שום בעיה אין לך
היי, דווקא לפני כשבוע שאלו אותי בפורום את אותה השאלה לגבי משקל ותסלח לי שאני מעתיקה פחות או יותר את התשובה של עצמי עם שינויים קלים
המשקל שלך כלל לא מהווה כל בעיה ללמוד קייטסרפינג, לפי נתוני המשקל שהצגת, בבית הספר שתחליט ללמוד קייטסרף ידאגו לך ויתאימו לך את הציוד המתאים ורק תדאג לסמוך עליהם. לגבי ההמשך שלך אתה תצטרך גלשן שהוא גדול באזור 1.70 ואולי אפילו יותר בתור התחלה, גלשן שיש לו מספיק נפח, בהמשך לאחר תקופה שבה תרגיש שיפור ותנסה גלשנים נוספים תוכל להחליפו ל- 1.50 ....וכן הלאה, לגבי המצנח יתאימו לך מצנח גדול 16 לרוחות החלשות המותאם לתנאים בהם תבחר לגלוש ובעיקר מיועד לים תיכון, בנוסף בהמשך שתחליט שזה מתאים לך בכל מקרה תצטרך גם מצנח קטן כדי לגלוש ברוחות יותר חזקות (גודל 12) - גם לגבי כל הנ"ל תקבל ליווי מקצועי מבית הספר שידאג לכוון אותך נכון. תאמין לי שלמצנח יש כוח כל כך גדול שיכול להרים אותך ועוד כמה כמוך ברוח חזקה ....כשתתחיל את הקורס תבין על מה אני מדברת. אין שום בעיה,,,לגבי הכושר האישי שלך בתור מאמנת כושר אני ממליצה לך להתחיל בתוכנית אימונים שרק תסייע לך קודם כל בחיי היום יום ובכלל בתחום הקייטסרפינג - תעבוד על סיבולת שריר, לב ריאה וגמישות שחשובה מאוד לספורט הנ"ל. אם תרצה כל ייעוץ תוכל גם בפורום הזה לנצל אותי בעניין האימון הגופני,
בהצלחה! חגית