אני שונאת את קמילה!!!!!

Brave Girl

New member
אני שונאת את קמילה!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

היא מעצבנת אותי!!!! איך היא לקחה לאלנה את אדו ואחר כך עוד דואגת שהם לא יפגשו שוב והיא ואדו בכלל לא מתאימים...

D u l c i n e a

New member
אני מסכימה איתך

גם אני חושבת שזה ממש עוול מה שהיא עשתה לאמא שלה. גם בברזיל, כששודרה הטלנובלה, רבים מהצופים היו נגדה כשהיא גנבה את אדו מאמא שלה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
מסכימה בכל מילה!! הייתי ממש בשוק

כשזה קרה.. אולי דווקא זה שזה דבר שאנחנו לא רגילים לראות בדר"כ בז'אנר הזה הופך את הסידרה למיוחדת ומושכת? אני יודעת שממש התאהבתי בסידרה איןן לדעתי הטלנובלה הברזילאית (לא ראיתי עוד אלא רק את זאת) ממש מעולה אפילו יותר מהארגנטינאיות שאני רואה. דיי אבל אלנה ואדו צריכים להיות יחד בסוף!! לא רוצה אני דורשת שיישנו את התסריט!! חח

shuis4ever

New member
מה??????????../images/Emo2.gif

אני ממש מזדהה עם קמילה... אין מה לעשות היא התאהבה באדו והוא בה. לדעתי כולם עושים לה את החיים קשים. איריס החסרת חיים הזאת, וסיסה הסוסה, ועכשיו גם החברה של הלנה המטומטמת הזאת שמשום מה חייבת להתערב בכל דבר !!! אדו מאוהב בקמילה. נקודה. כולם פשוט צריכים להתמודד עם זה. וקמילה לא עשתה שום דבר רע. אם הלנה לא היתה אמא שלה אז זה היה בסדר, נכון? זה היה דבר רגיל. מה אשמתה שאדו פגש את אמא שלה קודם?

LuLiLoPiLaTo1

New member
ממש מגיע לקמילה כלללל מה שעושים לה!

שונאת אותההה אוףףףף!
מההתחלה הם לא היו צריכים להתאהבב אני עד עכשיו בשוק אוף! הוא של אלנהה ו.. ו.. וזהו!

למעלה