אני שם לב למגמה חיובית מאוד

Druyanizem

New member
אני שם לב למגמה חיובית מאוד

בזמן האחרון התחילו לצוץ להן הרבה עבודות בכל מני תחומים שקשורים אלינו (רק בעמוד הזה אפשר לראות הצעת עבודה למודליסט ואפטריסט). אתם חושבים שזה מעיד על התעוררות בשוק העבודה? אתם חושבים שזו מגמה שתגדל עם הזמן או סתם תקופה חולפת?

TomerEp

New member
לפי דעתי תמיד יש עבודה בתחום...

חחחח אני זוכר שבסרט שיחרור שעשינו לחבר מהצבא, שהיה עורך AVID מוכשר ביותר, צחקנו עליו שהוא כל הזמן היה אומר: "העולם מלא באירועים שצריכים עריכה! כל הזמן יש חתונות! כל הזמן יש לבתי ספר הופעות סיום! אל תדאגו חבר'ה יש מספיק עבודה ל-----כוללםם------" אז אני מאמין בגישה החיובית שלו.. כי אחרי הכל... תמיד יש פרסומות שצריכות תלת מימד, תמיד יש פוסטרים ולוגויים לחברות חדשות, תמיד יש הדמיות שחברות רוצות אפילו אם זה לביטחון שדה שלהן, תמיד יש מוצרים שצריכים עיצוב מוצר.. העולם מלא בעבודות שאפשר לעשות... אתם פשוט צריכים לצוד אותן!!! -אמר המובטל שיושב בבית(סיימתי צבא לפני חודש) לומד לפסיכומטרי ומחכה לטיול לתאילנד במרץ חחחחח אבל לא משנה אנשים, תחשבו חיובי!!!!!! והכל יבוא טבעי....

HackMachine

New member
תלת מימד מתפתח בארץ

רק תראה כמה פרסומות מציגות דמויות תלת מימדיות בערוץ 2 מקצוע האנימציה הקלאסית לעומת זאת שפעם היה חזק בשוק הפרסום מתחיל לגווע ולדעוך בשנים האחרונות. תלת מימד זה מאוד "IN" עכשיו. לדעתי זה גם ישאר ככה לפחות לתקופת החיים שלנו.

Druyanizem

New member
אני לא כלכך בטוח בזה

ככל שהטכנולוגיה מתקדמת, הדברים הישנים נחשבים ליותר ויותר מיוחדים. אני בטוח שאחרי שכל עניין המחשוב (תלת מימד, או אנימציה וקטורית למשל) יהיו טריוויאלים, חברות הפרסום יחפשו את "השונה" ויחזרו לאנימציה הקלאסית

HackMachine

New member
היה ניסיון עם זה כבר

בפרסומת של בזק בינלאומי עם התוכי. בהתחלה הוא אינמצו אותו ב Stop Motion ואז עברו לתלת מימד (יותר זול כנראה). אנימציה קלאסית לא תמות, אבל היא לא תהיה פופולרית כמו שהיתה עד עכשיו. זה הרבה יותר יקר ולא משתלם לחברות להשקיע בזה.

eldarinn

New member
העבודה בהיקפים כאלה תמיד קיימת

נחמד לדעת שמחפשים אנשים גם פה. יש מדי פעם "גלים" של התעוררות אבל קח בחשבון שמכל המודעות שהיו כאן לאחרונה הרוב הם פרוייקטים חד פעמיים של חברות שמחפשות להוריד קופון על פרוייקט יותר גדול.

למעלה