אני שמח לבשר למנהל הפורום ש...

אני שמח לבשר למנהל הפורום ש...

המודם USB ADSL שלנו ימשך להמכר מאחר ויש גירסת דרייבר לתאימות כל מערכות ההפעלה הקיימות אפילו ללינוקס, גירסא זו אכן גם מונעת התנתקויות משהיה לפני זמן מה במודמים שלנו אז ככה שבבזק לא הולכים להחליף את המודמים שלנו בPCI עם כל הכבוד וחוץ מזה אני לא יודע מאיפה נתונים האלה של בעל הפורום המתיימר לרשום פה שמודם USB ממש לא תקין תן לנו צ´אנס!!!

dov98

New member
מה שרשמתי זה מכיוון בזק

כי אני לא נותן מידע שלא בדקתי. לבזק נמאסו הטענות על המודם ובצדק. גם אם פתרתם את כל בעיות הדרייברים שלו עדיין נשאר USB שהוא נחות מהרבה בחינות מאתרנט. 1. בעית משאבי מערכת עם מערכות נחותות מWINDOWS 2000 . 2. אי יכולת להתחבר לנתב. לא יעזור , המודם הזה וגם מודם PCI לא יכולים להתיימר מה שאינם. אין לי ולאף אחד בפורום הזה שום בעיה נגד חברת רוטל וההיפך הוא הנכון, חברת רוטל עזרה כאן למי שהיו בעיות עם המודם. אלא מה? לדעתי התרעומת צריכה להיות נגד בזק, שבתוקף היותם אלה הממונים על חוק הבזק, איפשרו בכלל להכניס את המודמים האלה לשימוש. הדוגמה הטובה ביותר הם הכבלים: יש להם מודמים טובים, כולם. לא תשמע כאן מילה רעה על מודם כבלים והמלצת הפורום היא רק לחבר אותם לאתרנט ולא USB , זה הכל. לכן אין שום דבר עם חברת רוטל וכל מה שמבקשים כאן הוא טובת הלקוח. וכאמור פן אחר של הבעיה היא גרירת הלקוח בידי ספקיות למודם חינם בהתחייבות ארוכת טווח שגם זה לא מיטיב עמו שגם במקרה זה המודם של רוטל , או לפחות בחלק מהמקרים.

oddani

New member
Linux?

אולי תחלקו איתנו את הדרייבר/דרך להתחבר בלינוקס? באתר של רוטל/אסקי אין כלל אזכור לזה.

למעלה