אני שוקל לעצור את השיקום
היי..
נמאס לי, כמה שנים של טיפול פסיכיאטרי כדורים שאולי הם לדברי הנוירולוג עשו לי החמרה או הגידול ..פשוט לא יודעים
וקראתי ברשת שיש כדורים פסיכיאטריים שבעצמם עושים גידול לחלק שמקבלים אותם..עובדתית אני כבר לא אני יש לי ירידה רצינית בתפקוד..הכללי נפשי פיזי.
ביטוח לאומי מקבל כמו מסכן 2589 ש"ח...בקושי חי
בדיקות בדיקות בדיקות אישפוזים ואין סוף ואין טיפול ממשי שפותר משהו..
המדריכת שיקום לא באה היום....שלחתי ככה לביטוח לאומי חומר אפילו לא יודע אם חסר משהו ...אני לא מרוכז לבדוק מסמכים..
ביטלה "יש לי מגרנה" אני לא יודע אם זה אמיתי או סוג של תגובה על שכעסתי עליה...
נהיה הזוי ..הם לא עוזרים בבדיקה שאלך מסודר לבדיקות...הם רק תמיכה נפשית...בנתיים יש בעיות פיזיות שגורמות לבעיות...תחכה לביטוח לאומי מה שוב 20 שנה ? עד שיתנו מה שמגיע סביר שאמות קודם או אתעוור...אז מה יהיה לי שווה שיקום? אהיה מת מאדם שמצייר שפעיל עצמאי..שלמד גם במכללה..
לתלוי באחרים ועוד לא יאמינו לחצי כי אני חולה נפש ( לפי ביטוח לאומי סכיזופרניה..לפי המרפאה הפרעת אישיות מורכבת ופוסט טראומה..)
ואולי בכלל אם הגידול יחמיר..לאבד את מה שנשאר לי מעצמי...
והגב צוואר מחלת עור ועוד ועוד...
ואין אישה איך תהיה ? באמת אני לא יודע
אסור לאבד תקווה? מאלוקים לא...הכל לטובה
בני אדם? נהיים יותר ויותר זבל אנושי לא יותר רובם...
בא לי פשוט לזרוק הכל כדורים בדיקות שיקום ביטוח לאומי יתנו לא יתנו...לחזור לימים שהייתי כמו כלב נטוש...בלי לחשוב שצריך שתי ניתוחי קטרקט שאחריהם אהיה עיוור לגמרי כי אני ממילא כבד ראייה עין אחת לא רואה עין שניה איבדה 50% ...בלי לחשוב על ניתוח מח..על נתוח צוואר (היצרות שאם תחמיר עלולה לשתק אותי מצוואר ומטה)
אז הי לי אולי רע אבל היה גם שקט צלילות לאפטיה ארוכה מבורכת בעיניי כעת...
לא לצפות לכלום לא מתאכזבים מכלום..שקט .אוכלים שותים ישנים ועושים צרכים..לחזור לשם נראה לי ממש טוב עכשיו ממש ממש טוב
לא חוגים לא עו"ס לא מדריכת שיקום לא כל הבלה בלה בלה הזה
שכאשר צריך אותם מעשית ממשית הם לא שם.
היי..
נמאס לי, כמה שנים של טיפול פסיכיאטרי כדורים שאולי הם לדברי הנוירולוג עשו לי החמרה או הגידול ..פשוט לא יודעים
וקראתי ברשת שיש כדורים פסיכיאטריים שבעצמם עושים גידול לחלק שמקבלים אותם..עובדתית אני כבר לא אני יש לי ירידה רצינית בתפקוד..הכללי נפשי פיזי.
ביטוח לאומי מקבל כמו מסכן 2589 ש"ח...בקושי חי
בדיקות בדיקות בדיקות אישפוזים ואין סוף ואין טיפול ממשי שפותר משהו..
המדריכת שיקום לא באה היום....שלחתי ככה לביטוח לאומי חומר אפילו לא יודע אם חסר משהו ...אני לא מרוכז לבדוק מסמכים..
ביטלה "יש לי מגרנה" אני לא יודע אם זה אמיתי או סוג של תגובה על שכעסתי עליה...
נהיה הזוי ..הם לא עוזרים בבדיקה שאלך מסודר לבדיקות...הם רק תמיכה נפשית...בנתיים יש בעיות פיזיות שגורמות לבעיות...תחכה לביטוח לאומי מה שוב 20 שנה ? עד שיתנו מה שמגיע סביר שאמות קודם או אתעוור...אז מה יהיה לי שווה שיקום? אהיה מת מאדם שמצייר שפעיל עצמאי..שלמד גם במכללה..
לתלוי באחרים ועוד לא יאמינו לחצי כי אני חולה נפש ( לפי ביטוח לאומי סכיזופרניה..לפי המרפאה הפרעת אישיות מורכבת ופוסט טראומה..)
ואולי בכלל אם הגידול יחמיר..לאבד את מה שנשאר לי מעצמי...
והגב צוואר מחלת עור ועוד ועוד...
ואין אישה איך תהיה ? באמת אני לא יודע
אסור לאבד תקווה? מאלוקים לא...הכל לטובה
בני אדם? נהיים יותר ויותר זבל אנושי לא יותר רובם...
בא לי פשוט לזרוק הכל כדורים בדיקות שיקום ביטוח לאומי יתנו לא יתנו...לחזור לימים שהייתי כמו כלב נטוש...בלי לחשוב שצריך שתי ניתוחי קטרקט שאחריהם אהיה עיוור לגמרי כי אני ממילא כבד ראייה עין אחת לא רואה עין שניה איבדה 50% ...בלי לחשוב על ניתוח מח..על נתוח צוואר (היצרות שאם תחמיר עלולה לשתק אותי מצוואר ומטה)
אז הי לי אולי רע אבל היה גם שקט צלילות לאפטיה ארוכה מבורכת בעיניי כעת...
לא לצפות לכלום לא מתאכזבים מכלום..שקט .אוכלים שותים ישנים ועושים צרכים..לחזור לשם נראה לי ממש טוב עכשיו ממש ממש טוב
לא חוגים לא עו"ס לא מדריכת שיקום לא כל הבלה בלה בלה הזה
שכאשר צריך אותם מעשית ממשית הם לא שם.