אני שרוף !

brad pitt 19

New member
אני שרוף !

חזרתי עכשיו מהים כולי שרוף . בבקשה ממכם, שרשרו עצות טובות להרגעת העור . תודה מראש ושבת שלום לכל חברי/ות הפרום ..

brad pitt 19

New member
חוקר נוער

במקום לחקור למה הלכתי ואם רצוי ללכת שוב פעם. תענה בבקשה על בקשתי .... ואם אין לך עצות, אל תענה !

חחח וולקאם טו דא קלאב

רק שאני נשרפתי ממש טיפה, הרוב סתם תפסתי אחלה גוון
בקיצוררר, אתה יכול למרוח על עצמך אלוורה או שסתם איזה קרם גוף גם יכול לעזור, או שפשוט בפעם הבאה תשים קרם הגנה

brad pitt 19

New member
שיזוף קל זה אחלה !

אני ההיתי יותר מדי זמן אז .... בכולופן תודה על העזרה, אני עכשיו מורח קרם גוף .

המממ שיזוף קל?

הייתי המון זמן דפקא
, והמון פעמים
, אפשר לומר שהים הוא ביתי השני
כך שהצבע שלי כבר נעשה שזוף באופן טבעי
הבעיה היחידה היא שעכשיו העור שלי גם קולט את השמש הרבהההה יותר מהר... טוב נו, העיקר שנהנתי

brad pitt 19

New member
"עכשיו ...קולט את השמש יותר מהר"

מזותמרת? היתה תקופה שעבר הרבה יותר זמן עד שקיבלת צבע ?

הילי M 16

New member
עכשיו תבין מה עברתי בטבריה לפני

חודש.. נשרפתי עד שד עצמותי!! אדומה יותר מעגבנייה.. אני גם מרחתי אח"כ קרם גוף.. זה לא כ"כ עוזר רק קצת מרגיע.. בהצלחה..

brad pitt 19

New member
כן אה ...

מרחתי קרם גוף, זה לא בדיוק עוזר .פשוט לסבול : לא יכול לישון בלילה ... אין אפשרות לשבת על כיסא ולהישען ... וכמובן אני צריך ללכת עם שלט על הגב ש .... די ! לא לגעת בי !

הילי M 16

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...

כן אהה.. כמוני כמוך זה סיוט!! אבל עוד יומים תתחיל להתקלף.. וזה יותר מעצבן..

asaf2000

New member
גם אני עברתי סיוט כזה בכיתה י"ב

יום לפני חלוקת תעודות כולם הלכו לממדיון, ואני כמו אדיוט חושב ת'עצמי גיבור גדול ויכול להסתדר בלי קרם שיזוף... אחרי שעות על גבי שעות שהיינו שם ולא הרגשתי כלום חזרתי הביתה לגלות שהגב שלי בצבע בורדו ושורףףףףף לקח לי כשבוע עד שהעור התחיל להתקלף ולהבריא ועד אז סבלתי מכאבים נוראיים. דודה שלי המליצה לי אז למרוח לבן קר על הגב אבל לא נסיתי.

brad pitt 19

New member
חחח לבן קר ?

שכנה שלי קרעה אותי אתמול, היא המליצה לי למרוח מלפלפון...

matanpt

New member
דווקא לא מומלץ לבן ../images/Emo42.gif

לבן עשוי מחלב - והחיידקים עלולים לגרום לזיהום. אלווורה הכי טוב. ויש משחות נגד כוויות. עם יש שלפוחיות - כדאי ללכת לרופא. רפואה שלמה.

tami4Hamekorit

New member
עצה

אם אתה עדיין שרוף, קנה אלוורה, שים במקרר איזה חצי שעה ואז למרוח על הגוף, תאמין לי זה תענוג, מניסיון אישי. אמבטיות קרות גם עוזרות, זה באמת תלוי כמה את שרוף, לי לדוגמא היו כוויות בדרגה 2 משהייה ממשוכת בשמש, תאמין לי זה לא שווה את זה. אחר כך יתקלף ךף העור ותחזור להיות באותו צבע בדיוק. חבר'ה תיזהרו מהשמש. בטעות הוספתי תתגובה להודעה אחרת....

למעלה