אני תוהה

קרנוש20

New member
אני תוהה

יש לי מספר שאלות - למי שבא לו לענות... 1. מהי ההגדרה שלך לתקשור? 2. איך את/ה מתשר/ת? 3. מה את/ה רואה בתקשור? 4. על מה ניתן להתייעץ עם היישויות? 5. מה זאת אומרת בן אדם מואר? 6. האם קיימים לדעתך גילגולים? 7. האם תיקשור זה כוח על טבעי? 8. האם קיים קשר בין תקשור לראיית עתיד? 9. האם את/ה מאמין בראיית העתיד? 10. האם היישויות תמיד נמצאות סביבנו? 11. בעיזו צורה את/ה מקבל/ת מסרים מהיישויות ? ומתי צריך להתייחס אליהם? 12. האם קיימים מסרים לא טובים? מין עצת עטי? 13. כיצד עזרו לך היישות ? ובאיזו מידה? 14. האם היישויות יכולות לעזור על מנת להיפטר מאובססיה? 15. מי הם היישויות ? נשמות/ אנשים מהגלגול הקודם/ מלאכים .... ? 16. ליד´ כל בן אדם נמצאים ישויות? 17. האם יש קשר בין תיקשור לדת? 18. האם יש לך כוח השפעה על חייכך? ואם כן באיזו מידה? 19. מאמין/ה בגורל? 20. מהי התרומה הכי הגדולה שקיבלתם בעזרת תיקשור? 21. והאם לדעתך אנחנו בוחרים לאילו הורים להיולד או שאלוהים בוחר בשבילנו? 22. לדעתך תיקשור זה סוג של מדיטציה? 23. איטואיציה ותקשור האם יש קשר בינהם? זהו! יש לי עוד אבל בעתיד נראה איך אתם מתמודדים עם הנ"ל.... אני מודה מראש לכל עונה אוהבת מאוד קרנינה התווהה מי שאין לו כוח לענות על הכל שיואיל בבקשה בטובה לענות על 3 הראשונות במיוחד על שאלה מספר שלוש תודה רבה קרנינה

קרנוש20

New member
מה לא תענו לי?

urifelsher

New member
התשובות נמצאות ב......

סטימצקי מדף העידן החדש/איזוטריה וחלק אחר של התשובות כבר נמצא בך. השאלה היא למה אתה כל כך מתפזר אולי כדאי שתתעמק נושא נושא,רומא לא נבנתה ביום אור ואהבה אורי

קרנוש20

New member
בכל זאת ספר לא ננותן לי את מה שכל

אחד רואה ומרגיש ואת זה אני מאוד אשמח אם תוכלו לענות

קרנוש20

New member
טוב אז ככה

שאלתי מספר קטן של אנשים על תקשור וכולם נתנו לי תשובות שונות כל אחד רואה משהו אחד כל אחד מרגיש משהו אחר כל אחד מתקשר בצורה שונה אישית ויחודית לו לכל אחד התקשור תרם בצורה שונה כל אחד מתקשר בצורה שונה זהו וזה מעניין אותי כל הטביעות דפוס של כולם אם הייתי יכולה לצ´וטט איתכם בטלפון הייתי עושה זאת אבל אין ממש ביכולתי לעשות זאת בכל אופן אשמח אם תענו על שלושת השאלות הראשונות אתם לא חייבים לא הכרחתי אני רק רוצה לדעת קצת עליכם ועל הנושא תודה רבה קרנינה

urifelsher

New member
זה כמו אהבה או סקס,החוויה זהה

אבל כל אחד יחווה יבטא את זה שונה במילים. כי החוויה היא מעבר למילים,שהן מוגבלות מטבען. אפשר רק לנסות ולתאר את הבלתי אפשרי לתאר. אורי

mga-abir

New member
קרנינה יקרה

http://www.google.co.il/search?q=%FA%F7%F9%E5%F8&hl=iw גם בפורומים השונים תחת המושג תקשור בברכה אביר

קרנוש20

New member
תודה על המאמץ

אבל בכל זאת רציתי לדעת מה כל חבר בפורום חש ! טנקיו !

למעלה