אני שונא ערבים כאלו. פשוט שונא.

אני שונא ערבים כאלו. פשוט שונא.

אני כותב את ההודעה הזאת רק עכשיו, כי פשוט הלכתי לישון מוקדם אתמול בערב וקמתי לא מזמן.
אתמול היה לי יום די סטנדרטי... הייתה לי משמרת ערב בעבודה (15:30-21:30). רובה עברה בצורה נורמלית. בת-זוגתי יצאה עם ידידהּ וחברתה (שהיא משותפת גם לי) לערב של כיף בפאב. יום קודם לכן, ניסיתי להזמין את עצמי לפאב הזה - וזוגתי רמזה ש"היא לא רוצה אותי שם". זה מובן. כל אחד רוצה את המרחב שלו לפעמים, בוודאי כשיוצאים עם חברים... דיברתי איתה בטלפון לפנות ערב, היא בדיוק יצאה לפגוש את הבחור, ואיחלתי לה "תעשו חיים ותהנו". ומאז - רק קיבלתי טלפונים. אני לא אלעיט אתכם בפרטים... אבל... השיחה הראשונה הייתה מהמיתולוגית שלי: אמרה שהיא מתגעגעת אליי מאוד. זה היה לי מוזר מאוד, בהתחשב במה שעברנו בעבר. הרגעתי אותה וכמובן שהבהרתי לה שאנחנו לא נחזור. השיחה השנייה נערכה ביוזמתי: ידידה שלי, כזאת שהייתי דלוק עליה תקופה ארוכה לפני כשנה. הצעתי לה לצאת בזמנו - והיא סירבה. היחסים הידידותיים שלנו (מטבע הדברים) התערערו מאז, אבל נשארו. דווקא אתמול היא מצאה זמן לפלרטט איתי! גם לה הסברתי שזה לא יעבוד ביננו.
השיחה השלישית הייתה המוזרה ביותר. בעוד אני מדבר בטלפון של העבודה עם איזה נודניק (שצריך עזרה בנוגע לגל"צ), אני מקבל טלפון מעוד אקסית. איתה יצאתי תקופה לא קצרה בעבר, ועוד אחרי שנפרדנו - נותרנו "יזיזים" (אם אפשר לקרוא להשתרללויות ונשיקות - יזיזוּת). בלי בושה, תוך ידיעה ברורה שיש לי חברה, היא ביקשה ממני לבוא אליה הביתה בערב! -"אבל מה נעשה אצלך בבית?!" "לא יודעת, נראה סרט, נזמין פיצה... אה, קניתי חזיה חדשה, אולי תרצה לראות אותה!" -"סליחה?!
" "שמעת אותי" -"אבל... ****, יש לי חברה!" "אז מה? היא לא קיר. חוץ מזה, ההורים שלי הלכו לחתונה!" -
כמובן שנפנפתי אותה. אני לא רואה את עצמי אפילו מתייחד עם מישהי שהיא לא החברה שלי, בוודאי שלא "עושה דברים". אבל דווקא מאותה אחת לא ציפיתי להתנהגות כזאת. אולי זה בגלל שיש לי בטחון עצמי נמוך מדי. שאני לא מאמין, בצדק, שמישהי תרצה "להיות איתי" אי פעם. זה פשוט בגלל שאני מכוער, ועם זה יסכימו כל מי שראה אותי. וחוץ מזה, אני לא ממש "איתה". עם החברה שלי. מהסיבות האישיות שלה, היא לא מגדירה אותי כחברהּ. לפעמים היא קרה אליי כמו קרח, לפעמים היא חמה ונחמדה אליי כאילו רק עכשיו הכרנו. ושינויי מצבי הרוח הללו משפיעים עליי בצורה שלילית ולא טובה. אבל מה אני אעשה אם יש לי רגשות חזקים כלפיה?
