אני שמחה.

Dizen

New member
אני שמחה.

אבל אני לא, בעצם. אני סתם עצובה ומוטרדת ומתוסכלת. ואני לא יודעת מה לעשות בשביל שזה יפסיק כבר, חוץ מלשבת בשקט ולחכות שזה יעבור. [וסליחה על העמימות, אני לא ממש יכולה לפרט. תודה על ההקשבה?]

double O S

New member
דיזן../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo96.gif

אני תמיד יכול, מוכן ושמח להקשיב לך, אם תרצי3> ואני יכול להבין אותך, לכולם יש את התקופות האלה, וכמו שאמרת, כל עוד ל אמצאת מה לעשות נגד זה, צר יך לשבת ולחכות שזה יעבור, ובינתיים להעסיק את הראש היפה שלך בדברים אחרים...

SHEX

New member
המחשב מחק לי../images/Emo95.gif

אני אנסה לשחזר. אני אשתדל להשאר באותה עמימות שאת כתבת בה, כי אם היית רוצה להגיד במה מדובר היית אומרת... ממה שאני יודע, הדברים שמטרידים אותך הם בעיקר דברים שהם לא בדיוק בשליטתך, שזה דבר מתסכל בפני עצמו, אבל עדיין, לא בשליטתך.. חוץ מדבר אחד שאני יכול לחשוב עליו שהוא אמנם בשליטתך, או אפילו שניים, אם חושבים על זה, אבל אלו דברים שאני באמת מאמין שאת מספיק בוגרת וחכמה בשביל לפתור בסופו של דבר על הצד הטוב ביותר, ולהביא את עצמך לנקודה שתעשה לך טוב... בקשר לשאר הבעיות שלך (לפחות אלו שאני מודע אליהן), כמו שכבר אמרתי, הרבה מהדברים שעוברים עלייך הם לא לגמרי בשליטתך, אבל מה שכן בשליטתך זה איך להתמודד עם זה. את יכולה להמשיך לעטות מסיכה שהכל בסדר למרות שרואים עלייך שאת מוטרדת ולא שמחה, ואת יכולה לבכות. את יכולה לבוא ולהגיד שקשה לך ושאת מתוסכלת ושאת לא יודעת מה לעשות. כי לפעמים כמה שקשה להודות ברגשות האלו, להודות בהם זה מה שמתחיל את תהליך הריפוי מהם... אני ממליץ לך להוציא החוצה את מה שכואב, ולהתמך בחברים האוהבים שלך, כי אלוהים יודע שיש לך מספיק כאלו. אני אישית כאן בשביל כל דבר שקשה לך, בשביל להקשיב, לתמוך, לתת כתף בוכיה, לעזור לפתור דברים. באמת שהכל. ואני מכיר עוד מספר אנשים שהיו מוכנים לעשות את אותו דבר בשבילך בכל רגע נתון. אז אל תשמרי דברים לעצמך, תתמודדי עם הבעיות גם אם קשה לפתוח את זה מול אנשים שהם לא את....

Dizen

New member
מרוב כל העמימות, כבר איבדתי אותך ../images/Emo6.gif

[זה נשמע הרבה יותר בעיות ממה שיש לי באמת
] בכל מקרה, מאחר ואתה יודע במה מדובר - אתה צודק. אבל אם תשאל את אנשי-המדור שלי, הם יעידו שאני אכן חולקת ולא שומרת בבטן. אנחנו כבר נדבר פנים אל פנים. תודה
.

דללה

New member
דיזן,

אני לא יודעת על מה מדובר, אבל אני בהחלט יודעת איך זה מרגיש כשמנסים בכל הכח להוכיח שהכל בסדר ושאת שמחה כשבעצם, הכל רע בפנים. תאמיני לי שאין דבר גרוע מזה. דברים לא עוברים אם לא מתמודדים איתם. הבעיות לא נעלמות לשום מקום. ממה שעופר כתב, חלק מהדברים שעוברים עליך הם לא בשליטתך, ואני מאמינה שתדעי להתמודד עם הדברים שכן בשליטתך. ואם צריך לבכות, תבכי. זה לא בושה להתפרק קצת ולהגיד שקשה או לבקש עזרה. אני פה תמיד ואני תמיד מוכנה להקשיב ולשתוק (ואם תרצי, אני תמיד פה בשביל לייעץ ולעזור..).
?

netaK

New member
דיזן.

אני לא יודעת אם אני יודעת במה מדובר. אבל אם זה כן מה שאני חושבת אז כן, כמו שעופר אמר, יש דברים שלא בשליטתך, והדבר היחיד שיש לעשות הוא להתמודד איתם. אני הבנאדם האחרון שיודע להתמודד עם דברים, אבל אני מאמינה שאת תמצאי את הדרך שלך להתמודד, גם אם זה להעמיד פנים שהכל בסדר עד שהכל ייצא, גם זה מותר, בסוף באמת שזה ייצא, בסוף באמת תמצאי את הדרך שלך. אני מקווה שאת יודעת שאני תמיד כאן בשבילך, גם אם את לא רוצה בכלל לדבר על מה שלא בסדר ומעדיפה לדבר על דברים אחרים שמסיטים את דעתך מכל מה שקורה. ושאני אוהבת אותך בטירוף ואעשה הכל בשבילך, רק תגידי.

למעלה