אני שונאת מחמאות.
|מיוחדת|

buffgirl

New member
אני שונאת מחמאות. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל ממש ממש ממש שונאת. אני שונאת מחמאות ושאומרים לי שאני יפה או משהו בסגנון, ואני שונאת שונאת שונאת שמתחילים איתי או את האי-וודאות אם מתחילים איתי או לא! אני שונאת מחמאות

noosh

New member
אהמ, אני די מזדהה עם עניין המחמאות

פשוט כי זה אחד הדברים הכי מביכים בעולם אם את לא יודעת אם זה כן או לא, פשוט תזרמי עם זה. אם מתחיל קשר, לא צריך על ההתחלה להגדיר אותו, צריך פשוט לזרום איתו אל תתני למחמאות להעיק עלייך, תנסי לתת להן לשפר לך את ההרגשה העצמית. תנסי לקבל אותן.. סה"כ זה לא דבר רע כ"כ, את יודעת...

רע מאוד

לשנוא בכלל ולשנוא מחמאות בפרט. אנחנו גם ככה די ממהרים לאמץ כל אמירה זדונית ומרושעת שנאמרת לידנו בשתי ידיים - צריך גם ללמוד לאזן ולהקשיב לדברים אחרים. מה את רוצה? שרק יגידו לך דברים מגעילים? שלא יגידו לך כלום? ומי שמך בכלל לשלוט באמירות של אחרים? גם את רוצה שיגידו לך מה להגיד ומה לא להגיד? גם את לא נותנת מחמאות? מיתה טובה? משו?

../images/Emo6.gif לא רק הוא

גם אני לא אוהבת מחמאות (ועוד משחר ילדותי, שהייתי אומרת ש"נועה לא יפה, לא טובה ולא חמודה" כמחאה לכך שכל הזמן התלקקו ואמרו את זה), כשהן לא ענייניות. זה גורם לי לא להחשיב מילים טובות מצד אותו אדם.

שריד

New member
לתת מחמאות זו אומנות שלא כ"א יודע

מאוד מסובך לתת מחמאות, צריך להתכוון באמת, לקלוע בזמן, למצב רוח, למילים המדוייקות, לעיתים באם לברך ויוצאים מקללים (כמו למשל וואו בשמלה הזו את ממש נראת רזה...) בקיצור כנראה שלא פגשת את האחד שממש יודע איך לתת מחמאות... ראיתי כמה מסתובבים בארץ אז אל יאוש... שריד

ולי יש חברה

שכשאומרים לה "וואו, את נראית יפה היום" - היא ישר שואלת "ועד היום מה?" אני מסכימה איתך שרצוי ללמוד לההחמיא ולפרגן בדיוק באותה מידה שרצוי ללמוד לקבל מחמאה - כשהיא באמת כזו. עזבו אותי מסתם התלקקויות - אלו לא מחמאות בעיני ולא לדברים הללו התכוונתי.

בועז ד

New member
הערה..

למי שנותנים מחמאות כנראה מגיע לו.. מקווה שעזרתי
בתכלס תהני איזה כיף שנותנים מחמאות
בועז

למעלה