בכל מקרה, חצי שעה אחרי הסיפור עם האקסית הנהנתנית- הפסקת חשמל בכל הקניון. הפסקת החשמל הייתה כחצי שעה, אולי קצת פחות. זה אומר שהייתי נעול בחדר של תחנת השידור, בחוץ - עשרות חוליגנים צועקים ועושים בלאגנים. האזעקה של כיבוי האש עבדה, משום מה. לחץ טוטאלי בכל הקניון. ובמקביל, אני לא מפסיק לקבל טלפונים מבעלי-עסקים ומאנשי הביטחון. הסברתי להם שאין לי מה לעשות, כי אין לחדר שלי חשמל מיוחד... אני לא יכול להודיע אף הודעה. אה, והיה חושך מוחלט (אין חלונות בתחנת השידור). היה לי רק את האור של הסלולרי שלי. ואני מפחד מחושך.
כשכל הבלאגן נגמר והחשמל חזר, היה לי כאב ראש מטורף. סיימתי את המשמרת אחרי חצי שעה (ב- 21:30). נכנסתי לרכב, וכל מה שרציתי הוא לחזור הביתה, ללכת לישון וזהו. עם המזל שלי, ביציאה מהחניון של הקניון - טלפון. זוגתי על הקו. "נועם, אני רוצה שתבוא לפאב איתנו. אנחנו שם, מחכים לך" -"אני מיד אשים דיבורית ואתקשר אלייך" זה מתאים לה, לזוגתי, לקבוע לי את סדר היום. תבינו שרק ביום חמישי שעבר היא אמרה לי ש"בשבוע הבא אני לא רוצה להיפגש איתך הרבה, בכדי שלא ימאס לך ממני". הבהרתי לה שלא ימאס לי ממנה, אבל הבנתי שהיא משחקת איתי הפוך-על-הפוך ובעצם היא רומזת שלה יכול להימאס ממני, אז אמרתי שאין לי בעיה שלא ניפגש הרבה בשבוע הבא, אם זה מה שהיא רוצה. אבל בכל זאת, יצאנו בימים ראשון ושני. ביום ראשון היא הייתה קרה אליי כמו ארטיק. ואני לא חושב שההתנהגות הקרה הזאת מגיעה לי. אני משקיע כ"כ הרבה בקשר הזה, ואני כ"כ רוצה בטובתו. בטובתה שלה.
חזרתי אליה, הבהרתי לה (ולחברתה) שאני עייף ולא רוצה להגיע ובמילא אני אראה אותן למחרת (כלומר, הערב) בתל-אביב. נמאס לי שרק ערב קודם היא הבהירה לי שהיא לא רוצה שאני אגיע ואצא עם החברים שלה, ופתאום היא אומרת לי "נועם, אנחנו בפאב, תהיה פה בעוד 10 דקות, אני מחכה". זאת לא התנהגות יפה. ובא לי לבכות.
ואני מבקש ממי שקורא את זה, שלא ישכח שאני כותב את ההודעה הזאת דווקא פה, ולא בשם בדוי, כי אני סומך עליכם שאתם יודעים שזהו פורום סגור למנהלים בלבד.

