אני שונא שרשורפלצתים. אז הנה אחד

galvin

New member
אני שונא שרשורפלצתים. אז הנה אחד

חדש.
חזרתי, והיה מדהים. ואפרט גם. ראשית, המופע כלל עוד קטעים, קטעי מחול \ תנועה, קריאת שירה וכו',- שברשותכם האדיבה אני אסלק מהדיווח. עייף אנוכי. רונה היתה המופע המסיים לחלק השני, ובין השירים היא הזמינה משוררים שונים לעלות ולקרוא שירים. חבל קצת שלא היו שירים מולחנים חדשים למופע, אבל, .. אני סולח. עלתה לבמה לועסת מסטיק,
פשוטה וחמה, לבושת וורודין בתאורת אדומין, עם ערן (שנראה עייף אבל כרגיל, הפליא), כיווני גיטרות ועניינים, .. (שתי אקוסטיות), ונעלם
המסטיק. תסלחי לי, את יורקת או בולעת?
בכל אופן: החולד \ אלתרמן ההכרה שלי נמוגה \ וולך חמסין \ גולדברג הקול שקורא לי \ קינן מיהו המילל ברוח \ אורלנד מבול \ קינן
10 שניות \ קינן קסיוס \ וולך ו, ..., היה הדרן! גלויה \ קינן בענין ההדרן, ... מחיאות הכפיים לא שכחו במשך כמה דקות, .. הזקנים התיאשו כבר, .. אבל,- היא יצאה, מהוססת למחצה, לראות אם באמת מחכים שהיא תצא,- עשתה סימן עם היד (לצאת?), ויצאה נבוכה טיפין, חזרה. ואני כבר דמיינתי שהיא עושה את TIPS. אז זהו, שלא.
אח, אין כמו יפו בלילות.

galvin

New member
אה, ../images/Emo56.gif

וניסיתי להתקשר לאהובתי, להשמיע לה את קסיוס,
, אבל,- לא היתה קליטה. אז אני לא חושב שהיא שמעה. ה
ים קוראים לך, ... אגב, בשיר "ההכרה שלי נמוגה", היא שרה יונה, במלעיל. מוזרת זותי.

קוֹבּ

New member
../images/Emo119.gif נשמע קסום.

ורוד ומסטיק? אם לא הייתי מכיר אותך ואת הבחורה יותר טוב, הייתי בטוח שמדובר בהופעה של רינת בר (המזמרת 'אתה לא שלמה, אני - לא אחת מאלף...' ). שמח, כמובן, שנהנת, וחוזר ומחכה להוצאתו המיוחלת של ספר השירים של רונה. לערב הקראה אני אבוא בטוח.
.

bזוהר

New member
אני מעריצה אותך.

זאת אומרת, אם אני אראה אותך אני אתרגש ואתפרפר כולי ולא אצליח לדבר. ואני יהיה מובכת. ואני גם אבקש חתימה! אז רק שתהיה מוכן לזה אם אי פעם...

0mroosh

New member
חולד../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

את עצבת ראשי המקריח, את יגון ציפורניי הגדולות, את שמעיני בנפץ הטיח, בחרוק הריצפה בלילות. -- שתבחר ע"י מה אני אלקה אותה..
גם ההכרה שלי נמוגה וגם קסיוס! זה בטח לא היה כ"כ כיף, והיה ריח של זעתר..אני בטוח
אני לעומתך, ישבתי בחדרי, קור וחושך, כרתו פה ברית, ושמעתי הופעה של רונה מ2003, האיכות הייתה...
, אז אתה מוזמן פעם הבאה אלי, לחוות ערב מוצלח יותר, בהקלטות של רונה, שרה עם רכבי משא גדולים. -- כיף שנהנהת!

0mroosh

New member
גם אני מהאגודה לשימוש מופרז ב-ה'?

ולא, אין הכוונה לאדוני אלוהינו. *נהנת.

שוודה

New member
../images/Emo32.gif אתמול בלילה! כמו שיורד גשם

בערוץ 24!!! איזו התרגשות זו הייתה!!! רונה וטל גורדון יפייפיות מתמיד שרות יחד קרוב קרוב אחת לשנייה!!!
כמו שתיקה בסוף היום השקט ברחובות, בלילה כמו פותחים את הקשרים עונים על שאלות בלחש כמו שיורד גשם כמו ימים של שכחה שיכור מעיר קרה בורח כמו הפחד להכיר הקושי לאהוב, לסלוח כמו שיורד גשם מבטים עפים כמו להקות שחפים כמו אין יותר סיבות טובות הכל אותו דבר נשאר ועוד אמרתי לאהוב ועוד להיות קרוב יותר עד קצה הסוף כאילו שום דבר לא זז כמו שיורד גשם כמו אתה מבין סדינים הלילה בלי מלים, לגעת כמו מבט אל הראי בדרך אל עצמי

../images/Emo6.gif

בדיוק היום קראתי את המילים שלו בשירונט והתחשק לי לפתוח משתמש חדש
(מה יהיה איתי? כל כמה חודשים מחליפה כינוי...) שיר מקסים, גם הקליפ. משדרים את הקליפ דווקא בתדירות סבירה, בעיקר בלילות.

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

רונה מדהימה בקליפ הזה, כ"כ. תפקיד חייה כמתולתלת ומוכרת פיסטוקים לסירוגין. המבט, הו..המבט.

bזוהר

New member
תודה רבה.../images/Emo140.gif

איזה כיפ. אני ממש אוהבת את איך שאתה כותב:) אני שמחה שנהנית. אני הייתי 10 דקות משם! ולא הגעתי
(כשבולעים מסטיק, זה יכול להידבק לריאות! אז קחי לתשומת ליבך).

שישיץ

New member
הכינוי ברררר מפחיד אותי_../images/Emo79.gif

זה אומר שאני מתלוננת? לא. אני פשוט מסתכלת מהצד ושותקת. העיקר שיש לך מגפיים יפות

שישיץ

New member
הפורם היפה מפחיד אותך_../images/Emo79.gif

הכינוי היפה מפחיד אוי. זו עסקת חבילה. רוצה להתעסק איתי
?? אני אשבור לך את הראש עם קטע אמצעים בטרפז שווה שוקיים.

0mroosh

New member
קטע אמצעים../images/Emo99.gif

מקביל לבסיסים ושווה למחציתם. |-חעחע|

שישיץ

New member
באמת?!!?_../images/Emo79.gif

בא לך להסביר לי?
זה מסביר הרבה דברים שקורים9 בכיתה ואני נשארת עם פה פעור

galvin

New member
שוב אי דיוקים!