אני שונאת,

anat11

New member
אני שונאת, ../images/Emo46.gif

שונאת, שונאת, את הזריקות ה- &^%!@#$ האלה!
טוב, פוף, שיחררתי קיטור. ברשותכם. ענת (מעוצבנת אחרי האבונקס השבועי)

RomiVais

New member
ענתי ../images/Emo24.gif

מה קרה יקירתי??? למה את מעוצבנת אחרי הזריקה? אני מקווה שאת כבר מרגישה קצת יותר טוב. את כמובן רשאית תמיד לשחרר קיטור. זה בדיוק המקום!!! קחי המון
ו-
תרגישי טוב לילה טוב, חלומות פז ויום נפלא מחר רומי

anat11

New member
רומי מותר, לישון, את עובדת בבוקר,

אחרת מי יתן לנו כסף, אה?
ואני מעוצבנת כי אני שונאת... וגו´ (ראי הערתי לעיל). ועכשיו אני גם מעוצבנת וגם עייפה
. לא, זה כבר סתם. עכשיו אני בעיקר עייפה...
(לא שזה יקדם אותי לכיוון שינה, אבל אני אנסה... יום טוב לכולם, ענת

RomiVais

New member
תנסי לישון, גם לך לא יזיק!! ../images/Emo24.gif

ואני...... גם אנסה אוטוטו...
למה את לא ישנה? נדודי שינה? מה מציק לך??? מקווה שתצליחי לישון גם את בטח עובדת בבוקר, לא? תשמרי על עצמך ותרגישי טוב נשיקות... רומי

סיאמית

New member
אז גם אני!!!

שונאת את #@$%$%$# המ&^%##נות האלה שמעצבנות אותך... קבלי
ו
ותנסי לשים |אייקון שאין פה וגם אם היה לא היינו משתמשות בו כי רומי´לה תסמיק| פעם בשבוע.

RomiVais

New member
../images/Emo9.gif

ומה רע בלהסמיק???
יקירתי, שיהיה לך יום נפלא ביותר וכנ"ל לכל מי שייקרא את זה. נשיקות..... רומי

tomerl

New member
גם אני ../images/Emo2.gif

ענת חמודה! אני בטוח שאף אחד כאן לא אוהב את הטיפול שהוא עובר. אבל מה לעשות, צריך את זה בשביל לחיות. טני בטוח שאת גם לא אוהבת ללכת לרופא שיניים פעם בחצי שנה, אבל עושים את זה. נאי משתמש ב REBIF וזה אומר 3 זריקות בשבוע. כמו כן אני גם סוכרתי וזה אומר עוד 6 בדיקות דם בשבוע ו3-4 זריקות כל יום. גם אני פעם צעקתי שזה קשה ומעצבן ו´למה למה למה אני????????´ אבל אז אמרתי לעצמי: לעזאזל, אני רוצה לחיות? אז אני אחיה ככה. זה לא עד כדי כך נורא. קצת קשה אז נשברים???
אני מקווה שיהיה לך רק טוב!!!

RomiVais

New member
תומר, כל הכבוד על החשיבה שלך.. ../images/Emo45.gif

אני ממש מורידה בפניך את הכובע. ואין סיבה להישבר.... גם אם קשה, אנחנו אף פעם לא לבד.
איך אתה מרגיש? ואם אפשר לשאול, איך משפיעה הסוכרת על הטרשת? ים של בריאות ורק טוב!! רומי

tomerl

New member
../images/Emo13.gif

אני שמח שהגעת למסקנה שאסור להישבר. אני מרגיש מצויין, תודה רבה. ואני חושב שהשלוב בין שתי המחלות טרם לי הרבה להחליט שלא כדאי להישבר. שתי המחלות התחילו לי באותו זמן (למעשה לא יודעים מה גרם למה). התחלתי להזריק איסולין כבר בגיל 12, אבל הובחנתי כחולה MS (עד אז הייתי (MS SUSPECTED) רק בגיל 25. השילוב הזה גרם לי להבין שאני חייב לנצח את שצי המחלות כדי להמשיך ולחיות בכיף. עוד דבר\ שאולי לא כל כך רלוונטי: הידיעה (הקשה) שאני באמת חולה בטרשת גרמה לעוד דבר מאד טוב מבחינתי. היא עזרה לי לצאת מהארון!!!

