אני שמחה לראות שהפורום הזה

קישלורן

New member
אני שמחה לראות שהפורום הזה

מתחיל להתעורר לחיים. לפני כמה שבועות שאלתי שאלה ולא קיבלתי תשובה. למעשה, לא היתה שום תזוזה באופן כללי. אני אוהבת את הרעיון עצמו של הפורום לכן אנסה שוב את מזלי. ולשאלתי: אני רוצה לגוון לביתי בת השנה וחמישה חודשים עוד מעט את ארוחות הערב שלה. מה אפשר להכין חוץ מביצה מקושקשת וגבינת קוטג'?
 
היי חמודה ערב טוב../images/Emo24.gif

מציעה לך להיכנס בטאגליין למאמרים ושם תמצאי הצעה לארוחת ערב לקטנטנים. דרך אגב, היום העברתי מתכון לפשטידת אטריות וגבינות , ובכלל אפשר כל דבר ואם ילד אהב את המרק מהצהריים אפשר לתת לו שוב בערב.
 

maya100

New member
יש המון אפשרויות:

לביבות של ירקות/גבינה, פנקייק קטנים, לחם מטוגן בביצה וחלב (רך), אבוקדו, סלט ביצים, ירקות חיים (אם היא אוהבת להחזיק ביד או קוביות), פשטידות, פסטה קצרה (אפילו בלי רוטב, ילדים מתים על זה), פיתה עם חומוס/טחינה/כל גבינה שהיא, "גלילים" של גבינה צהובה או פסטרמה, זיתים (חצויים לאורך ולרוחב, הבת שלי מתה עליהם) וכו'. כיד הדמיון הטובה... ואגב, אחלה פורום!!
 
../images/Emo140.gifמתכון: שירשור לפינקיקס אמריקאי

זמן הכנה - 15 דקות כמות - 6-8 מנות החומרים 1 כוס חלב 1 ביצה 6 כפיות שמן 1 כפית תמצית וניל 6 כפיות סוכר 1 כוס קמח תופח 140 גרם אופן ההכנה בקערה לערבב את הביצה, החלב, השמן והוניל. להוסיף את הסוכר והקמח בהדרגה. לערבב היטב עד שהתערובת חלקה וללא גושים. לשמן מחבת כבד עם נייר סופג. לחמם המחבת לחום גבוה מאוד. להנמיך את הלהבה ולצקת מהתערובת למחבת, ע"י מצקת קטנה , ליצור צורה של לביבה שטוחה. ברגע שרואים בועות קטנות בבצק, הופכים את הלביבה. הלביבה צריכה להיות בצבע חום בהיר בשני הצדדים. מגישים חם בתוספת – סירופ שוקולד, סירופ מייפל, דבש, ריבות, חמאה, סוכר. נא להמשיך ולשרשר מתחת להודעה זו עוד מתכוני פינקייקס
 
למעלה