לעולם לא היה מתאפשר.. וזה לא צריך להתאפשר, כי איזה מן עולם היה לנו אם דבר כזה היה אפשרי? אבל תמיד אפשר לחוות את כל מה שאסור דרך הטלוויזיה וזה מה שכל כך כייף. וזה ממש לא מוזר שאף חולה לא מת.. כי זה לא שמה שקורה שם מקרי, יש תסריאטים שתמיד יוציאו את האוס צודק, כדי לשמר את הדמות שלו, ואת הפנטזיה שאנחנו כל כך אוהבים (חלקנו
)