אני שונאת גברים!

עוד אחת

New member
אני שונאת גברים!

הם כולם שוביניסטים!!! ואם לשחור יש זכות לשנוא את כל הגזענים וליהודי יש זכות לשנוא את כל האנטישמים, אז גם לי יש זכות לשנוא את כל השוביניסטים! ואם כל הגברים (או 99.99999999999999999999999999999999999999% מהם) שוביניסטים, אז יש לי גם זכות לשנוא את כל הגברים!

טל קר

New member
אני אנסה שוב להוציא בכוח נושא לדיון

מהודעותיך. זה נעשה יותר ויותר אתגרי מדי פעם, אשמח אם תקלי עלי. אחת הבעיות של פמיניזם זה שנשים וגברים הם באחוזים גדולים מהמקרים באינטראקציה תמידית. אני מדברת כרגע על סטרייטיות (לסביות יקרות, עמכן הסליחה). כלומר זה לא כמו יהודים שיכולים להקים להם מדינה משלהם כמקום מפלט מאנטישמיות. במקרים רבים נשים "ישנות עם האויב". אבא שלהם גבר, ואחיהם גברים ובן זוגם (במקרה ויש) הוא גבר, בקיצור גברים הם EVERYWHERE ועם בולטות יותר גדולה משל נשים.

אורלי_ל

New member
למה, מה יוצא לך מזה?

גם אם כככככל הגברים הם שוביניסטים (אני מכירה לפחות פמיניסט אחד
), נו אז את שונאת אותם, מה השתנה בעולם? שנאה אף פעם לא הולידה שום דבר טוב, רק עוד שנאה ומלחמה. עדיף יותר להשקיע את האנרגיות בחינוך סמוי של השוביניסטים סביבך. גם הם בני אדם...

ציפי ג

New member
וואי לו אני את

כמה היתי מסכנה. ארבעה אחים לי וחמישה בנים. תארי לך כמה שנאה במשפחה אחת.

fluppster

New member
יש לך זכות לשנוא את כל השוביניסטים

אבל לא את כל הגברים! וחוץ מזה, לא כל השוביניסטים הם שוביניסטים קיצוניים. את הקיצוניים אני אישית שונאת, אלה שכל הזמן דוחפים לי בפרצוף שאני צריכה לעבוד במטבח ושאני נחותה מהם. אלה ממש מגעילים. אבל כמו שלא כל הגויים הם אנטישמיים, ככה גם לא כל הגברים הם שוביניסטים! אולי רק אלה שיצא לך להכיר....

sista

New member
שנאה לא מגיעה באריזה של זכות

אם כבר זהו מנהג מגונה וחסר תועלת. ומי שתוקע אותך במטבח, תודי לו על המחמאה ותזמיני אותו לתחרות בישול, והוא יעשה את הכלים

אנטואנט

New member
נו, באמת

למה לצאת בהצהרות מיותרות כאלה? כוללניות וחסרות טעם? את מרגישה נועזת? הטבת להגדיר את עצמך. "סתם אחת".

אני מזכירה לכן את מה שהזכירה כבר

אוגוסטוס השבוע - הכותבת של ההודעה הראשית היא בת 14. סבלנות, סובלנות ואיפוק....

סליחה, איך הגעת לכל כך הרבה 9ים?

מספר ה9ים בהודעה שלך מציע שיש פחות מ 0.000000000001 גברים לא שוביניסטים מתוך כל 10,000,000,000 גברים. אגב את בטוחה שאת שונאת אותם בגלל שהם שוביניסטים? אולי את שונאת אותם בגלל שחלק מהם לא אוהב כדורגל והורס לך את התיאוריה שבנית?

sista

New member
יצא המרצע מן השק

אחרי כל הטיעונים הפסוודו מדעיים שכולן טרחו להפריך ולהסביר בסבלנות רבה, אחרי ההשמצות בנוגע לחוסר יכולת קיום של גברים ללא כדורגל, השנאה הפשוטה והגדולה מרימה את ראשה. בסדר, תשנאי. מה זה בדיוק יתן לך? יותר ממה שזה יזיז לגברים זה יאכל אותך מבפנים, כי תרצי או לא תרצי, הם עדיין קיימים ולא את כולם יעניין שאת שונאת אותם והם ירוצו להתאבד. חבל על ההרגשה הרעה שלך. תתמקדי במי שאת אוהבת ובמי שנעים לך להיות איתו ללא הבדלי דת גזע ומין. ותנשמי עמוק. זה עוזר.