"My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone"​

נועם ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לא רוצהל השמע רעה, אבל אם להיות מציאותית... יכול להיות שהיא פשוט לא מתאימה לך. נכון שאתם מסתדרים נהדר כשאין את הקטעים האלה, אבל מההודעה שכתבת נשמע לי שאתה פשוט מאמלל את עצמך מזה שאתה נמצא בקשר הזה. מערכת יחסים נוצרת ונבנית בכדי לגרום לך אושר, ולא צער. אני דווקא ראיתי אותך הרבה מאוד פעמים, ומכוער זה בהחלט לא התיאור המתאים בשבילך. תחשוב על זה ככה - אם היית באמת עד כדי כך מכוער, איך היו לך את כל החברות שהיו לך? ואיך עדיין יש לך חברה? חוץ מזה, אתה בן אדם באמת מקסים, ועם אישיות כזאת יופי חיצוני כבר לא כל כך חשוב. אני בטוחה שאתה עוד תכיר מישהי שתלמד להעריך אותך בשביל מי שאתה. וכשהיום הזה יגיע, תהיה מאושר באמת
המון בהצלחה

תודה ../images/Emo9.gif

זה מעודד מה שאת אומרת לי. עניין הבטחון העצמי שלי הוא נושא שלם בפני עצמו... בקצרה, התשובה נעוצה בדברייך: בנות יוצאות איתי בגלל מי שאני (בפנימיוּת) ולא בגלל מה שאני (בחיצוניוּת). בכל מקרה, אני רוצה אותה. פשוט מאוד רוצה אותה. ולא אף אחת אחרת. אני יודע שזה נשמע אובססיבי, אבל זה המצב. אני עוד לא הכרתי בחורה שהיא כ"כ מושלמת בשבילי, עד כה. אם אני באמת אכיר מישהי יותר טובה ממנה, כנראה שאני באמת אהיה מאושר באופן מלא.
תודה. גרמת לי להרגיש יותר טוב!

בתור מי שקוראת מהצד

ולא מכירה את הנפשות הפועלות... אפשר לשאול משהו? אתה מוכן להגדיר "בחורה מושלמת בשבילי"? - איכשהו נראה לי שפספסתי משהו.

בוודאי שאני יכול...

היא פשוט מושלמת בשבילי. היא גרה קרוב אליי, המראה החיצוני שלה ממש זהה למראה החיצוני של הבחורה "המושלמת" (הנסיכה שלי, אם תרצי) עליה אני חולם שנים רבות (מה גם שאני נמשך בקלות לבנות עם מראה דומה). יש לנו גם כמה נקודות השקה שקשה למצוא אצל בנות-נוער אחרות כיום (למשל, שנינו אנציקלופדיות של שירים עבריים). והכי חשוב - אני פשוט לא יכול בלעדיה. כל יום שעובר מבלי לראות אותה, הוא יום מבוזבז מבחינתי. ואני לא מדבר ברמה האובססיבית, אלא האופרטיבית. אני פשוט "נדלק" עליה בכל פעם שאני רואה אותה - מחדש. היא פשוט מושלמת בשבילי. אני לא חושב שאני אי פעם אכיר מישהי כמוה.

נו - מה לעשות... נוער ../images/Emo3.gif

הבט - בזוגיות מה שמחזיק ועובר את מבחן הזמן זו היכולת לענות ולהיענות לצרכים של בן הזוג (או בת הזוג). אם באופן סיסטמטי לא קשובים לצרכים שלך (אל תבוא, עכשיו תבוא בלי להתחשב במה שזה עושה לך או בעייפות שלך או בכלל במה שאתה עובר...) - הנסיכות ואנציקלופדיית השירים זה לא מספיק. אז נכון שכשמאוהבים ומרגישים את אותה "הדלקוּת" נוטים לשכוח את הצרכים כי נדמה שמה שהכי חשוב זו ההדלקות... אבל כמו שאמרתי: נוער. אני מאחלת לכם המון כיף ביחד ושבסופו של דבר גם צרכיך האחרים (לא רק ההדלקותיים) יענו. שלא תרגיש שרק אתה משקיע ורק אתה קשוב אליה - אלא שמגיע לך יחס דומה.

noosh

New member
אהמ

טוב, אולי אינ קטנונית מדי, ואני באמת לא מכירה את הנפשות הפועלות או את טיב הקשר שלכם או משהו כזה, אבל זה לא נשמע לי קשר בריא במיוחד. גם לא הנקודות שהעלת פה. אני שמחה שמצאת מישהי שמושלמת בשבילך, כדבריך, אבל וז באמת ההגדרה של "מושלמת"? גרה קרוב אליך, יפה ואנציקלופדיה של שירים עבריים? לי דווקא היה נשמע שהיא קרה אליך, שהיא משחקת בך - כשהיא רוצה, היא תשנה את היחס ותהיה אדיבה וחמה, ושהיא שולטת בחיים שלך. שהיא מרגישה שיא יכולה לקבוע לך מה לעשות. וזה גם נשמע לי כאילו אתה לא ממש מרוצה (ובצדק) מהסידור הזה. נצל את הזמן שלך איתה, תהנה איתה כמה שיותר - אני בטוחה שאם אתה איתה, אז יש סיבה טובה לזה. אבל אל תשכח, שמערכות יחסים צריכות לגרום להרגשה טובה. הן צריכות לגרום לך להרגיש נאהב, וחשוב, ומוערך. לא לחוסר בטחון, לאומללות ולתחושה שהיחס שתקבל תלוי במצב הרוח של בת הזוג, וכמה יהיה לה כוח אליך באותו שבוע.

