אני שונא

Weird Eyal 21

New member
אני שונא

אני שונא ולא מבין את כל האנשים שמצהירים בגאווה שהם נגד ניסויים בבעליי חיים אבל כשאני מזמין אותם להפגנה או לחלק חומר מידה אז הם פתאום נזכרים שהם אומנם נגד אבל הם פאסיבים הם לא פועלים... תבינו!!לא יעזור לכם רק להיות נגד אתם צריכים גם לעשות משהו בנידון אחרת מה זה יעזור שאתם נגד???תראו את זה!!! ולכל מי שבעד ניסויים...(ולצערי יש כאלה) אני יכול רק לקוות שינסו עלייכם!! אני לא תומך באלימות אבל מי שתומך בניסויים מגיע לו שינסו עליו!! חוץ מזה למשהו יותר נחמד: אני ועוד בחור(בחיפה) מחלקים(כמעט)כל יום שישי חומר הסברה נגד ניסויים בבעליי חיים אני אשמח אם מישהו מכם ירצה להצטרף ולעזור תשאירו לי מסר אישי תודה ביי

*gemini*

New member
יש מה לעשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כנסו לקישור ותקראו. חוץ מזה, אפשר להכנס לאתר של המשרד לאיכות הסביבה ולראות מה עוד אפשר לעשות.

shanty.G

New member
תודה על האינפורמציה,

האתר כבר עלה לרשימת קישורי הפורום תוכלו למצוא באתר טופס הצטרפות, הסברים על פעילות מערך נאמני בעה"ח, חדשות טיפים ועוד. שווה קפיצה

תגובה../images/Emo129.gif../images/Emo123.gif

אני בעד ניסוים בבעלי חיים ואתה ושאר הברברים אשר בפורום המטופש הזה רושמים שצריכים לעשות על אנשים בעלי דעה כמוני (בעד הניסויים)ניסויים, מה אתם חושבים שזה לא כואב? שזאת לא הריגה? תחשבו גם על התגובות שלכם כלפי דעות אחרים, ואם יש לך בעיה עם אכילת בשר/כל חיה אחרת פשוט אל תאכל! תן לי להנות !

shanty.G

New member
חיפושית יקרה

אם את חושבת שהפורום מטופש, או לחילופין, לא מתאים לך לקרוא על צמחונות וסיבותיה, או כל דבר אחר הנידון בין שורות אלו- אף אחד לא מכריח אותך, זוהי זכות ואת מוזמנת להשתמש בה ולהשתתף/לקרוא/לכתוב בפורום. אולם אין כל סיבה לעלוב במשתתפים ולהפריח הערות פוגעניות כפי שעשית בהודעתך.

maayan66

New member
הסכמה

אני מסכימה איתך ב-100% ובגלל זה גם אני הולכת למלא הפגנות ואני באונונימוס - למען בעלי חיים צריך לפעול ולא רק לדבר!!!!!!!!!|סדגש

V e r a

New member
למי שמעוניין לעזור

למי שמעוניין לעזור בפעילות נגד ניסויים בבע"ח, ולא בדיוק יודע מה לעשות... תיכנסו לאתר של האגודה נגד ניסויים בבע"ח: www.isav.org.il יש שם קמפיינים וכל מיני דרכים בהם אתם יכולים לעזור. למשל אתם יכולים לשלוח מכתב לראש חברת אל-על כדי שיפסיק להטיס קופים לניסויים. אני קוראת לכולם לפעול, אל תתעצלו!

Necrophil

New member
אתה ממש מוזר אתה יודע?

אוקיי הכל טוב ויפה, אמנם יש מטרה לפעולה אקטיבית, אבל... בסוף מי שנגד מפסיק לאכול בשר, מפסיק לצרוך מוצרים שנוסו על בעי"ח או מכילים חלקי בעי"ח, וזו המטרה רבותיי! לקיחת אחריות על העצמי, ולא ניג´וס לאחרים בצורת הטפה אידאולוגית. אנשים צריכים לשמוע את האמת, אבל לא שידחפו להם אותה עם משפך במין חגיגת התנבאות אידאולוגית! תכל´ס לכל הפעולות האלה נדרש גרעין קשה אחד... המטרה היא לתרום להשקפת העולם של אנשים במידה חיובית (כמו הבנה שחייבים להתחשב בעולם שסביבנו ולא רק בתחת שלנו), לא להקים איזה מחנה אידאולוגי שמחפש רוב. המשפט האחרון שלך היה יותר לעניין - אם אתה צריך עזרה בכיף, אבל אתה לא צריך את כל העולם מאחוריך...

למעלה