אני תוהה

בטח שכן

אני שמעתי רק יצירות בודדות ואני דיי בור בקטע הזה....עוד לא התעמקתי באלבומי הסולו אבל אני מנחד שיהיו כאן אנשים הרבה יותר מומחים ממני=)

Marmaduke

New member
מומלצים ביותר

הם הדיסקים roger waters - The Pros and Cons of Hitch Hiking Amused To Death david gilmour - david gilmour ויש גם את about face שהוא חביב ביותר לדעתי

adiville

New member
יש לי את about face

אלבום מדליק ! אני חולה על - murder פשוט שיר מדהים !!! on your own admition you raised up the knife......

meandmeandme

New member
Amused to Death

של רוג'ר ואטרס הוא האלבום סולו הכי מצליח של אחד מיוצאי פינק פלויד. לא שמעתי אותו אבל הוא אמור להיות יחסית טוב, הקטעים משם שיש בIn The Flesh מצויינים. אם אהבת את The Final Cut אז זה מומלץ.

rainbow demon

New member
שמעתי את אמיוזד טו דת'

אם אתם שואלים את דעתי - לא משהו גרסא עלובה למדי של THE FINAL CUT שירים ארוכים ומרדימים.. אולי הרעיונות של הליריקס טובים אבל לעזאזל למה לשמוע את אותו שיר 10 פעמים בשינוי אקורדים? אם זה הדיסק הסולו הכי טוב של מישהו מפינק פלויד אז אני חושב שאני אוותר מראש על שמיעת יתר הסולואים.

Marmaduke

New member
טוב תראו...

בעיקרון זה ככה... ממש כמו בפינק פלויד: מי שאוהב את השירים שבהם ווטרס מעורב כמעט לבד שזה בערך האחרונים קצת מהחומה והפיינל קאט יאהב את האלבומי סולו שלו לדעתי. ואם אתה מאלה שאוהבים את הצד הגילמורי בפינק פלויד (כמוני) אז לך לאלבומים שלו שיש בהם באמת קטעי גיטרות מדהימים ואחלה שירים קלילים ופשוטים. ו... אם אתה אוהב גם את הליריקה הגדולה של ווטרס והגיטרה המדהימה של גילמור.. אבל רק כשהם ביחד. אז אל תקנה את האלבומים של שניהם. פשוט תמשיך לשמוע פינק פלויד! זה הכי טוב!

מילים כדורבנות!!!!!

האמת אני לא אוהבת קריירות סולו ..... אולי רק שם ג'ורג' הריסון אבל גם לכו תשוו את הסיגנון הפרטי ללהקה! אם אוהבים את הפינק פלויד לווא דווקא אוהבים את קריירות הסולו הלהקה... ההרכב זה כמה אנשים שביחד עושים מוסיקה מעולה לקחת אדם אחד מההרכב זה לאהוב ספציפית את הסגנון שלו מכל הלהקה... וזה לא כל אחד אוהב.!

למעלה