אני, שמזלזל בצילומי-אבסטרקט, ...

אני, שמזלזל בצילומי-אבסטרקט, ...

.
ראיתי באתר, במדור "Photo of the Day", צילום שחשבתי שהוא "חכם".
הסתקרנתי, והלכתי לאתר של הצלמת.
מצאתי בו הרבה צילומי-אבסטרקט, של חלקי בניינים - כמו שפעם צילמתי-וצילמתי (אך, להבדיל ממנה, אני השגחתי שלא לכלול בצילום אנשים) - שלמרות מה שאני חושב על צילומי-אבסטרקט (ועל הצילומים שפעם נהגתי לצלם), מצאתי אותם מוצלחים ... . "עד כדי כך" שפתחתי במחשב תיק, שלשמו הוספתי: "אבסטרקט עם אנשים-טוב-מתוחכם" - והורדתי צילומים מהאתר של הצלמת.
אז,
כשהצילומים היו בתיק, יכולתי לדפדף בהם ו"ללמוד" אותם מעבר להצצה שעשיתי באתר.
אכן, נראה שאלו צילומי-אבסטרקט "אחרים", עם סגנון משלה, מוצלח.

.

דעתי, שאלו צילומי-אבסטרקט מוצלחים

.
התערערה מהר.
תוך כדי דפדוף הבנתי שלא מדובר בצילומים, אלא בציורים (ולמי שלא רואה ביצירות-פוטושופ - בכלל, וכאלה שמבוססות על צילומים - 'ציורים', שיחליף המילה ב-'עבודות', 'יצירות', 'פוטומונטאז'ים', ... הרעיון הוא אחד - לאאא מדובר בצילומים!).
*
https://www.barbarastrigel.com
*
[הערה למנהל-הפורום: למרות שהמסר שלי חולק לשני חלקים (וסיבותי עימי) - יש לראות בו מקשה אחת, ו...אין (אין!) להפריד את חלקיו ע"י העברת אחד מהם לשזר אחר!].
.

steiff

New member
יורם שניר נחסם מפעילות בפורום למשך חודש

מבקש להימנע מתגובות לדבריו בהיעדר אפשרות שלו להגיב.

EyesToSee

New member
סילקו גם אותך?

אם לא, אז כנראה שאתה לא תורם לפורום.

מ,ש,ל

steiff

New member
רב נזקו מתועלתו

לטרול מאפיינים רבים, אבל לרוב הוא אינטליגנט, בקי בתחום, דעתן, מלא בעצמו ולא מודע להתנהגותו.
כאשר אני מצליח להביא טרול להתמתן ולתרום מבלי לחרב את הפורום - הוא הופך לנכס.
כאשר טרול לא מסתגל ומתפרע - נזקו רב מתועלתו. תרומתו לפורום מרחיקה ממנו משתתפים אחרים. ברגע זה אין מנוס אלא להעמיד אותו על מקומו. ללכת בתלם או ללכת הביתה.
הטרול הספציפי הזה לא הסתפק בהשמעת דעתו המקצועית. הוא תיבל אותה בנסיון להשתלט על התנהלות הפורום, הצפתו בהודעות בהן הוא מביע בוז לכל מי שחושב אחרת ממנו, ופתח בסדרת איומים על מנהלי הפורום.
זה היה הקש ששבר את גב הגמל. יורם שניר קיבל חודש צינון, ואם ינסה שוב להתפרע כשישוב - יחסם לצמיתות.

למעלה