אני שמח מאוד לראות שקם פורום למלך..

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
אני שמח מאוד לראות שקם פורום למלך..

שלום קוראים לי משה, לפני כמה חודשים בדקתי אם יש פורום לזוהר ות'כלס די לא הבנתי איך זה שללהקות וזמרים סוג ד' יש פורומים אבל לזוהר ארגוב עדיין אין פורום. לא היה לי זמן לקחת על עצמי ניהול של עוד פורום אז לא חשבתי להציע לתפוז משהו כזה (אני מנהל כבר שנתיים פורומים בתפוז). עכשיו אני רואה שקם פורום, אז קודם כל הכבוד על היוזמה סיגל! זוהר לדעתי הוא זמר שגם אדם שלא שומע מזרחית בד"כ יכול להעריך מכמה סיבות: קודם כל זוהר היה מוקף בגאונים. יהודה קיסר למשל (שגרם לי לעבוד קשה בשביל ללמוד לנגן בגיטרה את הסולואים שהוא ניגן לזוהר) אביהו מדינה ואנשים כישרונים שכתבו לו כמו עוזי חיטמן. דבר שני הקול, קול אדיר. חוץ מזה זוהר לא היה חד ממדי, זוהר שר בכמה סגנונות: פופ, מזרחי, מרוקאי, תימני, דיכאון...

M i k e s F a n

New member
אני שמחה שאתה שמח../images/Emo24.gif

זו אחת הסיבות שפתחתי את הפורום לזוהר.. כי באמת מגיע לו פורום שישוחחו עליו מדי יום ביומו. על הכישרון המדהים הזה, על הזמר והאדם שהיה. אני נולדתי שנתיים לפני שהוא נפטר..
ופתחתי פורום גם למייק ברנט לפני שנה, לא רק כי אני מעריצה שלו אלא כי מגיע לאנשים האלה
כשראיתי שלזוהר ארגוב אין פורום, גם לא הבנתי למה ולמה בכלל לא הציעו מעולם.. אז לקחתי את זה על עצמי בתקווה שילך לי טוב. אני מכירה את הסרט והשירים בע"פ.. בעיקר את השיר "להיות אדם".
ובנוגע ליהודה קיסר... הוא "הגבר".
פגשתי אותו לפני 4 שנים בערך בבית ספר שלמדה איתי שם אחות של אשתו.. האדם הזה הוא אגדה.. לעבוד עם כל כך הרבה אמנים.. והזכרונות מזוהר.. חוויות.. הכובע הנצחי.. אני מאוד מעריכה אותו. וזוהר אהב אותו מאוד.
אני מקווה שיצתרפו לפורום הרבה גולשים קבועים ושהפורום יצליח ויהיה קבוע, ושנדבר על המלך כל הזמן.
תודה משה ובהצלחה
סיגל

MS6

New member
מייק ברנט?

גם הוא טוב מאוד.. למרות שאם כבר צרפתית אני מעדיף את אנריקו מסיאס. השירים האהובים היותר אהובים עליי של זוהר הם: נזכר אני במבטך, עינייך החומות, כבר עברו השנים, נכון להיום...

למעלה