אני שונא את הפורום החדש!!!!!!!!!!!!

Parksons

New member
אני שונא את הפורום החדש!!!!!!!!!!!!

די די , זה נהרס , למה שינית את הפורום? לעזאזל זה היה אמור להיות פורום מעריצים ופתאום הפכת את זה בכלל לפורום של פאנק ואלטרנטיבי? זה כזה חרא , מה עם OFFSPRING? זהו? אין יותר?

voodoo

New member
דבר ראשון...

למה נהרס ? הפורום השתנה רק אתמול וכבר גיבשת דעה שלילית לגביו ...אני מציע שתתן לזה זמן במקום לשלול ישר ...דבר שני הפורום עוסק באופספרינג, כי אם לא שמת לב למרות, ואני מצוטט אותך כאן "ופתאום הפכת את זה בכלל לפורום של פאנק ואלטרנטיבי? " בפעם האחרונה שבדקתי אופספרינג מנגנים פאנק לא? אז מה מונע ממך לדבר עליהם ? זה כבר בנושא של הפורום הפורום לא השתנה ... הוא רק גדל ולדעתי זה רק טוב רק כדי לחדד את הקונספט של ההדעה הזאת אני יגיד כן לאופספרינג!!! הפורום פתוח בשבילם תמיד, והרבה עוד...

Parksons

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!

יש מספיק פורומים לרוק!!! תאמין לי! ופאנק ואלטרנטיבי , אווווווווו איזה שינוי, כבר יש פה פורום רוק!!! זה היה אמור להיות הפורום שלנו , של מעריצי אופספרינג ,זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים להקות אחרות , אבל לכל נושא הפורום שלו , אתה עשית את השינוי הכי לא קשור בארץ מפורום של להקה לפורום של סגנון מוזיקלי די מספיק תודה שזה חרא , זה היה אמור להיות פורום לאופספרינג.

yaron100

New member
איזה הורסים

לדעתי PARKSONS צודק זה היה צריך להיות רק לאוהבי אופספרינג ולא לכל אחד שמתלהב יה אני פאנק רוקר זה היה צריך להיות רק של אופספרינג לדעתי הרסתם פורום טוב עכשיו יבואו מתלהבים רצח

Queen a

New member
:)

תודה על הבאק אפ שהבאת לי בפורום רוק כל הפוצים שם חושבים את עצמם לגברים כעי הם שומעים salem ן flames ולהקות גרועות אחרות. אני אישית,בעלת חיבה עזה כלפי האופספרינג. חוץ מהחדש שלהם. לא אהבתי.די ממוסחר. אהבתי את Ixany on the hombre ממש דיסק טוב! וגם smash זה אחלה של דיסק!

epitaph

New member
יש לך משהו נגד פורום רוק?...רק שאני אבין

ו Voodoo בהצלחה עם שינוי הפורום,לוקח לנו את העבודה,הא?

voodoo

New member
אני מנסה להבין אותך ...באמת

קודם תודה לepitaph, פורום רוק מתעסק בפאנק ? האמת שהכוונה העיקרית שלי היא לעבוד במקביל לפורום רוק ( שהוא אחד מהמוצלחים כאן בתפוז לדעתי..בואו לא נתיחס להאשמות בקשר להנהלה שלו ... לדעתי הם בסדר ומטפלים בדברים בדרך שונה אומנם אך אפקטיבית ) כמובן שעכיו אני רוצה להתיחס לעניין המעבר כל עוד העניין טרי, אני לא מכחיש שהעניין לא הוסבר כיאות בפורום אופספרינג ז"ל ... אתם הייתם צריחים לדעת הרבה לפני ההודעה של המעבר וזאת כנראה הייתה הטעות הראשונה שלי ... כמובן שעכיו אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור וצריך לבלוע את הגלולה המרה הזאת גם אם לא ממש מרוצים ... אני אישית לא מרוצה שלא כולם מסכימים עם המעבר ...אומנם כך ? אני מוכן לדון איתך בעניין אם יש לך אייסייקיו או בדואל? משהו שיהיה פרטי כי לדעתי שאר האנשים לא מתנגדים להחלטה, אני מאוד רוצה שנגיע להסכמה בנושא ... נסה לראות את שני הצדדים אולי ? הפורום הזה יוצא ברווח גדול מהשינוי ככה שאני מקבה שתוכל לקבל את הדבר בשלב מסויים ...אם לא, אני מצטער אבל אין מה לעשות בנידון ... אולי תתן הצעה לפתיחת פורום אופספרינג בניהולך? זה הרעיון היחידי שעולה לי כדי להציל את פורום אופספרינג בתפוז כרגע

epitaph

New member
מממ...

אני לא מאשים אותך בשום דבר, למעשה זו באמת הייתה הדרך היחידה להציל את פורום אופספרינג...את שאר הדיבור נעשה באייסיקיו.

a_duck

New member
אמ...די הייתי צריך להגיב על זה...

קודם כל...אז לכאן הפורום הועבר...ואני ושבתי שהעיפו את פורום OFFSPRING... ובקשר ללהקות גרועות...זה לא ממש קשור לכאן כי זה מטאל אבל בכל זאת...אני לא מתלהב מזה שאני שומע להקות "לא מוכרות" את זאת המתלהבת שאת שומעת אופספרינג ומרילין מנסון ולא בריטני וחושבת את עצמך לפריקית מגניבה...ובקשר לגרועות...IN FLAMES וSALEM הרבה יותר מוכשרים מרוב החרא הזה שאת קוראת לו מוזיקה טובה...קורן מטאליקה או מה שאת לא שומעת...IN FLAMES כותבים טקסטים הרבה יותר עמוקים ואמיתיים מרוב הלהקות שאת מכירה והשירים שלהם אף פעם לא יהיו משעממים (חוץ מאיזה שיר מעצבן אחד) כי הרוב לא נשמעים אותו דבר...בניגוד למרילין מנסון קורן וכל מה שאת אוהבת...

למעלה