../images/Emo207.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif
גם אני רוצה מאד לעשות החלקה: יש לי שיער די מלא, כמעט חלק \ מעט מאד גלי. מה שמוציא אותי מדעתי הוא השיער שממסגר את הפנים, השיער שצומח באיזור הקדמי הוא יותר גלי משאר השער, סורר וקופצני תמיד מתעקם או בורח מהקוקו ונעמד מחושמל בצורות שגורמות לי ליבב בתיסכול כל בוקר, אני רוצה שגם הוא, כמו שאר השיער יפול יפה ויפסיק לשגע אותי כבר שלושה עשורים. נמאס לי לעשות פנים, זה יקר ולא תמיד יש לי זמן להגיע למספרה לחכות שעתיים ולעשות פן שאחריו אני לא אחפוף כי אני מתבאסת להפרד מהקווצות הישרות והממושמעות. ולעשות פן בעצמי, אין לי כשרון... עכשיו עשיתי מחקר על העניין: 1. החלקהה יפנית, יש כמה שיטות, בעיקרון לפי מה שהצלחתי להבין מהמידע באינטרנט הן די דומות זו לזו. 2. החלקה רגילה, כמו הפרמננט של פעם, רק עם חומרים מתקדמים יותר ופחות מזיקים. 3. סברה, קליאופטרה וכדומה, צובעת את השיער, ויש לגביה אזהרות רבות מדי. 4. החלקה ברזילאית, שהיא עניין די חדש, ואומרים גם יותר בריא. ההבדלים במחירים עצומים מ 1300 ועד 3000 ליפנית. ברזילאית, לא מצאתי מידע על עלויות, סברה נמחקה כי יש יותר מדי אזהרות, ולגבי רגילה אני לא בטוחה... לא יודעת מה לעשות, הצילו עזרה... במה לבחור? כמה עולה ברזילאית? על אתם ממליצים? האם רגילה עשויה להתאים לי? אני ממש הולכת פה לאיבוד...