אני שכיר ומעוניין גם להיות עצמאי

eyalesek

New member

אני שכיר במקום שאני מרוצה ממנו טוב לי בעבודה הזאת, אך אני גם מעוניין להתפתח במקביל כעצמאי. אני רוצה לנהל עסק קטן במקביל, בשביל ההתנסות... אפשר לקבל מידע לגבי האפשרות החוקית ומה אנ צריך להקריב עבור זה? תודה רבה אייל

עבודה כעצמאי

לבד מהעובדה שאתה צריך להקריב את הזמן שלך אתה לא צריך לדאוג מבחינה חוקית. אין שום הבדל בין להיות עצמאי או שכיר לבד מהטבות מס. ההבדל המהותי בין עצמאי לשכיר הוא שאתה צריך לנהל לבד את החשבונות שלך ולשלם לבד את המיסים שלך. לגבי להיות עצמאי - יש לי מוצר חדש. מדובר בהגנה למחשב באמצעות טביעת אצבע וצריכים לשווק את המוצר. זה יתן לך נסיון לעבוד כעצמאי בשעות הפנאי שלך בזמן שאתה לא בעבודה שלך. מכיוון שלפי דעתי אתה לא מתכוון לעזוב את מקום העבודה שלך, תתיחס ל"עצמאות" שלך כאל עבודה נוספת או כהשלמת הכנסה. מחכה לתגובה ממך

eyalesek

New member
שלח לי אימייל על זה....

שלח לי אימייל על זה ונראה אם יש לאן להתקדם מה המוצר ומה תנאי השיווק... תודה רבה אייל [email protected]

moshep1

New member

כדאי לבדוק אם ההסכם שלך עם מקום העבודה מאפשר בכלל לעבוד בעיסוק/עבודה נוספת.

מאמן1

New member
מחיר העצמאות = אחריות

מלבד זאת ישנן שתי דרכים עקריות לפיתוח עסק עצמאי הפועל בשעות שלאחר עבודתך כשכיר. 1. האם יש לך כישורים טכנים או אומנותיים או אחרים אותם תוכל להציע תמורת תשלום? 2. ארצנו משופעת בחברות שר"ש (שיווק רב שיכבתי) שישמחו גם להכשיר אותך לתפקיד ואף יצמידו לך מנחה/חונך שיתמוך בך בשלבים הראשונים. העוסקים בתחום השר"ש הם עצמאים וזו פעילות אותה ניתן לשלב תוך כדי היותך שכיר. מבחינת החוק, מישהו כבר הגיב ואמר, ראשית בדוק אם אין הגבלות בהשכם ההעסקה הנוכחי שלך. רצוי לבדוק שאינך עומד להשתמש בכישורים או בכלי עבודה השייכים למעסיק הנוכחי שלך וגם לא אצל לקוחותיו. מבחינת מס הכנסה ומע"מ אתה במעמד עצמאי וגם שכיר, כשהמשמעות היא רק לגבי תיאום המס במס הכנסה ותשלום החלק היחסי כתוספת למס בריאות וביטוח לאומי. המחיר כפי שאמרתי בכותרת הוא "אחריות". כעצמאי אתה אחראי לניהול הזמן, הניירת, גביה ושירות. חוסר ארגון וחוסר אחריות על ניהול זמנך, לדוגמה, יגבה ממך מחיר גם בחיי הפרט, פחות זמן לבילוי, למשפחה ולפיתוח עצמך. כך גם לגבי שאר הנושאים: מחיר אי הדיווח למס הכנסה הוא פלילי. אי דיווח למע"מ, פלילי. בשניהם וגם בביטוח לאומי מעבר לחובה החוקית, תדרש לשלם חובות בהצמדה מלאה למדד ובתוספת קנסות. פעולה כעצמאי בניגוד להסכם העסקה עם המעביד עשויה לגרור פיטורין ללא פיצוי. בשורה התחתונה - אם אתה אדם ישר ומאורגן, בעל משמעת עבודה עצמית ויכולת תמרון וניהול זמן, תוכל להעשיר את חייך הן בתחום הפרט והן בתחום הכלכלי.

מעונין להיות עצמאי? ללא כאבי ראש!

לאייל שלום רב הייתי בדיוק במצבך לפני כמה שנים, היה חסר לי משהו נוסף שיהיה רק שלי אך לא מצאתי כיצד ליישם זאת. קראתי את כל התשובות שקיבלת ואהבתי במיוחד את זו שכתב לך מאמן1 (הוא מצוין, אני קורא את המאמרים שלו) אני עוסק בחברת שר"ש הטובה בעולם (מכל הבחינות) לפני שאזמין אותך לפגישה, או לכל דבר אחר, אוכל להמליץ לך לצפות במצגת באינטרנט מה זה שווק רב שכבתי (מנסיון שלי זה לא דומה לשום דבר שאתה חושב שזה) אז... תתרווח על הכורסא ותן למצגת לשחק לפניך. רק אח"כ, ורק אם אתה עדיין מסוקרן ומעוניין אשמח אם תיצור איתי קשר ונמשיך משם הקישור הוא... http://www.compensate.net/index.asp?masterid=connection איציק לביא 776228-054 שתהיה לך שנת צמיחה מאושרת

למעלה