אני שונאת את עצמי...

buffgirl

New member
אני שונאת את עצמי...

אני ממש ממש שונאת את עצמי על מה שאני נותנת לעצמי להיות, על המצבים שאני נותנת לעצמי להגיע אליהם, על החולשה הכל כך נואשת ופתאטית שלי ועל האושי החלש והנשבר הזה. על הרצון לבכות, על הבלבול האין-סופי, על הסיטואציה. אני פשוט רוצה שהחודשיים האלה יעברו ובינתיים כלום לא ישתנה. אני מקווה שכן וכל הזמן הפחדים האלו רודפים אותי והם פשוט כאן כל הזמן. וזה לא תלוי בי בכלל והרגשת החוסר אונים הזו נוראית והורגת. ואני לא יכולה להגיד לאף אחד מה קורה, ולא יכולה לחלוק עם אף אחד כי בוקשתי לא לעשות זאת ואני חייבת לכבד את ההחלטה הזו והלבד הזה שאני מרגישה עכשיו רק הולך ומתגבר. אם משהו ישתנה וישתפר בחודשיים האלו אז אני אגיד שאין בעיה, ושהכל היה שווה את זה, הכל. אבל אם לא אז סתם יעברו עליי חודשיים מהגיהנום ולא תהיה לזה שום סיבה והאי יכולת לחלוק את זה עם האנשים הקרובים לי, אלה שתמיד יהיו שם לעזור לי זה פשוט... עינוי בשבילי. אני לא יודעת מה לעשות ואני כותבת את זה פה כי בבלוג שלי אנשים קוראים את זה ואני מעדיפה שלא ידעו. אני לא יכולה להתמודד עם השאלות שלהם ואני לא יכולה להתמודד עם עצמי כרגע. אני לא מצפה לתגובות, כי איך אפשר להגיב לי כשלא כתבתי כלום? אני פשוט רוצה... שהכל יגמר. וזהו. כי באמת שנמאס ובאמת שאני יותר חלשה ממה שאי פעם חשבתי שאני.
This is why I always wonder I'm a pond full of regrets I always try to not remember rather than forget This is why I always whisper When vagabonds are passing by I tend to keep myself away from their goodbyes​

../images/Emo24.gifיהיה טוב../images/Emo13.gif

תראי שבאמת יהיה טוב. ואני מבינה אותך, לפני כמה זמן בנדוד שלי אנס את אחותי הקטנה [בטח קראת על זה בפמ"ח..] והורו לי בפירוש לא לספר לאף אחד. לא רק שזה אירוע מאוד קשה בפני עצמו... זה היה דווקא בתקופה מאוד לא קלה בחיים. איך את יכולה לעבור דבר כזה שאסור לך לספר על זה לחברות הטובות שלך? ושאת לא בקשר טוב עם ההורים אז את לא יכולה לדבר איתם גם?... תראי, עברתי. התגברתי. וזה בזכות אנשים שלא הכרתי לפני כן והכרתי אותם באינטרנט רק בגלל המקרה הזה והם מאוד עזרו לי. אני מציעה לך לעשות גם את אותו הדבר. אנשים שלא מכירים אותך, אבל אכפת להם ממך והם יודעים להקשיב... הם לא יודעים את הרקע שלך, לא מכירים את המשפחה שלך והכל... ככה שזה בעצם כאילו לא סיפרת... את מוזמנת לדבר איתי או עם כל אחד אחר שנראה לך
יהיה טוב:)

buffgirl

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הצרות שלי מתגמדות למראה מה שקרה לך, שאגב כן קראתי, אבל אני באמת שלא יכולה לספר. הלוואי ויכולתי אבל נשבעתי לאותו אדם שזה ישאר ביננו וזהו. כבר סיפרתי מספיק, ואני לא רוצה לסכן את המצב עוד יותר. אז גם לאנשים שאני לא מכירה אני לא יכולה לספר. שמחה לדעת שהתקופה הקשה שלך עברה או לפחות עברה קצת.

noosh

New member
אני לא חושבת שאת חלשה

אני חושבת שאת פשוט עומדת בסיטואציה שכולאת אותך. אני מן הסתם לא יודעת מה עובר עלייך, אז נקודתית אני לא יכולה לנסות ולעזור. אבל אינ כן חושבת שאת יכולה לעמוד בזה. אין עוד אף אחד שיודע על זה, שאת יכולה לשתף אותו? אני מבינה מה זה להסתיר דברים מאנשים שאת אוהבת ורוצה שיתמכו בך, שאת מרגישה שאת צריכה להתמודד עם הכל לבד, שאין לך כוחות לעשות את זה. את רק רוצה לעשות forward לזמן ו-delete לרגשות ולשקוע בשינה עמוקה איפשהו. גם אם יעברו עלייך חודשיים מהגיהנום ובסוף יתברר שזה לא ה יה שווה כלום - אינ לא חושבת שזה היה לחינם. אנחנו לומדים מהדברים האלה, גם אם זה בעל כורחינו. אנחנו לומדים להתמודד ולומדים להכיר את עצמנו במצבים קשים, לומדים לשאוב כוח מעצינו גם כשאנחנו חושבים שאין לנו, לומדים מטעויות ולומדים איך להבא לנהוג ככה. ומעשירים את עצמינו בנסיונות וחוויות שיכולות אח"כ לעזור לאנשים אחרים. אמרת שזה חודשיים. אם יש משהו שלמדתי ב צבא (או יותר נכון - בטירונות), זה שלא משנה כמה אינ סובלת - זה מוגבל בזמן, ואם זה מוגבל בזמן זה גם ייגמר. ולא משנה מה, אחרי X זמן זה לא יהיה יותר, אז X זמן אינ אסבול ואשרוד ואחזיק את עצמי, ואח"כ אני אהיה חופשיה. אני לא חושבת שאת חלשה. אני לא חושבת שיש בך חולשה, אני בהחלט חושבת שאת תעמדי בזה. ואם את לא יכולה לשתף אף אחד אז תכתבי לעצמך, העיקר שתשחררי את זה. שתשימי את זה מול העיניים, שחור על לבן או כחול על לבן או ביטים על מסך, אבל ברגע שאנחנו מוציאים מאיתנו את המחשבות שלנו ומניחים אותן מולינו במקום לדוש בהן כשהן בתוך הראש, הן מסתדרות קצת-אחרת וגורמות לנו להסתכל עליהן באופן קצת שונה, אולי הן מקבלות משמעות שונה או תובנה מסויימת או מביאות אותנו למצב אחר, להסתכול מפרספקטיבה שונה. אולי זה מקל עליהן קצת, מיישב אותן. או אותנו. באמת שזה יכול לעזור, לפחות לפרוק קצת. אני מקווה שאת תהיי בסדר. אני בטוחה שאת תהיי בסדר. את חזקה ואל תפקפקי בזה אף פעם. תעזרי באנשים שסביבך גם בלי לספר להם. לפעמים כל מה שאנחנו צריכים זה חום, זה להרגיש מישהו יושב לידינו רק כי זה אנחנו, בלי לדבר ובלי לחלוק מילים או מחשבות. רק לחלוק חום.

למעלה