Navva

New member
תומר A או B ../images/Emo35.gif

תומר באמת לא פיר! איזו סכרת יש לך A או B A= סכרת נעורים, שבה הלבלב לא מיצר מספיק איסולין. ד"א היא גם נחשבת למחלה אוטואימיונית. B= סכרת שמופיעה בגיל בוגר , שבה עודף המשקל מפריעה לפעולת האינסולין בגוף. נאוה באיזה גיל גילו לך את הסכרת

tomerl

New member
A

יש לי סוכרת מסוג A, או TYPE I, או סוכרת נעורים, או סוכרת התלוייה באינסולין (כל כך הרבה שמות...). בגיל 11 וחצי בערך איבחנו אצלי את האפיזודה הראשונה של MS וטיפלו בסטרואידים, מה שכנראה גרם לפריצתה של הסוכרת (שהייתה עד אז סוכרת רדומה, כנראה)

anat11

New member
תודה, וגם הערות

תודה על התגובות והעידוד. כעוכרת שמחות מקצועית, יש לי כמה הערות. ראשית, תומר, זה נראה לי ממש - איך נאמר? - "לא לענין" - שיש לך גם וגם. מאד רכושני מצידך, לא?
לא יכולת להשאיר קצת לאחרים? הכל אתה?. שנית - יש הבדל בין סוגי הזריקות. אתה כותב שאנחנו צריכים את זה בשביל לחיות, אלא שלגבי הטרפצת החביבה שלנו, לא באמת יודעים מה עוזר למי, אם בכלל. ובענין הזה נדמה לי שזה שונה מסכרת (אם כי אני מודה בבורות מוחלטת לגבי סכרת). לכן התחושה יכולה להיות שאנחנו מזריקים, אבל לא ברור אם בצדק. ככל שיש פחות וודאות לגבי רלוונטיות או יעילות של פעילות (לא כיפית) מסוימת לבריאות, כך קשה יותר לגייס מוטיבציה לעשות אותה. This said, הבעסה השבועית מאחורי... תודה שוב,
ענת

bali

New member
מנהל
ליבי איתך...

גם אני מזריקה אבונקס ומרגישה ככה... בכל פעם בשלוש וחצי השנים שעברו. מה את לוקחת נגד תופעות הלוואי, אם יש לך? אני לוקחת נורופן, או אופטלגין, תלוי בחומרת התופעות. לילה טוב- ענבל.

anat11

New member
אז ככה,

אני לוקחת אקמול (פורטה) וזה בסדר לי. אני מזריקה בערך ב- 10 בערב (משתדלת) ולוקחת כדור אחד אחרי הזריקה ואחד או שניים לפני השינה. בבוקר אני מרגישה כבר בסדר. לרוב אני לוקחת עוד אקמול כשאני יוצאת מהבית לעבודה "ליתר בטחון". כמו ששתינו כבר "סיכמנו" בעבר - פחות מפריעות תופעות הלוואי ויותר מפריעות הזריקות עצמן.... בענין אחר - אני מקווה שהענינים בבית מסתדרים. אני יכולה רק להזדהות עם הבעיה לישון (כמו שאת רואה). הראש שלי לא מוכן להפסיק לעבוד וזו מכה לא קטנה, האמת. בטח כשיש ימי עבודה גדושים (מאחורי ולפני), שני לילות קודמים של 3-5 שעות כ"א והאם הזכרתי שהערב גם עבדתי על המרנגה, הולס והממבו? מתאים לי סוף השבוע, חבל"ז. ד"ש לכולם גם מהחתולה המקסימה אך המטורפת לחלוטין שלי (יש "קבלות" על בעיות פסיכיאטריות מהוטרינרית!) ענת

RomiVais

New member
ענתוש, שוב פגישה לילית?? ../images/Emo8.gif

מה שלומך יקירתי?? עם עניין השינה גם אני יכולה להזדהות אבל תנסו כולכם לשים מוזיקה רגועה לקחת נשימות עמוקות ואפילו לספור אותן... בלב... לרוקן את הראש <מי שיצליח יקבל ממני צל"ש> ממחשבות ולשקוע בשינה עמוקה וטובה נשמע טוב, אה? ננסה את זה שוב הלילה. איך הולך לך עם המרנגה הולס והממבו? נראה לי שזה ממלא אותך באנרגיות ובגלל זה את לא מצליחה לישון... תודה על הד"ש מהחתולה תמסרי בחזרה...
לילה טוב רומי

למעלה