אני שמח מאוד

אני שמח שאני רוחני. אני שמח שאני כותב שירים. אני שמח שאני ממציא שפות. אני שמח שאני שר ומצייר. אני שמח שאני קורא ולומד. אני שמח שאני מדבר בשפה יפה. אני שמח שאני משנה את העולם. אני שמח שאני עוזר בפורומים. אני שמח שיש לי חברים וחברות. אני שמח שיש לי חברה. אני שמח שאני גר במקום יפה. חבל שיש אנשים מסכנים שמציקים לי, ולכן השארתי הודעה לעו"ס שלי מתחת לדלת משרדו על האלימות וההתנהגות בכפר, ואמר שיטפל. אהיה מאושר אם סוף סוף יעזבו אותי חסרי השכל האלה.

אני אוהב לחשוב רעיונות מעניינים על בחורות ועל סקס וזה משמח אותי וגם עשיתי קצת סקס בחיים אף שלא כל כך טוב ולא אפרט איך, אבל בכל פעם שאני חושב מלה כמו "אתך" עם האות ך יוצא לי בטעות הצליל ך מהפה וזה מפחיד אנשים בכפר שלי והם עושים לי מבטים מאיימים ואני מחזיר מבטים מאיימים, אז הם מכים אותי. נורא. אני לא מתכוון לקולות האלה, פעם הייתי מתכוון אליהם כי חשבתי שהם מחאה חברתית כי אני פילוסוף ואמן ולא ידעתי שהם מפחידים. גם יש לי הפרעה עצבית מילדות שנוח לי להסתכל שמאלה ולא ימינה, ונוח לי להגיד את האות ך כשאני מסתכל ימינה ואת האות ח כשאני מסתכל שמאלה. אנשים בכפר גם פוחדים שאדבר עם זרים שזה מסוכן כי פעם הייתי מדבר בטעות עם זרים, כי חשבתי שאם בהיגיון אפשר להגיד "תאמין לי אם אתה רוצה" במקום לשקר אז תמיד אפשר להגיד ככה ואני מנסה לשנות את העולם. אנשים בטיפשותם חושבים שתפקידם לחנך אותי אז הם מתנהגים אליי באלימות כאילו כדי להזהיר אותי מפני אלימות הזרים. גם אני נהייתי מעדין מאוד לתוקפני ואלים מאוד אבל בעיקר כי בכפר הזה מתנהגים אליי באלימות כל הזמן ואני מתגונן. המשטרה לא מתערבת בענייני הכפר כי אנשים פה בעייתיים ולא שולטים בעצמם, ואני נאלץ להסתפק בעונשים הלא מאוד מרתיעים של הצוות הסוציאלי. אני מאוד רוחני ואני חושב שרוב האנשים בעולם חומרניים. העולם עשה לי דברים נוראים בשנים האחרונות. דיברתי עם זרים בכל הארץ, סיכנתי את חיי וגם קיבלתי מכות, אהבתי אהבת אמת עצומה מטפלת בתל אביב והטרדתי אותה בטעות במשך עשרות שנים מרוב אהבה ואני מצטער על זה, עברתי התעללות נפשית קשה במלים מצד פסיכולוג גאון ושטיפת מוח מצד מדריך משוגע, שכחתי איך משוחחים עם אנשים ודיברתי מוזר, והגיתי מלים גסות בכל מקום. אני נלחם בעולם כבר הרבה זמן. התהליכים שעברתי כי אני מיוחד ורוחני, קשים ונוראים אבל התמודדתי אתם בגבורה והם חישלו אותי והביאו אותי לתחושת שלמות עצמית. אני אדם שמח ומוצלח, יש לי אוטיזם קל ומיוחד שמקשה עליי בתפקוד ובתקשורת אבל אני לומד בהצלחה באוניברסיטה, אני כותב רעיונות מורכבים מאוד כמו שירים ושפות מומצאות ואני מאוד אינטליגנטי במלים. אני מתעניין בתחביבים של חברים כדי להביע אהבה ולהישאר אדם מעניין ומיוחד, אבל החברים בכפר אומרים לי שאני חוקר ושואל אותן שאלות מעצבנות כל הזמן.

נערך לאחרונה ב:
למעלה