אני שוקל להפסיק לראות את התכנית

jokeron

New member
אני שוקל להפסיק לראות את התכנית

הם הפכו את זה למאבק עדתי שפשוט מבייש אותי לראות, הם הלכו עם זה רחוק מדי. מזה מזרחים נגד אשכנזים? אנחנו כולנו יהודים וכולנו ישראלים שגדלנו על אותה התרבות ועל כמעט אותם הערכים. אזז מספיק עם זה. כאילו באמת מישהו מפלה את הגברת בובליל כאילו היא יודעת מזה אפלייה, וזזה ממש מיותר כל ההמולה הזזאת שהיא יצרה כי היא זאת שהתחילה את כל זה. וששפרה וצבר לא מתנהגים לבובלילים בגלל שהם מזרחיים אלא בגלל שהם לא אינלגנטיים וזה עוד אני אומר בעדינות, אני מתבייש שהשניים האלה מייצגים אותי, אין בהם שום דבר שמייצג מזרחים הם פשוט שתי פרמיטיבים "לא כל כך חכמים" שאנשים צוחקים עליהם ולא איתם, ומה שאמרה אשתו של יוסי שהאשכנזים מקנאים ורוצים להיות כמוהו אני ממש בספק אם יש בן אדם עלי האדמות שירצה להיות כמוהו. בקיצור עבר זמנם.. והוא אפילו כבר לא מצחיק יותר

יNOT

New member
קצת אירוני שמשתמש ששמו שארית אדם

יסביר מהי גזענות בפורום

צא מזה, אף אחד לא מייצג אף אחד

החבר'ה שם בקושי מייצגים את עצמם. הם בטח לא מייצגים מליוני אנשים. ההפקה הייתה רוצה שייצגו, כדי להנכיח את השקר כאילו הריאליטי הזה הוא "ראי החברה הישראלית". אלא שאם יש משהו שהחבר'ה האלה מייצגים זה את החבר'ה שהולכים לריאליטי. בכך שאתה מתבייש בהם כמזרחי, אתה בעצם מרים ידיים ונותן להפקה לעשות עליך ועל שאר ע. ישראל מניפולציות.

אתיאב

New member
אניוואי-עכשיו הכל השתנה...אתה טוחן

חדשות `ישנות`. עכשיו זה ותיקים מול חדשים

למעלה