עוד אחת

New member
תנו לי סופית להבהיר לכן משהו:

אין לי שום דבר נגד גברים, בפני עצמם. אני שונאת אותם מסיבה אחת ויחידה: הם חושבים שנשים נחותות מגברים, והואיל ואני בת, זו זכותי (ושוב, אני מדגישה, זו ז-כ-ו-ת-י) לשנוא כל מי שחושב שהאוכלוסיה שאני שייכת אליה שווה פחות מהאוכלוסיה שלו. אם הם יפסיקו להיות שוביניסטים, אני אפסיק לשנוא אותם. יש גברים בעלי-דעות שוויוניסטיות, אבל הם בודדים. רוב השוביניסטים מסתירים את זה טוב טוב. את הפרטים השיוויוניסטים (2-3 גברים בכדור-הארץ ואחד בגלקסיה רחוקה) אני לא שונאת. באינטרנט קל מאוד לקרוא מכתבים בפורומים של שוביניסטים שבחיי היומיום ובציבור מסתירים את השוביניזם הגברי שלהם מהנשים שהם מכירים. ושוב, בפני עצמם, אין לי שום דבר נגד גברים. ואני לא שוביניסטית נשית. אם הייתי כזאת הייתי שונאת גברים בגלל תכונות אחרות שלהם שלא קשורות לשוביניזם. אם הם יפסיקו להיות שוביניסטים אני אפסיק לשנוא אותם. נ.ב. אם אחד מה2-3 לא שוביניסטים בעולם הזה קורא את ההודעה הזאת, דע לך שאני ממש לא שונאת אותך. רק גברים שחושבים שנשים נחותות מגברים אני לא אוהבת. ולצערי הרוב הם כאלה, גם אם הם לא מודעים לזה.

איך הגעת למסקנה שרוב הגברים

חושבים שנשים נחותות מגברים? את כותבת שהרוב הם כאלה גם אם הם לא מודעים לזה. למה את מתכוונת שאת כותבת "לא מודעים לזה"? מדוע את ממשיכה להגזים גם עכשיו שאת אומרת 2-3 גברים בכדור הארץ. אני משוכנע שאת מספיק אינטילגנטית כדי לדעת שיש יותר.

פלג^ר

New member
היי עוד אחת למה לשנוא.עובדה קיימת

כך ברא אותנו הבוס כדי להתרבות ולהנות ולהשלים את החצי שלנו.עובדה.

עוד אחת

New member
אתם רואים?!!!

ומה היה האינטרס שלו לברוא אתכם שוביניסטים? במה זה הואיל לו לרביה? אה, בטח תגיד לי עכשיו שאם לא תהיה פטריאכיה האנושות לא תוכל עוד להתרבות. אני מבינה. כל-כך קל למצוא שוביניסטים! רואים? אמרתי לכם שכמעט כל הגברים הם שוביניסטים.

גאולה_ש

New member
מה את מנסה להוכיח?!

עוד אחת, אם תשנאי את כול מי שחושב שאת נחותה ממנו(עם ובלי קשר להיותך אישה) לא ישאר לך כמעט את מי לאהוב...

עוד אחת

New member
גאולה_ש, לא כולם חושבים

שאני נחותה מהם, כי בעולם שמחוץ לאינטורנט אני לא מעזה להביע את הדעות האמיתיות שלי פנים אל פנים. רק כשאף-אחד לא רואה אותי ולא יודע מי אני אני פוצה פה על כל הנושאים שלא נעים לדבר עליהם ולומר את מה שחושבים. בדיוק כמו השוביניסטים, שבחיי היומיום לא אומרים מילה על הדעות שלהם על כלל המין הנשי ומעמידים הרבה פעמים פנים שהם פמיניסטים נלהבים, בעוד שבאינטרנט הם יכולים להיות מאוד פוגעים כלפי נשים ופמיניסטיות.

למעלה