אני שוקל לא לבוא למפגש...

ultralove

New member
אני שוקל לא לבוא למפגש...

לא ידעתי שרוב חברי הפורום, סתם פריקים מגעילים!!.אין לי מה לעשות

Justin Angel

New member
לפי התרשמותי

לאף אחד לא אכפת בין אם תגיע או לא-תגיע, ובעניין הזה בין אם תחיה או תמות. אתה צריך לשקול לפני שאתה שולח הודעה. במקום להראות את הצמאון לידע שיש לך אתה מראה אווילות וטיפשות בקנה מידה ענקי. תתחיל לחשוב לפני שאתה שואל. אנשים כאן מתחילים ברצינות לשנוא אותך.

ultralove

New member
אם כך, אז עדיף שלא אגיע!!.

חוצמזה גסטין..מה אני צריך לעשות?כולה שואל שאלות.לאיכוללהכריחאהדה

Justin Angel

New member
רוני...

אל תחטוף על זה התקף-לב. אומנם גם אני לא מחבב את הזאטוט מאותגר הטכנולוגית כל כך הרבה אבל זה עדיין פורום פאגאני ,ואנחנו עדיין אנשים חברותיים טובי-לב. זה כמובן עד שהוא יתפוצץ באופן קומבסטי ,ואני כמובן מכחיש כל חלק שלי בסיפור.

ultralove

New member
באמת..מה שבאתי לשאול..חשבתי שהפגאני

הוא אדם רגוע, שעושה מדיטציות ונקשר לאמא טבע. פה נראה לי רקפריקים

Justin Angel

New member
רוני...

אני לא נגדך כאן, אני רק מזכיר לך שלהתעצבן על מפגר שלא יודע יותר טוב מבלי להסביר לו בדיוק שוב ושוב ושוב מה הוא עשה ,זה בזבוז של אנרגיות. ואז שאתה תמות מהתקף לב ,זה פשוט יהיה חבל...

ultralove

New member
גסטין, אני מפגר? אתם כולכם חולי רוח

מפגרים. להיתראות!.

frank n furter

New member
וו הוו!

the ars gone! ג´סטין, כבר עכשיו רמת הפורום עלתה במשהו כמו חמישים אחוז לא?

L e s t a t

New member
ג´סטין מעולם לא הכחיש שהוא לא

Justin Angel

New member
אמממ....

הבעיה בלקיים סקס סוער זה שאחר-כך אם אתה לא ישן (ואני לא נרדם אחרי סקס) אז רוב השרירים שלך תפוסים. אז בהתאם לכך אני אסתפק בצהלת שמחה עמוקה. *ג´סטין צוהל* (אני בטוח שאתם מבינים, אבל אני כבר שמח ומחייך, אז קשה לי לחייך יותר)

L e s t a t

New member
יאללה! בוא נרקוד ג´סטין!

*תופס את ג´סטין ומתחיל לרקוד טנגו*

Justin Angel

New member
זאתי סטיגמה...

פאגאנים מתנהגים לרוב כמו הטבע. טבע סוער / מאת ג´סטין אנג´ל מים רגועים יכולים להציל אדם צמא ממוות, ומים יכולים להטביע אדם שלא יודע לשחות. מים רגועים משקים את האדמה ומעניקים לנו חיים, וזרמים חזקים יכולים להרוס מבני ענק. אש קטנה יכולה להציל אדם קופא ממוות, ואש משתוללת יכולה לשרוף אדם. שריפה מפוקחת מנקה את היער מהצטברויות דליקות, ושריפת ענק חורכת את האדמה עליה היא עוברת. רוח חלשה יכולה לקרר אדם שחם לו, ורוח חזקה יכולה להעיף אדם ולהורגו. רוח חלשה מביא זרעים מזצמרות העצים לאדמה, ורוח חזקה מעיפה עצים שלמים באוויר. אדמה נותנת לאדם מזון בכדי שישרוד, ואדמה עקרה יכולה למנוע מאדם מזון כך שימות. אדמה נונתנת מקום לכל החיים לבלב, ואדמה רועשת יכולה להרוס מינים שלמים. (נא להכניס שיר איכותי זה למאמרים) בקיצור, בני-אדם נוהגים להתנהג כמו הטבע ולכן לפעמים שקטים ולפעמים רגועים. ובאופן ספציפי אתה מוציא את הרע מאנשים.

למעלה