אני תוהה

ToryMaster

New member
אני תוהה

האם מישהו כאן מכיר במקרה בחורות שמגדירות עצמן כדיאניות [כמו בוויקה דיאנית, למקרה שזה לא ברור], או מכיר מישהו שמכיר בחורות כאלו, ומאוד מאוד רוצה לסייע לי ליצור איתן קשר? מדובר ספציפית בבחורות בארץ, בחו"ל אני יכולה לבד.

תנסי לברר אצל איריס יטבת

מ"נשימה". או שתצרי קשר עם רינה דרך האתר שלה, היא מכירה את "נשימה" וקבוצות נשים נוספות שייתכן ומכירות דיאניות בארץ.

RainBird

New member
אני הבנתי שאיריס מגדירה את הוויקה כזרם ולא כדת- אני חושב שהדיאניות מגדירות את הוויקה כדת ולא כזרם.

יעל תוכל לענות על זה לבד, לא?

חוץ מזה, ההגדרה של איריס לא משנה לזה אם היא מכירה כאלה או לא...

ToryMaster

New member
המ

אני מניחה שאפשר להגיד שהתכוונתי גם וגם. וויקאניות דיאניות יהיה נפלא, אבל לא רק. אז שניכם צודקים, נראה לי.

llkessem

New member
כן, כדאי לשאול אותה

סתם הצצתי כאן כדי לראות אם מישהו הגיב להודעה שלי. (לא שהיתה סיבה שיגיבו) גם לי לא ברור בדיוק מה את מחפשת. את מתכוונת לנשים פגאניות המעדיפות לעבוד עם נשים בלבד או עם האלה בלבד? או משהו יותר ספציפי? ולשם מה את מחפשת, גם זה משנה. בכל מקרה, אם לא מדובר בהגדרה מוצהרת של וויקה דיאנית, נראה לי שאני מכירה. אם את מעדיפה לענות על השאלות האלה לא במסגרת דיון ציבורי, אפשר לשלוח לי מייל דרך האתר שלי http://kessem.co.il אם לא אכפת לך, זה יותר פשוט לי מהמסרים האישיים של תפוז. רינה (למה פרצוץ כזה כאוס על זה שאין לך פין? אני עושה ככה רק כאשר לוחץ לי פיפי בכביש ראשי.)

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

בעיקרון אני מחפשת כאלו שמעדיפות לעבוד עם אלה בלבד [או בעיקר], כי כרגע אני מרגישה קצת לבד ועבודה סוליטרית נטו זה לא בשבילי, אז לא למטרות טקסים, אבל כן למטרות דיבור וזה. [הפרצוף הכעוס זה כי אנשים בטוחים שאני בחור תמיד]

llkessem

New member
אני חושבת שהמקום הכי כדאי לחפש

אחרות בארץ לצורך שיחה על האלה היא באתר "לגעת אישה" http://www.elaisha.com/ "שיחות נשים" זה בעצם פורום שאפשר להתחיל או להצטרף לשיחה גם לגבי זה. אם זה לא עובד לך, תגידי לי (עדיף לא דרך הפורום, אני פשוט לא קוראת פורומים רוב הזמן, ושוכחת מקיומם למשך חודשים ארוכים), ואנסה לחשוב על משהו אחר. רינה (חוזרת עכשיו לבדוק שוב את מצב הליקוי)

ToryMaster

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אישה נפלאה, ממש. אם יהיו עוד שאלות, אשלח לך מייל

האם את מתעניינת בעוצמה נשית?

אני לא יודעת מה בדיוק את מחפשת בתחום אני יכולה לספר לך שיש לשאמניזם נגיעות רבות בכל התחום של העוצמה הנשית אם זה מעניין אותך ועבודה עם נשים מעניינת אותך יכול להיות שיהיה שווה לך לקפוץ לתל אביב בשבוע הבא אנחנו עושים ערב שאמני בנושא הזה המרכז הודיה. אם לעומת זאת את מחפשת ספציפית את ההרשר הוויקני לנשיות ולפולחן הנשי, אז אני לא מכירה ולא יוגעת, אבל אולי אולי באתר לגעת אשה יהיו נשים שתוכלנה לכוון אותך.... בהצלחה

למעלה