אני שונאת את החופש הזה של הפורומים

Shusho

New member
אני שונאת את החופש הזה של הפורומים

שהתרגלתי אליו ושכחתי שכל העולם קורא בו וכשאני כותבת על מישהי פוסטמה היא גם קוראת את זה ועכשיו היא שונאת אותי ויופי התחלתי חתיכת יריבות פה עם פסיכית שפשוט תביא עכשיו אנשים נגדי כי באמת אמרתי שהיא מטומטמת ולא מספיק זה, זה מתוך שיחה שגם השני אמר את זה ועכשיו היאיודעת שהוא לא סובל אותה. בקיצור הצביעות די התגלתה ואמנם עכשיו אני לא צריכה לחייך אליה אבל יצאתי לגמרידפוקה מכל הסיפור הזה ואוף, רק בגלל שהתרגלתי לפורומים כבית שני זה קורה. אני חושבת שהגיע הזמן לסגור את עצמי מכל הפורומים, לכתוב כלום. וזה די קשה כיהחיים שלי פרושים במה שאני כותבת בסופרי"צ והבלוג בתפוז ובישרא סליחה על ההוצאת תסכול הזו

מעניין

כי החופש הוא לא "של הפורומים" אלא שלך בראש. את כל כך מרגישה בבית, שאת שוכחת שהשכנים שומעים, רואים, ולפעמים יושבים לידך.

מכירה את זה...

לפני שנתיים החברים שלי גילו את הניק הקודם שלי, והתחילו לקרוא ולקרוא כל הזמן כל מה שכתבתי, לצערי גם בניק החדש יותר הם קוראים, עוקבים אחרי מה שכותבת ובגללם הפסקתי לנהל בלוג, כי מצד אחד היו להם טענות אם כתבתי עליהם ומצד שני- הרגשתי שאני חושבת מאה פעם אם לכתוב משהו ופיספסתי ככה את המטרה של הבלוג, שזה להוציא מהלב. אני הבהרתי להם, שאני כותבת וכותבת מהלב ואם הם בוחרים לקרוא- זכותם, אבל יכול להיות שהם ייפגעו אם אכתוב כשהם מעצבנים אותי וכו' ושלא יבואו אליי בשום טענות.

למעלה