אז ככה... ../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif
העלילה בעקרון מערבת כמה אנשים ואני אפרט עליהם תוך כדי שאפרט על העלילה עצמה (או ההיפך). (**מאמר מוסגר** אני אנסה להרוס כמה שפחות בגילויים ממשיים על הסיפור) מבחינת זוגות ישנם שני זוגות שמספרים עליהם במהלך הסיפור, ועוד זוג שעליו רק רומזים. אלכס קרזוב- אדם שאינו כפי שנדמה ממבט ראשון ופרטים עליו ממשיכים להתגלות לאורך הסיפור. בעיקרון הכישרון שלו היא יכולת ניתוח מחשבתית ברמה יוצאת מן הכלל, שמאפשרת לו לתמרן מצבים ואנשים כפי רצונו. הוא פונה אל קייטלין ומשכנע אותה שהדרך לפרסם את הבושם החדש שלה הוא באמצעות "רקדן הרוח". מה הוא זומם? ואיך קייטלין תקבל זאת? קייטלין וסארו - צאצאית של משפחת אנדריאס , קרויה על שם אם הגיבור בספר הראשון (אני לא אפרט על שום מה ולמה, למקרה שעדיין לא קראת את הספר הנ"ל). אימה עדיין חיה, אך היא זו ששולטת בווסארו. האחוזה ומלאכת ייצור הבושם העתיקה נמצאות בדמה. היא יוצרת בושם מכשף, יחיד במינו ומשתכנעת שהדרך הטובה לפרסם את הבושם, הדרך הראוייה לו היא באמצעות "רקדן הרוח". היא פונה למחזיק בפסל, קרוב משפחתה שאותו אף פעם לא הכירה, ומעלה בפניו את הרעיון. ג`ונתן אנדריאס- עשיר. בעל כוח ושאיפות פוליטיות. לו יש סיבות משלו להסכים לשימוש ב"רקדן הרוח". זה אומנם יהיה מסוכן,הפסל יוצג בציבור ויש סכנה שיגנב, ואחרי הכול הוא יקר ערך... יקר מכדי שיהיה לו מחיר. הוא גם מהווה ירושה משפחתית עטורת סיפורים. אבל הוא יעשה הכל כדי לזכות באישה שהוא אוהב, וזו דרך מעולה לעשות זאת. הרי היא לא תעמוד בפני הפיתוי- להיות הדוגמנית שתייצג את הבושם ותלווה בפרסומו את "רקדן הרוח", הרי זו הזדמנות של פעם בחיים. צ`לסי בנדיקט- אישה בעלת עבר אפל, שסבלה המון בחייה ונאבקה כדי לשקם את עצמה ולבנות לה ולבתה עתיד. היא אוהבת את ג'ונתן בכל ליבה אך חוששת שיחסיו עימה יביאו למותו. היא מנסה להתרחק ממנו ככל האפשר, אך כשמוצעת לה ההצעה המופלאה הזו היא נענית ומכניסה את עצמה למצב בו תהיה בקירבה בלתי פוסקת אליו. מצב אותו הוא יכול לנצל כדי לשבור את חומות ההגנה האחרונות שלה. "רקדן הרוח"- יצירת אמנות אגדית. סיפורים רבים סופרו עליו, ואמונות וכוחות שונים נקשרו לשמו. פיתוי שקשה לעמוד בפניו. ועכשיו הוא מוצג כך בפני הכל, מחוץ להגנות הרבות שהקיפו אותו עד היום. את מי הוא ימשוך ממקומות אפלים? מי ישבר אל מול הפיתוי ויהיה מוכן לעשות הכל, אבל הכל, כדי להשיג אותו? האים הוא יצליח להשיג אותו? האים הוא יצליח לעשות הרבה יותר מכך ולפגוע במי מגיבורנו? ומהו הסוד העתיק שמסתתר בבסיס הפסל? ומי הזוג הנוסף שדיברתי עליו (שששש!! זה סוד!!)? כל זאת ועוד בספר השלישי בסדרת "רקדן הרוח".... "לקצור את הרוח"- סיפור מרגש, דרמטי, חושני ומותח. אל תחמיצו! עכשיו! בספריות ובחנויות הספרים הקרובות אל ביתכם.
ההודעה הזו נכתבה אחרי יום ארוך שהתלווה ללילה ללא שינה, אז אם משהו בה ניראה למישהו לא מדוייק, לא הגיוני או לא שפוי זה התירוץ שלי... זו לא אני! זו העייפות! באמת...