אני שונאת את פסח!!!!

אני שונאת את פסח!!!!

דיי נמאס לי! שייגמר החג הזה.... מיטל, את אחת המצחיקות!!!!! עשית לי את הבוקר... (צהריים יותר נכון)

כן....

אני שונאת את פסח, נמאס לי לאכול מצות.... אני כבר לא יודעת איזה יום היום...אני מרגישה כאילו יום שבת או שישי אבל זה בעצם יום שני... חפיפ ביום שישי הופעה... יהיה טוב

g u i t a r

New member
מתוקה,

יהיה יותר מטוב. יהיה מ•צ•ו•י•י•ן תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם (ושל חברים, לא לשכוח). can't wait

g u i t a r

New member
פסח ../images/Emo5.gif

בואי ננסה להסתכל על חצי הכוס המלאה... פסח זה רק שבוע... 7 ימים, כולה! 168 שעות. מה זה 168 שעות? תחסירי 96 שעות, (לא כולל היום)... ומה יצא אחותי? 72. 72 שעות! בקטנה!!!
ואחרי זה, הולכים ל
. אני מזמינה. (את משלמת
) ואחרי זה -
(אבל שיהיה פרווה, אני לא אוכלת בשר וחלב אחד אחרי השני.) -סתם, אני כן!
יהיה פ'סדר כפרה על היופי הזה שלך. יהיה פ'סדר. (השאלה היא: פאקינג מתי
) ♥

א ו ר 21

New member
מותק...מיטלי..

לך קל להגיד שפסח זה רק 7 ימים,168 שעות, אני ואת החלטנו לכפור אתמול כזכור לך..
ואם לא, הצמיגים שהחלו להתפתח לי זוכרים את הערב הזה במיוחד... מיי..הפעם אני כופרת רשמית!!! עד השנה שמרתי כשרות בפסח..השנה חטאנו... לא נורא מיטל פעם הבאה שאת רעבה אוכלים את המצות המטוגנות בבית שלי קפה מצדה כבר לא בא בחשבון בפסח

וואי וואי וואי

איזה יופי... עוד מישהו רוצה להתוודות כאן על חטאיו בחג הזה

g u i t a r

New member
אני לא מאמינה!

מילא לעשות את זה בסתר.... אבל.. להגיד בפומבי?! מה אתן נורמיות?! ככה אלוהים שומעת אותנו, או יותר נכון קוראת, שמעתי שהיא מושפעת של פורום נובה. אני אומרת, אם כבר כופרים, אז... שיהיה בחדרי-חדרים. לא צריך לצעוק...
א נ י א כ ל ת י ח מ ץ ! ! ! ! !

איזה קרועה

תקשיבי אני מתחילה לאהוב את העובדה שאנחנו נוסעות לירושלים ביחד... נראה לי שזה יהיה משהו שיהיה קשה לשכוח.....

g u i t a r

New member
אני מאוד מקווה,

שכשאת אומרת "משהו שקשה לשכוח", זה במובן חיובי... ♥

א ו ר 21

New member
עדיתוש..

אז מה גם את כופרת?? ידעתי יש לך לוק כזה..של כופרת... מילא היית נוסעת עם חולת נפש אחת להופעה..אבל לצערך או לשמחתנו את נוסעת עם שתיים.. אני מחכה כבר להופעה יהיה אדיר...

א ו ר 21

New member
לא מותק...

מותק...אני לא קוראת לך חולת נפש.. אני פשוט אומרת שבמכונית תהיה איזשהי חולת נפש אחת שאני לא אנקוב בשמות.. ואני השניה אל תתדאגי גם אם זו את אני לא אספר.. מתה עלייך!!

למעלה