המחשב מחק לי../images/Emo95.gif
אני אנסה לשחזר. אני אשתדל להשאר באותה עמימות שאת כתבת בה, כי אם היית רוצה להגיד במה מדובר היית אומרת... ממה שאני יודע, הדברים שמטרידים אותך הם בעיקר דברים שהם לא בדיוק בשליטתך, שזה דבר מתסכל בפני עצמו, אבל עדיין, לא בשליטתך.. חוץ מדבר אחד שאני יכול לחשוב עליו שהוא אמנם בשליטתך, או אפילו שניים, אם חושבים על זה, אבל אלו דברים שאני באמת מאמין שאת מספיק בוגרת וחכמה בשביל לפתור בסופו של דבר על הצד הטוב ביותר, ולהביא את עצמך לנקודה שתעשה לך טוב... בקשר לשאר הבעיות שלך (לפחות אלו שאני מודע אליהן), כמו שכבר אמרתי, הרבה מהדברים שעוברים עלייך הם לא לגמרי בשליטתך, אבל מה שכן בשליטתך זה איך להתמודד עם זה. את יכולה להמשיך לעטות מסיכה שהכל בסדר למרות שרואים עלייך שאת מוטרדת ולא שמחה, ואת יכולה לבכות. את יכולה לבוא ולהגיד שקשה לך ושאת מתוסכלת ושאת לא יודעת מה לעשות. כי לפעמים כמה שקשה להודות ברגשות האלו, להודות בהם זה מה שמתחיל את תהליך הריפוי מהם... אני ממליץ לך להוציא החוצה את מה שכואב, ולהתמך בחברים האוהבים שלך, כי אלוהים יודע שיש לך מספיק כאלו. אני אישית כאן בשביל כל דבר שקשה לך, בשביל להקשיב, לתמוך, לתת כתף בוכיה, לעזור לפתור דברים. באמת שהכל. ואני מכיר עוד מספר אנשים שהיו מוכנים לעשות את אותו דבר בשבילך בכל רגע נתון. אז אל תשמרי דברים לעצמך, תתמודדי עם הבעיות גם אם קשה לפתוח את זה מול אנשים שהם לא את....