אני שמעתי דברים ואני רוצה לדעת

אני שמעתי דברים ואני רוצה לדעת

יש לי קרוב משפחה באריאל שהוא בסביבות הגילאים 18-19 וסיים בבית הספר מקיף אריאל וממני שמעתי מספר דברים שמאד אבל מאד הכאיבו לי... שמעתי כי ישנם אנשים, בני נוער ושאר ירקות באריאל שהתורה הגזענית של הרייך מאוד מענינת אותם ואף חלק גדול מאד מוצא מקום להזדהות! אני יודע שאלה הם טיעונים קשים וגם לי קשה להעקל ולכן אני בתור אחד שלא מאמין לכל מה שאומרים לו הייתי חייב לשאול אם כך שמישהו בבקשה אבל בבקשה יספר ויגיד אם זה נכון או לא אם מופרך או חצי מופרך כי זה ממש ירגיע אותי

gh0sta

New member
תשובה.

אני לומד באריאל כבר מספיק שנים, ולא, לא נתקלתי בדברים שאמרת כרגע, נכון יש את ה ´פריקים´ שמשחקים אותה, וגם מהם לא ממש שמעתי דברים גזענות סוף הדרך, סתם שטויות של ילדים קטנים שלא קולטים כלום מהחיים שלהם, חלקם משחקים אותם שטניסטים נגיד זאת כך אבל הם סתם ילדים שזה יעבור להם עם הגיל. בקיצר, קרוב משפחתך ניפח את הסיפור קצת יותר מידי... הרבה יותר ליתר דיוק.

אסאל

New member
cky 4 שווה ביותר!!!! איזה סרט חייתי

ואני סתם מנצל את השישור הסתמי הזה... יום טוב

LittleBigGirl

New member
תרגע....

יש באריאל מספיק משוגעים, אבל אני עוד לא נתקלתי בניאו-נאצים או משהו בסגנון.

מאחר ואתה עושה רושם של אחד

שמתכוון לחזור ולקרוא תגובות, תרשה לי לשאול אותך מה אתה יודע על ה"כיבוש" שאתה כל כך מתנגד לו?

כנסו

בנדודי לא אמר שזה איזה כתות או חבורות זה פשוט ילדים שדורשים צומת לב וזוהי התנהגותם מה שכואב הוא שהוא טוען שזה מתחיל מאחד שמושך אחריו עוד שתיים או שלושה לא בדיוק הבנתי אבל יחסית לגילם <גיל תיכון י´ יא´> זה ממש אבל ממש נורא ואיום! ובקשר לכיבוש רק תדע שאני יודע הרבה מאד ולכן אני לא יטען טענות שאינן נכונות כלפי העיר אריאל ו/או תושביה מכיוון שיודע אני כי זו היא אינה התנחלות אלא עיר ככל הערים בארץ

אז לאיזה כיבוש אתה מתכוון?

הרי לפי כל ההגדרות השמאלניות- אריאל היא עיר כיבוש לכל דבר. ובוא תפגין קצת את ידיעותיך- באיזה שנה החל ה"כיבוש"?

gh0sta

New member
מטייל עזוב אותו לפני ש...

ראשך יעזוב את גופך. הוא לא בא לדבר על זה עכשיו, הוא בא בקשר למשהו אחר!

LittleBigGirl

New member
וואלה מטייל..

בד"כ לא מפריעים לי ההגיגים הפוליטיים שלך, אבל עכשיו זה כבר לא במקום. הוא שאל על תופעה אחת, ואתה מדבר על אחרת.

Sound20

New member
כן היו מספר גילוי נאצה בביצפר שנה

שעברה ואל תגידו שלא כי זה ממש לא נכון... ועוד משהו מי זה בן-דוד שלך?? ובן כמה אתה שאתה מאמין שיש ממש דברי נאצה בכזאת רמה בגיל כזה... מקסימום של נאצה בגיל הזה זה ממש טימטום כי אידאלוגיה ממש ומחשבה מתפתחת קצת יותר מאוחר

LittleBigGirl

New member
תספור עד 10...

תשתה כוס מים ותרגע. אחר כך נדבר.

למעלה