אני שונא אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שונא אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א. סליחה על ההתפרצות ב. מקווה שתבינו אותי אבל אני חייב לפרוק את הלב אניייייייייייייייייייייייייייייייייייי שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 למה שיקרת לי? תקשיבו אתם ותגידו מה אתם הייתם עושים (אגב זה סיפור ביזארי לגמרי) לפני כשנה וחצי התחלתי להתכתב עם איזו אישה שלא היה לי סיכוי בחיים להתחתן איתה ודיברנו ודיברנו ועוד דיברנו ועל סקס והכל אלא שלא היינו יכולים להיות אחד עם השניה... והלילה מה מתברר לי? שכל הזמן הזה שאני שמרתי על כבודה של הכלבה (וסליחה על הביטוי רק שתבינו כמה שכואב לי עכשיו) מה היא עשתה????????????????????????????????????? בילתה לה עם גבר אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (שגם איתו היה אסור לה להיות!) אני שונא אותך! אני מתעב אותך! הלוואי שכל חייך יעברו לך כמו השנה האחרונה שעברת! סליחה על ההתפרצות אבל הייתי חייב לפרוק את זה....

just 20 f

New member
לא הבנתי בדיוק...

מה היה הקשר ביניכם? למה לא יכולתם להיות 1 עם השניה? למה גם עם הגבר האחר היה אסור לה להיות? יש לי ניחוש שאולי אתם דתיים...? אז אם כן- אם לא נפגשתם, אתה והיא, זה אומר שהחיים שלה זימנו לה מישהו אחר וזה היה נראה לגיטימי להיות איתו. זאת בעיה להיות בקשר עם מישהו שנה וחצי בלי ממשיות כי אז אין מחויבות בעצם... אתה מבין?

ע ו פ ר ה

New member
קניבל שונא

אני מקווה שזה שם זמני. אתה כועס ופגוע ואני מאחלת לך שתגיע להיות איש / אדם אוהב. ואתה שואל מה אנחנו היינו עושים? אני הייתי כותבת. הייתי כותבת כמה אני כועסת, כמה אני שונאת. הייתי ממלאה שלושה עמודים ועושה את זה 21 יום. הייתי מתחילה מהמשפט הזה: אני כל כך כועסת ואני מאוד שונאת את ..... ואז כותבת כל מה שעולה במוחי. ושוב חוזרת על משפט: אני כל כך כועסת ואני מאוד שונאת את .... וושוב כותבת כל מה שעולה. את המשפט הזה כותבים 11 פעמים כל פעם וכל פעם אחרי שכותבים אותו, כותבים כל מה שעולה. ושוב כותבים אותו ושוב כותבים. בלי צנזורה ובלי רגשות אשם. להיות ממוקד במשפטים האלה. אחרי 21 יום הכעס משתחרר ומרגישים הרבה יותר טוב. אולי בדרך מקבלים עוד כמה תובנות. תזכור שמותר לכעוס. מותר להיות עצובים. אבל מאוד טוב לשחרר את הרגשות האלה כמה שיותר מהר. לפני הרבה שנים מצאתי את עצמי כועסת מאוד. גם אני נפגעתי בגלל גבר ואישה. יום אחד ישבתי וחשבתי: הכעס שלי הוא כל כך גדול וזה אומר שיש לי המון אנרגיה. יש לי בעצם זכות הבחירה מה לעשות עם אותה אנרגיה. אני יכולה לכעוס אבל כנראה שאני יכולה את הכוח הזה לקחת גם כדי לחזק את עצמי או לעשות דברים שלא עשיתי עד עכשיו. אמרתי תודה ליקום ומאז אני חיה אחרת. מקווה שעזרתי בקצת. באהבה עופרה

למעלה