אני שוקל לעזוב את הפורום!!!

partom

New member
אני שוקל לעזוב את הפורום!!!../images/Emo46.gif

אני פשוט הגעתי למסקנה שרוב המשתמשים כאן ממש לא בוגרים ואפילו ילדותיים ממש. הרמה היא נמוכה מאוד וחבל שמטרופולין צריכה לסבול מסטראוטיפ של מעריצים ירודי רמה. צפו לפתיחתו של פורום חדש של מטרופולין לאנשים בוגרים יותר ומעל גיל 20 !! יהיה הרבה יותר שווה !
"יש כתמים בשמש..........."

scoobysnax

New member
עצם העובדה שפתחת את ההודעה הנ"ל

מראה רמה מסויימת של חוסר בגרות... אם לא טוב לך בפורום, אתה לא קשור בשלשלאות יציאה וכניסה חופשית רק אל תאיים לאף אחד פה אין שליטה על הגילאים של אנשים, או על כמה הם בוגרים. ככה זה בחיים, לא כולם מתאימים לכולם ואם קשה לך להתמודד עם זה, אולי הבעיה נובעת ממך. ואני לא בא לתקוף, פשוט הודעות כאלה קצת מעצבנות אותי.

xdye1

New member
תומך באנדי ו..:

אם נתקלת באיזושהי בעיה אתה מוזמן לפנות אליי במסרים. מעניין אותי לדעת למה אתה חושב שיש פה אנשים ילדותיים..?

dsol

New member
זה שאתה מנסה להיות "בוגר" זה משהו

אחר... אנחנו לא ילדותיים זה אתה שמנסה להיות יותר מידי בוגר ולא מבין הומור או פשוט לא רוצה להבין

partom

New member
../images/Emo42.gifהומור?בגרות? על מה אתה מדבר?!

הפורום הזה באמת נהיה בלתי נסבל אבל מזל שיש לי פה חברים שרק בגללם אני לא עוזב. מה שרציתי בסך הכל להגיד זה שמטרופולין היא להקה בוגרת יותר שפונה לקהל יעד של גילאי 20+ ולכן זה מוזר לי להבין איך צעירים יותר מתחברים אליה. אני חושב שהם עושים זאת בגלל הפופולאריות הזמנית שהלהקה זוכה לה בתקשורת אבל אחרי כל זה גם מעריציה יעזבו והמעריצים הבוגרים והאמיתיים יישארו.
יש כתמים בשמש !!!

jt7785

New member
אויש

תקשיב, זה פורום. מה שאומר, שלפני שאתה מפרסם הודעה, אתה יכול לקחת את הזמן ולבחון אותה טוב טוב. ככה שאם יוצא לך משהו טיפשי לכתוב, יש לך מספיק זמן להתחרט ולא לפרסם אותו. אז תנסה להשתמש בטיפ הזה, ולא לכתוב הודעות מטופשות כמו אלה. הזלזול שלך באנשים שכותבים כאן הוא באי צדק לחלוטין, וגילאים זה בכלל נושא מטופש לדון בו במוסיקה. זתומרת, זה נכון חלקית, כי אפשר לטעון שככל שבן אדם צעיר יותר הוא נחשף פחות לסגנונות מוסיקה, ושהוא פחות יכול לדעת מה הוא אוהב, אבל גם זה לא תמיד נכון, ובמקרה שלנו - התמיהה שלך לגבי איך אנשים אוהבים פה את מטרופולין בגלל שהם צעירים לא קשורה למציאות. אני אמנם לא מעריץ, וגם לא צעיר, אבל מטרופולין מדברים לכולם.

koshen

New member
איך היא בדיוק פונה ל20+?

לא יודע אני בן 19 עוד מעט מסקרן אותי להבין איך היא פונה ל20+ היא נשמעת טוב וזהו מבחינתי

xdye1

New member
../images/Emo45.gif

קיטלוג של גיל לסגנון מוסיקה זה נוראי בעיניי.

אויש תנוח

מי אתה שתקבע מה קהל היעד של הלהקה? מי אתה שתחליט מי בוגר כאןומי ילדותי כאן? למקרה שלא שמת לב, אתה היחיד שמתנהג פה בצורה ילדותית. עלאק ביי אני עוזב ת'פורום. שיט, רק לא זה. מרוב עצב אני אחתוך או משו אתה חושב שאתה מפחיד מישו? אתה רק מתנהג בצורה ילדותית של לקום ולעזוב במקום לנסות לתקן את מה שלא בסדר. באמת מזל שיש לך חברים פה שרק בגללם אתה לא עוזב. בפעם הבאה תלמד לרסן קצת יותר את הדברים שאתה אומר לא אתה תחליט מי קהל היעד של הלהקה וממש לא אתה תחליט מי צריך להיות בפורום הזה או לא. ביי.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהרמה נמוכה ?.

בהצלחה בפורום החדש מעל גיל 20. יהיה סלקטור ?
.

idodo cohen

New member
מחלק הסטריאוטיפים היחיד הוא אתה.

אני בן 14, "רמה נמוכה" כמו שאתה קורא לי (הדבר היחיד שנמוך אצלי זה הגובה, סתם כדרך אגב), ומאוד אוהב את מטרופולין ואת השירים שלהם. אני מאוד מקווה שזה לא מפריע לך, אדון. אתה מוזמן לאהוב אותם גם. סופשבוע נעים.

למעלה