../images/Emo4.gif

המוח שלי אומר לי שאת ורבים מחבריי צודקים. אבל הלב אומר לי משהו אחר.
אגב, בינתים, טפו-טפו-טפו, היא בסדר גמור אליי ביומיים האחרונים. לפחות אני מחייך שוב.

אם התכוונת אליי בסוף ../images/Emo24.gif

אתה יכול להיות רגוע אני לא אספר לה כלום על ההודעה הזו. אתה יודע מה אני חושבת על הקשר שלכם, אתם מקסימים יחד. אני חושבת שעניין ההגדרה שלכם אולי קצת תפל. הרי ברור שטוב לכם יחד, כיף לכם ואתם מאוד אוהבים להיות יחד.
אני מבינה בדיעבד מה הסיבה לקרירות שלך אתמול כשדיברת איתה. ואני מצטערת אם הלחצנו אותך וכד'.. אני חושבת שאתה מפחד לומר לה את מה שאתה מרגיש ביחס לקשר הזה, את עניין הסטטוס שלכם
אולי כדאי שתעזור אומץ ותדבר איתה על זה. בקשר לאקסיות.. אין לי מושג מה לומר. בקשר ליציאה שלי איתה לפאב אתמול.... באמת רצינו שתבוא איתנו, לא יודעת מה היה קודם לכן עם הכן יימאס או לא, אני יודעת שהיא היתה נשמעת להוטה שתבוא
נועם בובי, אני מתה עליך אתה יודע את זה. ואתה יכול לדבר איתי על מה שאתה רק רוצה.. תמיד.
תרגיש טוב בייב.
נמש.

ועוד דבר אחד...

מנסיון, עניין הבטחון העצמי הנמוך לא מועיל לך בכלל. תכניס לעצמך טוב טוב לראש שמכוער זו לא ההגדרה שלך. אתה מקסים ובכלל לא מכוער לדעתי... ולדעת הרבה אחרים

נמש... ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תודה. תודה רבה על התגובה.
אני לא התכוונתי רק אלייך בנוגע לאנונימיות שאני רוצה ליצור, מההודעה שלי, אבל כמנהלת, גם את בעסק. לא הלחצתן אותי. זה פשוט קצת גרם לי למועקה. ואם היא באמת הייתה להוטה שאני אבוא, כפי שאת טוענת, זה אפילו קצת משמח אותי.
בכל פעם שאני מדבר איתה על נושא הסטטוס... היא פשוט... את יודעת מה, אנחנו נדבר על זה הערב, כשניפגש. אני אמשוך אותך לסיבוב קצר, כמה דקות, ונדבר. ואם לא, אז בטלפון. ותודה על עניין הבטחון העצמי. כפי שכתבתי לשירי, אני סבור אחרת. אולי זאת רק דפיקוּת של המוח שלי. נדבר הערב בעולם המציאות האכזרית. תודה ותרגישי טוב!

אנונימיות כמנהלת וכאחת החברות

היותר טובות שלה התכוונת.. רייט? אל דאגה.. אנחנו נשוחח לנו... אוהבתותך המון.

אמ

אני חושבת שאמרו כאן את רוב הדברים שרציתי לומר. אתה באמת בן אדם מיוחד, ולדעתי אתה בכלל לא מכוער. ובאמת תחשוב אם הקשר הזה עושה לך טוב. כי אם לא.. אתה כבר יודע את התשובה, לא? בכל מקרה, רק רציתי לתת לך חיבוק ולהגיד שהכל יסתדר בסופו של דבר

Dizen

New member
נועם-

ראיתי אותך לבערך שניה... אז למעשה אני יכולה להגיד רק דבר אחד- מכוער אתה לא. לא יכולה כל כך לעזור יותר מזה, בלי להכיר את הנפשות הפועלות (כולל אותך
)

למעלה