אני תובעת את ``סל ניוז``

אני תובעת את ``סל ניוז``

על הוצאת דיבה. השחקן שבעט בקומג`יס הוא לא קולדובלה האיטלקי כפי שמופיע בכתבה על טורניר ת``א, אלא שחקן אחר. גילי המתקדם נותן את אותותיו, כך שאיני זוכרת את שם השחקן הבועט. בכל אופן, קולדובלה זה לא.

boca

New member
כולכם צודקים

זה היה הרכז המחליף סוטיריס ניקולאידיס שאגב עזב את הקבוצה בגלל בעיות משמעת. אני ישנה את הכתבה בהזדמנות ראשונה. נ.ב: אפשר לקבל תגובות על הכתבה?

כתבה נהדרת, אתה כותב מוכשר

נדיר, לשון עשירה,כתיבה מרתקת. אך אליה וקוץ בה, העברית שלך לא משהו. אני ``אשנה`` את הכתבה, לא ``ישנה``... (-:

gil_e

New member
או! זאת ביקורת בונה

ומי את חושבת מתקן לו את העברית?:):) סתם אני חייב לציין שאריאל הוא הבחלט תופעת טבע יוצאת דופן באופן חיובי.

boca

New member
תודה 4X

חבר`ה, אתם ממש גורמים לי להסמיק. אני רק רוצה להודות למורה שלי ללשון שיום לפני בחינת הבגרות שלי התפרצה אליי בצעקות של ``אתה לעולם לא תעבור את הבחינה בלשון! עדיף לך להבריז ממנה וזהו! אתה פשוט כישלון בטוח!!!``. בכל מקרה, אני מקווה שסל ניוז יסתדרו בלעדיי בשבוע הבא. הגיבוש קורא לי. שוב תודה, אריאל נ.ב: ציון הבגרות שלי בלשון היה, דרך אגב, 99. ונסיים בשירה: ``אני עוד ייייייישנה את העולם...``

gil_e

New member
יפה מאוד!

את זוכה ב10 נקודות בליגת סל ניוז מעל לנקודות הניתנות לכל קבוצה!! סתם מנצל את ההודעה שלך כדי לעשות פרומו לזה שליגת החלומות של סל ניוז נפתחת עוד כמה ימים!! גיל

למעלה