אני שונא משמרות לילה

Kagg6

New member
אני שונא משמרות לילה

למה המציאו את הדבר הזה בכלל???

לילה מיועד או לשינה או לבילויים!

(חוץ ממלחמות, טקסי כתות, ציד חיות אקזוטיות, צפיה בסרטים מפחידים, צפיה בכוכבים... אבל מי סופר?)

קיצור, שונא משמרות לילה

עשיתי משמרת לילה אחת כל חיי

ודווקא לא סבלתי בה יותר מדי כי ביחס לעבודה שהיתה לי אז, גם באותו לילה היתה לי עבודה אבל עם יותר "ראש קטן".
משמרות לילה יכולות להיות סבבה, אבל תלוי איפה.
זה גם אמור להיות כסף לא רע, לא?
הייתי אמורה להגיע לפני כמה חודשים להתלמדות באיזה מקום במשמרת לילה, אבל לא באתי, הם משלמים שכר מינימום גם בלילה וללא תוספת (והייתי אמורה לבוא בלילה שבין שישי לשבת, שזה גם לילה וגם סופ"ש בשביל 22.04 ש"ח לשעה!)

קיצר, איך אתה מעביר משמרת לילה?

Purple Mushroom

New member
באיזו עבודה אתה עובד?

אם מלצר במסעדה\בית קפה
זה דווקא נחמד. מתרגל תודעת שירות
.
תחשוב שהעבודה זה בילוי. מבחינתי זה דווקא יתרון לעבוד בלילה.
.

א.א. , פרפל
,
שסובל השבוע, וגם עכשיו, מלוחות זמנים משוגעים, של יום ולילה, לא ישנתי טוב בלילה, והתעוררתי ב4, וקמתי ב7 בבוקר היום. יום שבת
. שבת שלום ! .
:)...

Kagg6

New member
זה נחמד

אם אתה יודע איך להעביר את המשמרת, אבל לפעמים זה פשוט לא זז................... אתה נירקב שם.

בכל מיקרה אני עובד באבטחה

EdisonGirl

New member
ותן לי לנחש- אתה לא יכול להתעסק בשום דבר אחר

מלבד לעמוד כמו דחליל ולהסתכל סביבך?

כי אחרת, כשאין אנשים זה יכול להיות דווקא טוב יותר, כי אז אפשר לצפות בסרטים, לשמוע מוזיקה, לקרוא ספרים, ללמוד למבחנים... כל מה שבעצם אפשר לעשות בבית, רק עם לבוש פחות ביתי

בעבודות מהסוג הזה, שצריכים לעמוד ולחכות לאנשים, תמיד העדפתי שיהיה ריק לחלוטין או עמוס לעייפה. לא שום דבר באמצע.

Puskas

New member
זה מה שאני עושה בעבודה

לפטופ עם סרטים, סדרות, מוזיקה..
מביא עיתונים עם תשחצים ותשבצים..
אבל עדיין להעביר 8 שעות משמרת בלי אינטרנט זה קשה (ולא, אין WiFi איפה שאני עובד).

EdisonGirl

New member
אז תשיג לעצמך נט-סטיק או שתגדיר את הסמארטפון

שלך, אם יש לך כזה, כ- hotspot.

Peace and Love3

New member
יש להם יתרונות

בהרבה עבודות במשמרת לילה אתה על תקן דחליל של "אם יקרה משהו עדיף שיהיה כאן מישהו" ובדר"כ לא עושים כלום משמרת שלמה,
אם העבודה מאפשרת לשבת עם מחשב נייד, זה דווקא נחמד. (אם לא, אז תברח מזה מהר, זה היתרון היחיד)

מה שכן, אני ממש שונאת את חוסר הטבעיות בשעות שינה, ולא הייתי מצליחה לעשות את זה רצוף לאורך זמן.

Kagg6

New member
בגדול,

זה נחמד לפעמים, מחשב נייד אסור אבל אפשר ללמוד מה שהופך את העבודה למצוינת לסטודנטים...

כמובן החלק הכי קשה הוא העייפות שמשעה 3 גומרת אותך

אף פעם לא עשיתי,

אבל אני חושבת שהטראומה של שמירות 2-6 עדיין טרייה אצלי יחסית... אז יש בי הזדהות.

Lee Rock

New member
חחח אני רושם תוך כדי משמרת לילה

חדר מאוורר- אוויר נעים - לפטופ - מוזיקה - ספרים של הפתוחה - אפילו מקרר ותנור.
משלמים לי לעשות את מה שאני עושה בבית, לאכול מול המחשב... אבל אני עושה רק לילות כי להחליף כל רגע את השעות שינה זה סיוט, טוב אולי זה לא מתאים לכל אחד אבל אני מסתדר עם זה.

Kagg6

New member
במקרה שלך

הייתי מעדיף משמרות לילה... חח

איפה אתה עובד?

Lee Rock

New member
איפה שאני נמצא המשרה כבר תפוסה

(על ידי) אבל לא חסרים בתי מגורים,לובים של מבני משרדים שאפשא לשמור עם לפטופ, אתה רק צריך לחפש, לשלוח קורות חיים למלא חברות שמירה עד שתמצא

al19

New member
תצטרף לרשימה...

תודה לאל כבר לא עובד בעבודה שצריך משמרות לילה,
אבל זה אחד הדברים הכי הזויים שהמצציאו עד היום

Puskas

New member
גם אני שונא משמרות לילה

אבל מה לעשות.. כשצריך כסף אז עובדים לילה.

lee05

New member
האמת

מאוד נהנתי ממשמרות לילה בצבא. בשקט בלילה, הזריחה המדהימה ב5 בבוקר והתעוררות של העולם. כייף :)
כמובן שהכל תלוי באופי עבודה שלך.

Kagg6

New member
נכון

יש בזה משהו, אבל המכשול העיקרי הוא העייפות.. אם לא היינו צריכים לישון היה יותר נחמד לעשות משמרת לילה

למעלה