אני שוקלת לעשות החלקה יפנית

ירדנעע1

New member
גלי מתותל דק זה אחד היפים ../images/Emo15.gif

שלא תעזי לגעת. תשלחי תמונה שנראה:)

ממש לא!

יש לי שיער מכוער הוא יבש ואני שונאת תלתלים, החלקה יפאנית זה בריא לשיער, לא?

ירדנעע1

New member
תלוי../images/Emo15.gif

בעיקרון החלקה יפנית אמורה לשקם את השיער.אבל רק אמורה.אף אחד לא אמר שככה זה באמת. שמעתי הרבה על אנשים שעשו ומרוצים.אם תיכנסי לקומונה של ההחלקה היפנית יש תמונות של אחרי ולפני. אבל שמעתי גם על הרבה שזה הרס להם את השיער. זה יכול לעשות שיער יפה וגולש,וזה יכול לעשות מקלות מכוערות ושרוף מכל בחינה אפשרית. זה גם תלוי אצל מי את עושה. שמאתי הרבה המלצות על ג'נרה,מחולון נראלי.תבדקי בקומונה בכל מקרה,עדיף ללכת על טבעי.

אני אכנס לקומונה של ההחלקה

למרות שבמספרה שלי מתמחים בזה-אני רוצה שיער חלק, אבל אני לא רוצה להרוס אותו.

כן~.~

יש לי חברה אחת שעשתה ויצא לה ממש מקלות [אבל רואים שזה שרוף ולדעתי זה לא יפה] ויש לי עוד חברה שעשתה, ובהתחלה היא הייתה צריכה לחכות איזה שבוע בלי לחפוף את השיער [לא סגורה על זה. אל תתפסו אותי במילה] והיה לה ממש יפה, אבל אחרי שהיא חפפה, הוא ניהיה הרבה הרבה פחות חלק. וזה ממש חבל כי היא שילמה די הרבה.

rebecca121

New member
נצל"ש גם אני מעוניינת...

יש לי שער מאוד נפוח ועבה. ויש לי גם בעיית נשירה שמעולם לא טיפלתי בה כי היא לא עושה לי קרחות או משהו (דווקא יש לי הרבה שער) פשוט השער נושר אחרי שאני מסתרקת או מתקלחת בכמויות. אם אני יעשה החלקה היא לא תעבור מהר בגלל ההחלקה?

אני לא יודעת בקשר לנשירה

אבל יש כמה החלקות ויש משהו ספציפי להורדת נפח, אני מציעה לך לקבל יעוץ אצל קובי ואלי בורוכוב הם יוכלו להגיד לך איזה החלקה מתאימה לך- יכול להיות שדווקא החלקה יפנית לא מתאימה לך. בהצלחה מאמי.

מיכי7

New member
אממ

זה מאוד תלוי בשיער אז אי אפשר לדעת עד שעושים..ואם יש לך ספר אמין אז הוא יגיד לך בדיוק אם השיער שלך מתאים או לא מתאים.. אני נסעתי למשל בערך שלוש שעות עד שהגעתי למספרה שאמינה בעייני (אני גרה בצפון והמספרה במרכז..) , ובדקו לי שם את השיער ואמרו לי.. תחזרי אלינו בעוד חצי שנה כי עכשיו כל השיער שלך פשוט יינשור אז לא כדאי לקחת סיכונים. עכשיו הלכתי לספר אחר (התייאשתי מלטייל בכל הארץ כדי לחפש ספרים טובים), והוא אמר לי שאפשר כבר לעשות החלקה, והוא ישתמש בחומרים שלא יהרסו את השיער, אלא להפך- ישקמו אותו ויהפכו אותו לנעים ומבריק
אז אחרי שאני אעשה החלקה יפנית אני אעדכן אתכן

מיכי

אולי תלכי לקובי ואלי בורוכוב אם כבר את במרכז, אולי אני משוחדת אבל הם באמת לא יעשו דבר שיפגע בתדמית שלהם כמעצבי שיער טובים. את חייבת ללכת 03-5235761. תעדכני אותי איך היה.

מיכי7

New member
בשמחה הייתי הולכת../images/Emo13.gif

אבל כבר קבעתי תור עם הספר הקבוע שלי (שאני סומכת עליו), והוא מזמין חומרים מעולים והכל
בכל מקרה תודה על ההמלצה

aarmani

New member
היי מיכל שלחי תמונות שיערך

שמי איציק מעצב שיער .די מתמחה בהחלקות יפניות שאראה את שיערך אומר לך את דעתי

offנועה

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

גם אני רוצה מאד לעשות החלקה: יש לי שיער די מלא, כמעט חלק \ מעט מאד גלי. מה שמוציא אותי מדעתי הוא השיער שממסגר את הפנים, השיער שצומח באיזור הקדמי הוא יותר גלי משאר השער, סורר וקופצני תמיד מתעקם או בורח מהקוקו ונעמד מחושמל בצורות שגורמות לי ליבב בתיסכול כל בוקר, אני רוצה שגם הוא, כמו שאר השיער יפול יפה ויפסיק לשגע אותי כבר שלושה עשורים. נמאס לי לעשות פנים, זה יקר ולא תמיד יש לי זמן להגיע למספרה לחכות שעתיים ולעשות פן שאחריו אני לא אחפוף כי אני מתבאסת להפרד מהקווצות הישרות והממושמעות. ולעשות פן בעצמי, אין לי כשרון... עכשיו עשיתי מחקר על העניין: 1. החלקהה יפנית, יש כמה שיטות, בעיקרון לפי מה שהצלחתי להבין מהמידע באינטרנט הן די דומות זו לזו. 2. החלקה רגילה, כמו הפרמננט של פעם, רק עם חומרים מתקדמים יותר ופחות מזיקים. 3. סברה, קליאופטרה וכדומה, צובעת את השיער, ויש לגביה אזהרות רבות מדי. 4. החלקה ברזילאית, שהיא עניין די חדש, ואומרים גם יותר בריא. ההבדלים במחירים עצומים מ 1300 ועד 3000 ליפנית. ברזילאית, לא מצאתי מידע על עלויות, סברה נמחקה כי יש יותר מדי אזהרות, ולגבי רגילה אני לא בטוחה... לא יודעת מה לעשות, הצילו עזרה... במה לבחור? כמה עולה ברזילאית? על אתם ממליצים? האם רגילה עשויה להתאים לי? אני ממש הולכת פה לאיבוד...

נועה

שוב אני ממליצה ללכת למספרות שמתמחות בזה, אני שוב ממליצה על הבורוכובים. לא ללכת סתם למשהו!

aarmani

New member
החלקה יפנית יוקו .או קוונטום

תבקשי לראות מה מערבבים לך ותדברי מס פעמים עם מעצב השיער שלך לא לבוא ולעשות

נשמאמי3

New member
תקשיבי..

אם את רוצה לעשות החלקה יפנית אני מציעה לך לעשות במקום נחשב..(שוקי זיכרי וכאלה..) אני מכירה 2 ילדות שעשו במספרה רגילה והשיער שלהם נשרף..

למעלה