אני שונאת את מעריב לנוער!!!

SoundsOfSilence

New member
אני שונאת את מעריב לנוער!!!../images/Emo46.gif

פתחתי את העיתון וראיתי תמונה של אדי וסלמה. התחלתי לצהול ולשמוח שכן התמונה די גדולה עד שקראתי את הכיתוב מתחת: אדוארד נורטון וסלמה הייק היו פעם זוג לוהט, אבל מאז שנפרדו, הם לא מפסיקים להשמיץ זה את זו. אדוארד מספר בכל הזדמנות שהוא מרגיש הרבה יותר טוב מאז שנפרד מסלמה. רק לאחרונה הוא יצא ממסעדה ניו יורקית בחברתה של יפהפייה חדשה, ולא היסס לנצל את ההזדמנות כדי להשמיץ שוב את חברתו לשעבר. "היא הרבה יותר יפה מסלמה, נכון?", אמר על הברונטית המדהימה. לא שהוא כזה מדהים, אבל שיהיה לו לבריאות. סליחה
מזה לא כזה מדהים
לא מספיק שהם מפרסמים רכילות מפגרת ולא נכונה הם גם השמיצו את אדי
חצופים
צריך לשרוף להם את המשרדים!!!! מי מצטרף אלי ללינץ' מאורגן היטב?

swirrrly

New member
אני אני אני אני אני ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

הווווו כן כן להשמיץ!! זה גם יעלה להם את המודעות בקשר לאד נורטון המדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! אררררררר די אררררררר גרררררר לחסל, להשמיד
{איזה מצב רוח הכנסת אותי... אררררר לפחות בקשר לתמונה - אני מצפה לקבל כבר את הגיליון של השבוע..
}

מיצי007

New member
הם כבר ימותו מוות ביסורים

הרי דיברנו על הרכילות הזאת כבר לפני שבוע(טוב שלא לוקח להם שנים לקלוט מה קורה בעולם הבידור) ועוד העובדה שהם מעתיקים מידע ממגזינים אחרים ומה גם שזה לא נכון חבורה של פוסטמות שימותו אני אהיה לעזר לכל מי שרוצה לבצע לינץ' בכתבת

swirrrly

New member
טוב,אז כדאי באמת שנתארגן היטב../images/Emo118.gif

או שכולנו ביחד נכין מכתב אחד מהמם
או שכל אחת מאיתנו תכתוב מכתב בעצמה - יותר מרשים
.. יאללה, אני מאלתרת עכשיו מכתב [כאילו [כאילו?? נסקלת על ידי עצמי.] מה זה משנה.. את הנקודה שרציתי להעביר כבר אמרתי, משעמם לי, ועדיין לא קיבלתי מעריב לנוער
- ממש מגעילים השבוע..
[
] ] : מעריב לנוער שלום [?] אדוארד נורטון הוא שחקן מדהים ומוערך, בן אדם חכם וטוב-לב, בעל מראה חיצוני משגע. מכאן, אתם יכולים להבין למה לא הסכמתי עם האמירה במדור הרכילות "שם-פה" מגיליון (?): "לא שהוא [בהקשר לאד נורטון] כזה מדהים". הוא מדהים. נקודה. והרכילות בכלל הייתה מפגרת. |: לסקוללללללל!!!!!!!!!! על החתום, פנינה רוזנבלום [ :| - אני חושבת שיהיה מגניב אבל לחתום: "מארלה סינגר"
]

SoundsOfSilence

New member
חחחחחח

באמת צריך לשלוח להם מכתב. עצומה מכל הפורום שאנו רוצים התנצלות.

פנינושה

New member
יאללה תשלחי ונחתום פורום אדוארד

נורטון תפוז. זה יהיה מאד חשוב. לפחות ילמדו לא לפרסם שטויות בלי לבדוק קודם. המטרה שלהם הרי זה רק למכור עיתונים ולא הדיוק של האינפורמציה. תחשבו כמה דברי שקר אנו קוראים כל יום על אנשים ואין לנו אפשרות לדעת שזה שטויות. במקרה הזה רק בגלל שאנחנו מתעניינים באדוארד אנחנו יודעים שזה מצוץ מהאצבע.

מיצי007

New member
אני דווקא בעד לשלוח מכתב למערכת

מעריב לנוער-מה אתם\ן אומרות?

swirrrly

New member
אני כבר הבעתי את דעתי ../images/Emo118.gif

כןןןןןןןןןןןןןןןןן!!
לסקוללללללללללל!!
חח
אבל התמונה דוקא די יפה..

מיצי007

New member
נכתוב להם שקודם כל אם הם מעתיקים

ידיעות רכילויות ממקום אחר,לפחות שיהיה להם את ההגינות לברר אם זה נכון. ודבר נוסף זה שאם חושבים לרדת על הבנאדם-שיסתכלו קודם כל על איך הוא באמת נראה(כי יש תמונות ויש תמונות) ואז שיגידו מי נראה טוב ומי לא. בעעע

swirrrly

New member
אני חושבת שכדאי גם.. ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

להזכיר את העובדה שהוא שחקן מוכשר מאוד ומוערך, כדי להעלות את המודעות אליו באופן כללי... אז יאללה מיצי נסי לנסח איזה מכתבP: כפי שכבר ראיתי.. את טובה בזה ;]

למעלה