אני שמח לעבור דירה כי...

2אמאשל

New member
אני שמח לעבור דירה כי...

אנחנו עוברים דירה במהלך הקיץ הקרוב, אחרי המון התלבטות. המרפאה בעסוק של הנסיך, בן 5.5 הציעה לעבוד איתו על המשפט אני שמח לעבור דירה כי... אין לי הרבה דברים חיוביים, בעקבות קשיים שונים בחיי קשה לי לראות ורוד, נא עזרתכם בהשלמת המשפט קצת רקע: עוברים לעיר צעירה, מדירה לוילה, יש לנסיך אחות (נסיכה) והיא שמחה לעבור לחדר לבד והוא עצוב כי יהייה לבד. תעזרו לי לעזור לבן שלי ואולי גם לאמא שלו. הצעות יתקבלו בברכה..

אני שמח לעבור דירה כי

עכשיו יהיה לי יותר מקום לשחק, להשתולל, לצעצועים שלי וכו'. אני שמח לעבור דירה כי יהיה לי יותר כייף אני שמח לעבור דירה כי יהיו לי חברים חדשים אני שמחה לעבור דירה כי יהיה לי (אמא) יותר מקום ומרחב אני שמח/ה לעבור דירה כי "משנה מקום משנה מזל" ויש עוד המון. ספרי למה אתם עוברים ואמצע לך עוד משפטים. באהבה. יעל.

אני שמח לעבור דירה כי

עכשיו תהיה לי גינה גדולה לשחק בה! אני לא אצטרך לעלות במדרגות\מעלית כל פעם שאני ארצה לשחק! כי יהיה יותר טוב לכולם! כי אימא יותר תסמך עליי ולא תפחד שאני ארד למטה לבד, כי עכשיו יש לנו גינה! כי אני ואימא נשתול פרחים ביחד ותהיה לנו את הגינה הכייי יפהההה בשכונה! כי אני לא אצטרך לסבול את הראש של השכנים מלמעלה! כי יהיה לי בית שהוא שלי ורק שלי! כי יהיה לי חדר לבד, ולמרות שאני חושב עכשיו שזה עצוב, עוד מעט יתברר לי שזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לי בכל המעבר הזה! כי כשיהיה לי חדר לבד אני אוכל להזמין את החברים החדשים שהכרתי בלי שאחותי תפריע לנו! כי יהיה לי בחדר יותר מקום לצעצועים ולמשחקים שלי! כי אימא תפנק אותי כי היא יודעת שקצת קשה לי, וכל ההתחלות קשות עד שמתרגלים..

אני חדשה ששמחה לעבור דירה כי

אני רוצה בית גדול עם גינה אני רוצה כלב אני רוצה חברות חדשות ונורמליות (פירוט בנימוק הבא) נמאס לי מהחברות שלי. הם כנראה שונאות אותי או משו ומתנהגות מוזר. נמאס לי מהבתי ספר המחורבנים בהרצליה אני לא רוצה, כי זה יהיה במושב רחוק מכל הקטע של העיר שאני כל כך אוהבת (קניונים, ירידים וכו)

2אמאשל

New member
אתן מקסימות. תודה

בטוח שרק נשים עוזרות כל כך הרבה למכרה (לא מוכרת בצרה). אנחנו ממשיכים להתעסק עם המשפט הזה ולא הגענו לכל מה שפרטתן. לשאלה למה עוברים: אנחנו עוברים כדי לשפר את איכות חיינו, המבוגרים, אני מקווה שגם את איכות חיי ילדינו. כל ההתחלות קשות... תודה

למעלה