אני שמחה לבשר

אני שמחה לבשר

שביום שלישי האחרון, ה-18.9.2012, ב' תשרי, קיבלנו מתנה נפלאה לראש השנה. ילדתי בן מקסים במשקל 2800 ג'. וכן, יש לו קלאב פוט ברגל ימין. הוא גובס כבר ביום חמישי האחרון וביום חמישי הבא אנחנו ממשיכים עם הגיבוס השני.
בנתיים לא נראה שהוא יודע שזה אמור להיות לא נוח או משהו כזה.. צבע האצבעות בסדר וחוץ משכבה קטנה של קקי יבש בקצה העליון של הגבס הכל נראה טוב.

שתהיה לכולם שנה טובה!!

נועית37

New member
מזל טוב

בהחלט מתנה לשנה החדשה.

גדלו אותו בנחת...

שנה טובה

וברוכים הבאים אלינו

פרלמנים

New member
מזל טוב

תהנו ממנו, זה הכי חשוב

איזו התחלה מבטיחה לשנה החדשה...

ספרי על הלידה

ג'סיקה

מזל טוב והמון הצלחה

ראשית המון המון מזל טוב ותגדלו אותו בנחת, גם לנו נולדו תאומים ב-08/08 כשלאחד מהם ק"פ בדרגה קלה וגם אנחנו התחלנו עם הגיבוסים מיד לאחר הברית, הגיבור הקטן שלך לא מכיר משהו אחר, הוא "נולד" לתוך זה, היו עקביים וערניים למצבי רוחו והכל יזרום טוב, ברוכים הבאים.
אגב, אנחנו כבר בשלב הנעליים

תודה על הברכות

בקרוב אכתוב על הלידה. כרגע אני בעיקר בין הנקה להנקה. רק אומר שבאופן מפתיע ודי טראומתי עבורי ועבור בעלי הלידה התרחשה בניתוח קיסרי בעקבות דופק נמוך של העובר. הדרך בה הודיעו לנו על הניתוח הייתה מלחיצה ומפחידה והשאירה אותנו המומים. רק לאחר כמה ימים ולאחר שראינו את הפלא התחלנו לעכל מה עברנו. נשמע מלחיץ משהו, אני יודעת. אבל בסופו של דבר הכל עבר בשלום והפגישה עם התינוק הייתה שווה כל רגע של צפייה.

גמר חתימה טובה!

וואו, מזל טוב!

אין ספק שחוויתם לחץ נוראי, ועם הזמן חשוב יהיה לעבד את מה שקרה (זה לוקח המוווון זמן בד"כ - בכלל לעכל לידה, אז טראומטית אני מניחה שזה דורש עבודה).
"בין הנקה להנקה" - את ממש מזכירה לי נשכחות (היא כולה בת חצי שנה כמעט) - ככה זה בהתחלה, אבל לאט לאט זה מסתדר פחות או יותר.. אצלי בסביבות גיל חודש וחצי חודשיים ממש התחלתי ליהנות מהעניין...

לגבי הגבסים והק"פ בכלל - נראה שזה שבילית פה וקראת עזר לך.. אנחנו היינו בסימן שאלה בזמן ההריון והחלטנו לא לקרוא ולא להיכנס לזה יותר מידיי, בגישה של "יגיע - נתמודד" ובדיעבד זו הייתה טעות כי לא ידענו למה לצפות מבחינת התמודדות. היום, בשלב הנעליים אני מצטרפת לכל אלו שאמרו לי עוד כשהיינו בשלב הגבסים - זה הרבה יותר קל וכיף - אז יש למה לצפות, ושווה להגיע לרגע שאתם אחרי הגבסים ויודעים שעשיתם את הדבר הנכון עבורו...

טוב, חפרתי... שיהיה בהצלחה! והמון המון מזל טוב!!!

goldyle

New member
המון מזל טוב!

שתהיה לכם ולתינוקי שנה מתוקה ונהדרת :)

למעלה