אני תוהה...

אני תוהה...

אני היום עובד על חלונות 2000 אבל הרבה משחקים ישנים לא עובדים עליו חשבתי להתקין גם חלונות ME בנוסף ל2000. הבעיה היא...שאחרי שאני אתקין את הME אני לא אוכל לחזור ל2000 כי לא יהיה לי תפריט בחירה... מה לעשות?

alexsam

New member
תשובה:

יש המון בעיות בשילוב של שתי התוכנות והפתרון הכי קל זה לבחור את אחת התוכנות כי גם אחרי שכן תצליח להפעיל את שתי התוכנות יהיו לך בעיות בעבודה סדירה. הבעיה היא שנוצרים להם קבצים משותפים ויש ``התנגשויות`` כך שבכל מקרה אני ממליץ על אחד מהן ובפרט על ME כי יותר תוכנות עובדות כיום על ``פלטפורמה`` שלו. אלכס.

@poet

New member
שאלה חכמה

כמובן שהיית צריך להתייעץ עמנו לפני ההתקנה של ה 2000 אין מה לעשות המון התקנים לא פועלים עם ה 2000 , לכן מיקרוספט נתנו לנו מערכת לא רעה בכלל בשם win ME שפועל על תקן 2000 אבל רמת אבטחת הזיכרון והדרייברים , פועלים כמו 98 לכן אם אתה רוצה שתי מערכות הפעלה דבר ראשון תתקין את הME (אין מה לעשות חייב לבוא ראשון) ואחריו תתקין את ה 2000 , ה 2000 עצם היות ws יודע לעבוד עם שני מערכות הפעלה ונותן לך את התפריט בהתחלה . או , שאשפרות מעולה אחרת היא להתקין עוד הארדיסק (תמיד צריך) , ולפצל את מערכות ההפעלה , ואז לקבוע בביוס איזה מערכת הפעלה אתה רוצה להריץ הפעם אותו דבר אפשר לעשות , (אם יש לך הארדיסק רחב) בעזרת מחיצות , תתקין את ה me על d: לדוגמא , ושום פעם תצטרך להגדיר בביוס עם איזה כונן אתה רוצה לעבוד אם יש בעיות או דברים לא מובנים , אני אנסה לעזור יותר בהצלחה , ויופי של יוזמה

למעלה