אני שונאת את החיים שלי!!!

Ms. Librety

New member
אני שונאת את החיים שלי!!! ../images/Emo53.gif

אני ממש לא יודעת מה קורה לי, לחיים שלי... זה נראה שאין אף אחד שמקשיב לי, שיכול לעזור לי... וכל מה שאני רוצה זה לאהוב מישהו, ושהוא יאהב אותי בחזרה... זה כ"כ קשה לבקש???? כל החברי שלי הם רק חברים של "היי" ו"ביי" אין שיחות נפש לא כלום... זה בער מה שהולך אצלי... הנה הסיפור: בסביבות פברואר שנה שעברה בעקבות משהו שקרה, אני וילדה מסוימת נהיונו חברות. חברות הכי טובות. ניתן להזכיר בהייתי מכיתה ג עד ח הילדה הכי מנודה בשכבה.... בכל מקרה, הילדה הזאת הייתה נורא חשובה לי וכל פעם שרבנו התחננתי אליה שנחזור להיות חברות ותמיד חזרנו והכל. בכל התצרות שהיא הביאה על עצמה היא האשימה אותי. אפילו בזה שהיא נםרדה מהחבר שלה בגללי. שאני סכסכתי. וזה לא נכון!! ניתן להזכיר שבחיים לא היה לי חבר, ובחיים לא התנשקתי כשכולם כבר כן... בכל מקרה בסביבות אוגוסט היא רבה איתי בגלל סיבה שלא ידעתי בכלל. בהתחלה ניסיתי לדבר איתה, ואז התייאשתי. היא התחברה עם כל מיני בנות ששנאו אותי והם עשו מין קנוניה נגדי. ומאז לא דיברנו יותר. השנה הראשונה שלי בתיכון. איזה אושר. או שלא. הן התחילו להפיץ עליי שמועות, אמרו לאיזה ילד אחד שאני אוהבת אותו (וזה לא נכון. אני מאוהבת בו) האהבה השנייה בחיי אחרי שאני מטומטמת גרמתי לאהבתי הראשונה לשנוא אותי כמו כולם. הוא ילד שלא שם על אף אחד ובטח לא עליי. או עליהן. ממנו לקחתי את כל הקטע של ה-"לא אכפת לי שמה זין" התחלתי ללכת עם פיס שרשראות רק עם שחור, והתחילו לקרוא לי פריקית. לא היה אכפת לי. או לפחות לא הראתי להם שכן. הכרתי כמה חברות מאוד טובות שהתחלתי לדב איתן ממש שיחות נפש. אחת מהן, התחברה עם בנות השטן - אלה שהפיצו עליי שמועות... הן סיפרו לה דברים רעים עליי ויש לי תחושה שהיא מאמינה להם. אמרתי לה שאין שום סיכוי שנוכל להשאר חברות כשהיא חברה שלהן... מתחילים לי התקפי דיכאון ובכי כל פעם. זה נורא. אני לא יכולה להתמודד עם זה. אין חלי על מי להשען אני כל הזמן נופלת. אני מרגישה כאילו אני מנסה לקום ואני לא מצליחה... וכל הזמן נופלת מחדש.... כל מי שאהבתי - פגע בי.. לאף אחד לא אכפת ממני.... כאילו שאני אוויר אולי כדאי שאני אשים לזה סוף... אולי באמת כדאי...

