אני שמחה היום!

justme007

New member
אני שמחה היום!

אבא שלי מזה זמן רב לא חייך כמו שהוא חייך הבוקר. כל בוקר אני קמה ולפני העבודה אני עוברת דרכם. היום הבאתי לאבא את הספר שקניתי לו: "לדבר עם חולי אלצהיימר" והוא הראה לי את מה שאחותי הביאה לו והוא התחיל לדבר איתי וראיתי שהוא מרגיש שסוף סוף מתחילים לעזור לו. רק לראות אותו מחייך הבוקר עשה לי ככ טוב כי הרבה זמן הוא לא חייך ככה. יש לי עוד עבודה רבה לגייס את שאר האחים שלי למשימה, אפילו אם זה יהיה בדרך הקשה. אם התוצאה היא שאבא לפחות גם לא "יחלה" במחלה ולא "נאבד" אותו גם בסוף אז זה שווה את זה. יום טוב לכולם

איזה יופי לשמוע ותמשיכו כך

ל JUSTME בוקר טוב, כל כך טוב לקרוא שאתם שמחים הבוקר. זה נהדר שאביך עכשיו מרגיש שהוא לא לבד, יש חומר קריאה ואפשר לדבר על הדברים שקורים. חשוב מאד שיהיו לו גם חיים משלו , שייצא כמה שניתן וייפגש עם אחרים. אני מכירה משפחה שבה האמא היתה חולה וגרמה לכך שהאבא כל הזמן יהיה לידה וכך זה השפיע עליו והוא הזדקן מאד טרם זמנו. המשפחה שם היתה כולה מגויסת , בן , בת והנכדים וגם עובדת זרה. אך שוב, מה שחשוב שיהיו לאביך תחומי עניין משלו , שיהיה לו עתיד לחייך ולקוות אליו ולא רק לחשוב על הדברים הלא נעימים שיבואו. אני שמחה שהפורום משמש לך כתובת , כך הוא משמש גם לי ובו הכרתי חברות/חברים חדשים וכולם כל כך תומכים ומבינים. יום טוב, טובה

למעלה