אני שוקלת לקנות סט איפור מקצועי

אני שוקלת לקנות סט איפור מקצועי

באילו חברות כדי לי לתמקד ???? ומה המחיר המשוער של סט שכזה ??? תודה מראש

bitbit17

New member
..

עד כמה שאני יודעת, סט איפור מקצועי עולה בין 1,500 ויכול להגיע אפילו ל-7,000..

תראי אני מציעה לך...

לקנות סט של איפור מקצועי זה הכי שווה... אצלי במכללה זה עולה 2650... אבל יש מקומות שזה עולה קצת יותר זול.... יש גם ב-1500 או 2000... רעות

זה באמת נוח לשימוש????

כי יש כאלו שאמרו לי שהסט נורא גדול ולא נוח ועדיף לי כבר לקנות כל דבר בנפרד מה את חושבת ?????? מה פחות או יותר נמצא בסט מקצועי ???? כמו בסט רגיל ??? ובאילו חברות כדי לי להתמקד?????

תראי

לפי דעתי זה הרבה יותר נוח מאשר לקנות כל דבר בנפרד.. וחוץ מזה שאם את קונה כל דבר בנפרד זה יוצא לך הרבה יותר כסף ולא משתלם.. בסט איפור מקצועי יש לך הכל! ככה שאת פותחת את המזוודה ומוציאה מה שאת רוצה... ודווקא שבגלל שזה הכל מרוכז במזוודה אחת זה הרבה יותר נוח... ובמזוודה מקצועית יש לך גם כל מיני חומרים אחרים שאין בערכת איפור רגילה... למשל, יש לך שם כמה סוגים של מייק אפ.. יש לך שם כמה סוגים של פודרות, מעגל ריסים, כל מיני קרמים לניקוי העור והאיפור וכו´... ואל תשכחי שבסט מקצועי המוצרים גם הרבה יותר מקצועיים מאיפור רגיל שיש בסט רגיל... ובקשר לחברות אני מציעה את של בועז שטיין ויש עוד מלא חברות מקצועיות ממש טובות שאני לא ממש זוכרת את שמם... רעות

חם לי

New member
רעות, דווקא בגלל שאת אומרת שיש

נגיד כמה סוגים של מייק אפ וכל מיני סוגים של פודרות ודבריחם שונים, זה לא טוב, כי אם אני משתמשת במייק אפ או פודר, אני משתמשת בגוון ספציפי שמתאים לעור שלי, יותר מגוון אחר, אז למה אני צריכה את כל הגונים בבית? לדעתי את יכולה לקנות ערכה באיזה 500 ש"ח, שיש בה דברים שמתאימים לכל אחת, לא כמו ודרות ומייק אפים וכאלו.. ושאת השאר תקני בנפרד..

תראי...

עדיף שיהיו כמה סוגים של מייק אפים כי את לא תמיד חייבת להשתמש במייק אפ אחד שיש לו את הגוון של העור שלך... את יכולה לשים מייק אפ עם גוון אחר מהעור שלך... זה תלוי איך את שמה את המייק אפ... אם את שמה אותו בצורה שזה נראה כמו מסיכת בוץ על הפרצוף שלך אז זה לא טוב אבל את יכולה לשים אותו ככה שאף אחד לא ישים לב לזה בכלל... אם תמרחי את המייק אפ כמו שצריך אפ אחד לא ישים לב להבדל... וחוץ מזה... למה לנסות רק סוג אחד? מה רע בלנסות כמה סוגים? וחוץ מזה... שאם יש לך כמה סוגי מייק את יכולה לאפר גם מישהי אחרת שתרצא שתאפרי אותה אם את יודעת לאפר יפה כמובן.... חבל לקנות ערכה פשוטה ב-500 שקל ואז לקנות את כל השאר בנפרד כי זה בסוף זה יוצא אותו הדבר.. זה עולה לך בדיוק אותו דבר ואפילו יותר.. ותחשבי שזה איפור שהוא לא מקצועי... רעות

1ש י ר י

New member
ראיתי ערכה לאיפור מקצועי ב 130

שח" של פנינה רוזבלום! זה נחשב לחברה בכלל........

למעלה