אני שונאת להקיא בעבודההה!!!! זהו, רק זה.

ספרקית

New member
לגמרי מובן

ומה חוץ מזה?
איך עובר השבוע בלי הבעל?

זה עוד לא קרה לי, אבל...

הקאות באמצע הרחוב, לעומת זאת, דווקא כן. הבחילות הגיעו בעיקר בערב, אז הייתי נוסעת הביתה וחושבת כל הנסיעה איפה לעצור אם אצטרך להקיא. מעולם לא נדרשתי לבדיקת הסוגייה, אבל קרה שכבר חניתי, הגעתי למרחק 2 בניינים מהבית ואז הקאתי. שלא לדבר על מה שהיה קורה אם בטיול עם הכלבה הייתי עוברת ליד מישהו עם סיגריה או בניין שמבשלים בו משהו.
אבל זה עובר - בדיוק אתמול אמרתי לבן הזוג כמה כיף לאכול ארוחת ערב אמיתית (חציל קלוי וסלט אבוקדו, כן? לא משהו מפואר) במקום לנשנש גרנולה יבשה ולהקיא אותה.

באמצע הרחוב? קטן עליי

היות וזו מסכת הקאות שלישית אני משתפרת בזה. זאת אומרת עייפות וסטרס מגבירים הקאות, אז בהריון הזה אני ממש מתכננת את היממות עם עצירות מנוחה ואכן הכל יותר נשלט וחביב. בהריון של אושרי לעומת זאת, רוני היתה בת שנה עד שנה ותישע, ובדיוק גם חזרתי לעבוד משמרות, בקיצור הייתי אוספת אותה מהגן ומקיאה כבר באדנית של הגן, ואז בכל פינה במרכז הכרמל עד שלא חוזרים הביתה בערב... כולל לעצור אוטובוס באמצע כביש ולהקיא בריצה מהדלת האחורית (אמיתי :((( בקיצור כשנזכרתי בזה פתאום להקיא בשירותים הנקיים של העבודה, עם מי פה בארונית ומייקאפ ובגדים להחלפה נשמע ממש סבבה

הפעם רוני כמעט בת שש וההבדל הוא ענק, אני פשוט לא מגיעה לרמות העייפות האלו, והיא גם לא צורכת כל כך הרבה אנרגיה בתפעול (נקרא לזה ככה). בינתיים נלחמת רק עם צחצוח השיניים בבוקר, זאת בעיה שלא מצליחה לפתור עם כל הניסיון.. טיפים לצחצוח ללא הקאה, מישהי?

למעלה