אני שונאת את המחשב הזה

אני שונאת את המחשב הזה

לעזאזל! השקעתי לפני שנייה בהודעה ארווווכה מאווד והיא...נעלמה! ואין לי כח לכתוב הכל מהתחלה, אז אני אקצר.... אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף טוב אז ככה: החלום שלי.....זה שצופיפניקית....תצרף את השרשור שלי לדבר הזה שהמנהלי פורום שמים למעלה כזה... אז אני מנסה את מזלי ....חחח.... אה יש לי עוד כמה חלומות, ועוד אחד - זה לזכות באוסקר - על צופיות. נכון סבבה? גם חשבתי, שאולי נארגן יחד, שיהיה פרס כזה! מקסימום אם לא, אז אני אסכים לזכות גם....בשחקנית הטובה ביותר או משהו כזה....אני אתפשר אם לא תהיה לי ברירה.... טוב קיצר, הנה מגיעה שאלתי אליכם צופיפניקים יקרים! מאיזה פעולה הכי נהינתם השנה? איזה פעולה שווה/מאגניבה/מקורית/סתם פעולה ששווה לספר עליה.... אז ספרו תהנו שנה טובה ומתוקה אה...והראשון שיספר ייזכה ב...........
!!!!!!!!!!! (רק בשביל זה שווה לכם!)

אני אספר..

טוב הפעולות השנה לא היו משו כלכך אבלל..... במחנ"ק הייתה לנו פעולה: "מה הייתם עושים בשביל...?" אז הגדוד שלי ממש ממש מטורף והם עשו דברים מצחיקים לאללה.... -מי שלא הבין מה הפעולה- אמרו לנו כזה מה הייתם עושים בשביל נגיד.. קולה/ארטיק או כאלה.... ומי שהייתה לו את ההצעה הכי טובה והיה עושה את זה.... הוא היה מקבל את זה....חח טוב היו לנו שתי בנות שהתנשקו..... בנים שעשו היקי אחד לשני... בתחת חח אממממממ שני בנים שהשתינו אחד על השני.... מישו שלעס מסטיק עם שיערות מהביצים של מישו אחר..... (אני לא עשיתי כלום. אני פחדנית.....חח) אממממ מה עוד???? לא זוכרת... אבל היה מצחיק..... איזה עוד פעולות היו טובות??? אממ השנה לא היו משו.... אז חפיף..... טוב יאללה ביי לוב יו אול.... נעם

טוב אז מכיוון

שאנחנו באותו שבט כידוע לכם, אז באורח פלא גם לנו הייתה הפעולה הזאת! אבל אצלינו עשו.... ככה: אמ... היו שני בנים שצירו אחד לשני על התחת משהו והראו את זה לעיני המצלמות.. .אמ....ילד אחד נישק לילדה אחת ת´תחת... אחת אספה את כל התחבושות והטמפונים מהשירותים והמקלחות... אחד אכל אדמה.....והרבה.... והיו עוד דברים אבל ...מי זוכר?!

בקשר לזאת עם הטמפונים ותחבושות

חח וואי וואי שנה הבאה תאספו בכמויות....חח -אני כבר קצת מנוסה...חח והיא עשתה את זה עם כפפות...חפיף טוב יאללה ספרו גם אתם.... ותענו גם על הסקר שלי!!!!1

טוב אז מכיוון

שהפעולה הזאת הכי לא מקורית בעולם גם לנו עשו אותה... זה לא הפעולה הכי כיפיית שהיתה לי... אבל לא באה לי בראש פעולה אחרת... עשינו אותה בקורס חמישיות כמה עשו עמידת ראש בשיח קוצים אחד ליקק לשני את הפיטמה אחד אכל שערות של מישהו אחר מבית השחי אחת ליקקה עץ אחד הלך ונישק את הבן הראשון שהוא ראה אחד גילח את השערות בתחת ואני ליקקתי איזה דונם דשא... זה היה מגעיל אחרי זה היה לי דשא ובוץ בפה... אבל זה היה שווה את זה... ואני לא זוכרת עוד דברים...

למעלה