אני תוהה לעצמי ...

אני תוהה לעצמי ...

האם מנהלת הפורום גזענית או שזה רק אני...??? למה יש תחרות הנחשק\ת ביותר ואין תחרות המכוער ביותר לאנשים עם פוטנציאל <כמוני...>?? <למרות שלפי המועמדים...יש כאילו שהתבלבלו בקטגוריה...> "כוסון וחבורת הקופים שמוחים מול משרדי ההנהלה..."

dudusch

New member
אתה מוזמן להשתתף בניסוי...../images/Emo3.gif

מקסימום נשלח אותך לניסויים בקופים... ותמיד יש סיכוי שתזכה במקום ראשון (מהסוף), אז מה הבעייה?!

ליאן.

New member
שלום לכוסון.. ../images/Emo13.gif

למה גזענוּת ?? גם מכוערים יכולים להשתתף בתחרות הנחשקים (להשתתף כן, לזכות? מי יודע..) הרי נחשקוּת זה גם האופי ולא רק היופי.. (עכשיו גם אתה יכול להשתתף)

בנוסף לגזענות שחשתי בה...

אני חש גם בציניות ולגלוג .....אז בגלל שאני מכוער אתם צוחקים עליי??. נטפלתם למראה המזעזע שלי?? "כוסון שרץ להביא סדין מהארון לקנח את האף ולנגב ת´דמעות ..."

ליאן.

New member
ממש לא!!

אני נטפלת אלייך כי אתה מוצא חן בעיניי וכיעור זאת הרי איכות מתבקשת כשמדובר ב´סינגל´ (קרי אדם אינו רצוי בקרב בני המין השני). ברוך הבא למועדון !!!

אחחחחח כוסון.

שנינו נפלנו לפה הא? רק שאני בסתר . (בהקשר לשיחה שלנו אתמול ..שש אל תסגיר את אותי בבקשה.... מת עליך כוסעעעע... <למרות שאתה מכוער>)

גרב רטוב...

רטוב ....?? אבל ממה בדיוק??? אתה רומז שיש לך כ"כ גדול כשאתה $%#$&^$%^ נרטבתלך הגרב אפילו?? ומזה אני מגלה בך את הצד הסוטה ...?? ותקן את הכרטיס ש´ך יש´ך בו שגיאת כתיב ... ואני חייב לציין שכולם כאן "בוגרים" הייתם חייבים להגיד שאני מטבריה??. עכשיו אפ´חד לא יבוא לבקר בטבריה ולי לא תהיה עבודה .....יופי !! העלתם בזה הרגע את אחוז האבטלה בעיר... חכו...המשך במסר הבא...

והנה סקר\סוגייה חדש\ה

מה אתם אומרים על החתימה שלי??? ניפצתי תיאוריה... של שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים מה אתם אומרים???

כוסון....

חובץ זו לא שגיאת כתיב. זו מילה בשפה העיברית. לא משנה (זה עדיין לא הגיע לטבריה בטח)

למעלה