אני שמחה, אני עצובה, אני מבולבלת,,,

ליMור

New member
אני שמחה, אני עצובה, אני מבולבלת,,,

לא יודעת מה קודם למה,, בבוקר אמא שלי התקשרה ושאלה אם יש לי תכניות כמובן שהכל הזזתי ואמרתי שלא,, ואז אמרה בערב נגיע , נצא יחד כולנו, שמחתי כל כך,, אבא שלי מגיע אלי אוכל להגיש לו , לפנק אותו,,,לראות אותו,, הוא יהיה אצלי,, ואכן הם הגיעו ושמחתי כל כך והכנתי וקניתי,,והרגשתי הכי הכי,,, מאוחר יותר יצאנו לאכול כולם יחד,, וברגע מסויים כשאמא שלי התקדמה עם בעלי והבנות נשארנו אבא שלי ואני לבד,, ונולדה לה שיחה שביני לבינו,, והוא התמרמר כל כך ושאל למהההה ולא הבין למהההה וסיפר על כאבי תופת, על בחילות נוראיות על תחושה נוראית שלא מרפה ועל הפחדים כן, גם על הפחדים,, להפרד מאיתנו, להשאיר את אמא שלי,, האישה של חייו, דיבר מתוך העמוק של הלב,, הוציא הכל החוצה,, ואני,, גרועה כל כך בלנחם לא ידעתי מה להגיד לא ידעתי אם להגיד, ומרגע זה,, המחנק בגרון הדמעות בפתח העין רציתי שילכו שאוכל לבכות רציתי שישארו נהניתי כל כך,, וכשהם הלכו ועליתי הביתה זה בא ובכיתי,, ובכיתי מאדדד הסבל שלו הפחד שלו הכאבים שלו קורעים אותי קורעים לי את הלב,, ועכשיו בא לי לעמוד בחוף הים,,, מול הגלים לבד לבד,, ולצעוק בקול גדול,, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לימור

כל מה שאת מרגישה, כל הכאב והסבל שהסיטואציה מעלה בך, הכל מאד טבעי והגיוני. הרי אם לא היית מגיבה במצב כל כך רגיש, במצב שאדם שיקר לך זקוק לעזרה ואת בעצם לא יכולה לעזור לו, אז היה אפשר לחשוב שאת מדחיקה או מתעלמת או שלא אכפת לך. את אמנם לא יכולה לרפא אותו אבל עצם זה שאת שם בשבילו, שאת באה לבקר, ואת מקשיבה לו ובעצם עוזרת לו מתוך מה שיש לך לתת לו ולא מתוך האין. זה עושה המון, זה עוזר להתמודד, גם לך וגם לו. תני לעצמך קצת מנוחה, ואל תכעסי על עצמך שאת לא יכולה לעזור כי את כן ואולי אפילו יותר ממה שאת מתארת לעצמך. ואם ברגע מסוים את מרגישה שאת לא יכולה יותר ובא לך ללכת לים ולצרוח.. אז פשוט לכי לים ותצרחי את כל מה שכואב לך החוצה. מאחלת לך למצוא את הכוחות הדרושים לך להמשיך הלאה. תרגישו טוב גלי

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif

יש את הרגעים הללו הם קשים לא נעימים ובכל זאת הם קיימים לכל אחד יש את הדרכים שלו לעבור אותם לתת לעצמו להרגיש טוב יותר להוציא מעצמו את החשות הרעות ולהפתח חשוב לתת ללב לדבר שרון

ranvdb

New member
איזה יופי שהוא שיתף אותך ../images/Emo24.gif

אין מה לומר רק לחבק ולומר לו שאת אוהבת אותו

ליMור

New member
היי רן,,,

להגיד לך, ברוך שובך זה מעט דבילי ות'אמת לא מוצאת מילה אחרת,,, רן, מאחלת לך ולבני ביתך,, תתמודדו עם הצער הכי שאפשר תעברו תקופה קשה אך דעו דבר אחד,, גליה שלכם זיכרה לברכה,,, לפחות כבר לא סובלת,, שולחת חיבוק ענקי,,

למעלה