אני שונאת את הפורום שלי

Shusho

New member
אני שונאת את הפורום שלי

אני שונתא את ההורים שלי את המשפחה שלי את החברים שלי את כל הפורום המטומטם הזה את הניהול את הכוחות שאני משקיעה את התגובות ("מה זה החרא הזה שעשית בקישורים??") אוף תזדיינו בשקט טוב?? שלוש שעות אני ישבתי וארגנתי אתרים לפי הABC ואף אחד שם לא חשב להגיד תודה! מה, הם רוצים שאעשה שביתת הנהלה? אני לא יכולה! המנהלת השניה בטוחה שהיא עושה הכל אז למה אני מרגישה שכלום.... שכלום לא הולך שם נכון? לעזאזל! וכאילו לא מספיק, הו אמאחר עכשיו כמו תמיד ובטח שכח שיש לנו 9 חודשים בלע אוף. פרוחעקר0 500 [כן, עכשיו נרגעתי.]

netaK

New member
בתור אחת שמשתתפת בפורום שלך...

אני רואה את מה שעובר עלייך שם והייתי מתחרפנת אבל חוץ מתחושת גאווה ענקית אין לך הרבה מה להרגיש כלפי הפורום שלך הוא אחד הפורומים היותר מסודרים שראיתי, מדהים איך לכל דבר יש בדיוק את הסימן שלו וכולם מכירים וכולם (הוותיקים) שומרים על החוקים כל הכבוד לך על הכל, זה קודם כל. בקשר לחדשים זה תמיד בעיה, הפורום שלך פונה למגוון של גילאים אבל לרוב את רואה שם ילדות בנות 11 שלא שמעו על שרשור או כתיבה בלי מלא סימני שאלה וקריאה מעולם, אבל יש לך כל כך הרבה משתמשות בפורום ששם כדי להסביר לאן הכל הולך, להפנות למקומות הנכונים ולעזור, שמורידות ממך המון מהעבודה לדעתי, את בטח לא מרגישה ככה אבל אני מדברת מנקודת מבט של משתתפת

Shusho

New member
יש לי מזל שאני פולניה מצוחצחת,

אחרת בחיים לא הייתי משרשרת הכל אלא מתעצבנת ופשוט נותנת לפורום לזרום כמו שאר הפורומים המתחרים בפורטל נענע, הייד פארק וMSN(והם גרועים, יש לציין). כן, הוותיקות מאוד אוהבות אותי ורגילות אלי, וגם אל כל הדברים המעצבנים שאני עושה כגון שליטה מוחלטת בתחרויות (שלא יהיה בלאגן, אבל מסתבר שיש כאלה שלא מבינות את זה). אני שמחה שמישהו רואה את ההשקעה שלי ואת הכל אחרת. כי.. כן. אפשר לראות את ההבדל בין פורום מושקע עם תכנים ודיונים ומשחקים ופעילות, לבין פורום שכולו אוףטופיק או חברתי. ופורום דוליז מסוגל להפוך בקלות לאחד כזה. הקטע הוא שאף אחד מהחמש הבנות ששלחו עשר הודעות בערך היום לא קלטו מה זה לשרשר עד ששלחתי להן מסר ואיימתי על מחיקה נוספת, או שהודעתי על שרשור ההודעה. זה מתסכל:|. [אבל מה, הפורום הזה זה שעות של צחו קלפעמים, כשמצרפות חדשות ומבקשות "שלום אני מאיהההההההה ואם מישהי!!!!!!!!!!! במיקרה יכולה לעזור לי אז שתשלח לי גופים ופלטות!!!!!! מואהההההההההה ביייייייי" חחעחעחע
]

netaK

New member
כן אני לגמרי מבינה אותך ../images/Emo24.gif

כשאני מסתכלת על הפורום לפני שאתן מספיקות להגיע ולמחוק ולשרשר גמני יכולה לחטוף שבץ. כל הבנות שלא משרשרות לא יודעת מה זה שרשור ורוצות שישלחו להן בייסים לאימייל...זאת בעיה באמת
אבל זה החופש הגדול ולכולם משעמם והכל, תחלקי את העבודה עם המנהלת השנייה ותראו מה אתן יכולות לעשות אולי במקום למחוק את כל ההודעות של "שלום אני מאיה!!!!!!!!!!111111" ואז לגרום להן לכתוב הודעות בנוסח "איפה ההודעות שלי???????......" פשוט לשרשר את כולן לשרשור חדשים או משהו ולקוות שזה יעזור

2_be

New member
../images/Emo24.gif

את מנהלת פורום כל כך עמוס בהודעות ובתכנים ובאנשים, את משקיעה המון, מארגנת, מסדרת וזה נראה כאילו אנשים לא שמים לב, לא מעריכים. כן, זה מתסכל המון שזה קורה, שלא מבינים כמה את משקיעה שזה כאילו ברור מאליו שאת שם והכל נעשה מעצמו.... אולי כדאי להוסיף עוד מנהלת שותפה? משהו שקצת יוריד את העומס ממך ויאפשר לך מידי פעם לנוח, לקחת איזשהו חופש קצת מהפורום ולעשות את הדברים יותר באיזי? רונית

2_be

New member
נכון, ומה רע יהיה בעוד אחת?

במיוחד אם זה יכול להקל עלייך?

Shusho

New member
אני רכושנית,

אני לא מסוגלת לתת לעוד מישהו לנהל לי את הפורום
. בקושי שכנעתי את עצמי שהחברה הכי טובה שלי תוכל לטפל בפורום.

למעלה