~דויד~

New member
לי כן אכפת ממך, באמת ../images/Emo13.gif

אני בדרך כלל בפורום "להרגיש טוב!" איך אוכל לעזור, יקירה? אנא, כתבי לי בפורום "להרגיש טוב!", אם תוכלי, תודה באהבה, דויד

את הינך אדם

אדם הוא יצור מופלא, רב עוצמה, היכול לעצב לעצמו חיים כרצונו, כמו חלום. אדם יכול להצית את אושרו בהנפת יד, או מחשבה, או הרגשה. את יכולה לשנות את כל זה. החיים פרושים לפנייך, בכל שניה ושניה יש לך בחירה עצומה, כמו בממשק של משחק מחשב ידידותי במיוחד. לפעמים זה כל כך כיף וטוב שזה ממש משעמם... אבל אז אפשר להכניס עניין בכל מיני דרכים "בטוחות", לא חייבים לאיים על עצמנו ב"Game Over". אשמח להעניק לך את אהבתי. בואי וקחי אותה. שלך בן

דרור22

New member
אל תשנאי את החיים שלך

תראי אין לי הרבה מה להגיד לך, שמחר בבוקר תקומי והכל יהיה נפלא- לא אנשים הם מגעילים ורעים מטבעם, ואת צריכה להתרגל לעובדה הזאת אבל יחד עם האנשים האלו ישנם גם אנשים טובים (אומנם לא רבים אך יש גם כאלו) וברגע שתפגשי אותם (ואני שוב חוזר זה לא יהיה מחר (ואולי כן)) ותתחברי אליהם והם יבינו שאת כמותם את תתפלאי מלגלות כמה הם יותר מסתם חברים... בהמון הצלחה
ותמיד תדעי שאני פה ומוכן להקשיב

i love u

New member
מאמי אל תגידי שאין לך אף אחד כי...

יש לך אותנו ואנחנו תמיד פה בשבילך... תראי כל אדם בוחר לעצמו את החברים שלו! תיהי טובה אם כולם והם יהיו טובים איתך... בן אדם מכיל בתוכו טוב ורע... יש כאלה שהרוע אלהם שופע ומאלה את צריכה להתרחק אני בטוחה שיש לך בשיכבה אנשים מדהימים את רק צריכה להיפתח קצת יותר ולמצוא אותם... כל אגם מיוחד ויפה בפני עצמו אל תורידי מערכך כי הוא רב וחבל!!! את מיוחדת ומקסימה במינה אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם תצאי תכירים אנשים שאולי באחד מן הימים יהפכו להיות החברים האמיתיים שלך אני אישית כאן תמיד בשבילך המון אושר וחיוכים שמרי על עצמך ועל היפה והמיוחד שבך שלך לנצח, יפעת

SC

New member
החיים הם מה שאנו עושים מהם

הכל תלוי בך, תלוי מה את משדרת כלפי חוץ. האדם מיסודו הוא טוב ולא רע, אבל יש אנשים שלא מסתכלים על עצמם וכל הזמן פוגעים באנשים אחרים. אלו האנשים הכי מסכנים. אבל, הדבר הכי כואב שניתן לעשות לבן אדם זה להתעלם ממנו כיוון שכל אחד זקוק לאהבה ותשומת לב. תתעלמי מהן, לגמרי, תתחברי לאנשים אחרים, תחייכי לאנשים, תתקרבי, אל תחששי, יש המון המון אנשים טובים שיאהבו אותך. "החברה" הזאת שלך מסתבר שהיא לא הייתה חברה אמיתית שלך כי עובדה היכן היא היום ! אבל זה קצת באשמתך, לא מתחנפים בכל מחיר ואל תשפילי את עצמך בשביל קצת יחס, להפך תגני על כבודך, כי את לא סמרטוט של אף אחד. חברות ואהבה מתבססים על המון כבוד, סבלנות וסובלנות הדדית ואם רק צד אחד נותן הרי שזה יתפורר. אם היית כאן לידי, הייתי מחבק אותך ומראה לך שאת רצויה בהחלט. דבריי החברים בפורום אלייך זה רק בכדי להראות לך שיש קבוצה של אנשים שכן אכפת להם ממך. תאהבי את עצמך, תכבדי את עצמך ותזכרי שהחיים חזקים מהמוות ויש לך רק פעם אחת לחיות אותם. את בחורה צעירה ויש לך ולחיים המון להציע אחד לשני. שלך, תמיד !

למעלה